Josh Duggar Texasin vankilassa: säännöt, aikataulut ja työvaatimukset

Julkkis

WPR

In Touch on vahvistanut, että Josh Duggar asuu ahtaissa tiloissa ja tiukoissa olosuhteissa FCI Seagovillessä Teksasissa, kun hän palvelee 12,5-vuotista toimikauttaan lapsipornografian parissa.

Jatka vierittämistä saadaksesi yksityiskohtia Josh Duggarin elämästä vankilassa

Miltä Josh Duggar tuntuu vankilassa?

Kaiken kaikkiaan In Touch sai vankilasta tietueita, joiden mukaan siellä on 1 736 vankia. Kun Josh saapuu, hänelle jaetaan huone käytettävissä olevien vuodepaikkojen määrän perusteella. Jokaisessa huoneessa on säilytystilan lisäksi sänky, kokoontaitettava tuoli ja pesupussi. Vangeille tarjotaan myös lakanat, tyynyt, pyyhkeet ja peitot.

Elokuussa 2022 julkaistun Forbesin tarinan mukaan kaikki vankien majoitustilat ovat yhteisiä. Toisin sanoen, yksityisiä huoneita ei ole ja kaikki päivittäisen elämän toiminnot hoidetaan 'massana'.

Mikä on Josh Duggarin vankilapuku?

”Puhdat ja rypistymättömät laitoksen kalusteet” on vankien vakioasu arkisin. Vankilan pukukoodien mukaan sisään vedetyt paidat ja nauhalliset kengät vaaditaan aina. Housuja tulee käyttää vangin hihattomien paitojen päällä. Myös liian löysät tai tiukat vaatteet ovat kiellettyjä vankilassa.

Heti kun Josh saapui hotelliin, häntä tervehdittiin lahjapussilla, joka sisälsi vyön, housut, kenkäparin ja viisi paria sukkia. Vankien tulee käyttää vaatteita, joissa on heidän nimensä ja vangin numero.

Mitä Josh Duggar syö vankilassa?

Viikonloppuisin Joshin vankilaan kuuluu kolme ateriaa ja kahvitauko sekä koko päivän aamiainen ja brunssi. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan päivittäin klo 6.30-7.15.

Muita kuuluisia vankeja Josh Duggarin vankilassa

Näitä ovat Christopher Epps ja Ralph Shortley sekä Ferdinand Rivas .

Mikä Josh Duggarin työvaatimus on vankilassa?

Lääketieteellisesti selvät rikolliset voivat jakaa siivoustyöt vankilan harkinnan mukaan. Asiaa pahentaa se, että vankien työtehtävätoimikunta siivoamisen lisäksi myös jakaa vankeja tiettyihin työtehtäviin.

Kuinka Josh Duggarin aviovierailut sallitaan vankilassa?

Tuomittu rikollinen ei saa vierailla vaimonsa Anna Duggarin luona jäljellä olevan vankeusajan ajan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: