Joseph Quinnin tyttöystävä: Katso, kuka on Joseph Quinnin Lady Fortune!

Treffit

WPR

Sanotaan vaikka, että jos tiedät jotain Joseph Queenista, eli Stranger Thingsin Eddie Munsonista, tiedät kaiken.

Tuomaristolla kesti jonkin aikaa tehdä päätös, mutta neljännen kauden lopussa kaikki olivat samaa mieltä: Eddie Munson voi jäädä. Brittinäyttelijä oli liittynyt ihailtuihin näyttelijöihin näyttelemään Hawkins Highin uusinta jäsentä (tämä sanoi lisää hänen Stranger Things -kohtalostaan ​​täällä).

Ennen neljännen tuotantokauden ensi-iltaa Quinn huomautti ELLE Australialle: '[Näyttelijöihin] tutustuminen oli herkkua.' He ovat yksinkertaisesti mielenkiintoisia yksilöitä, hän jatkoi.

Hän saattaa myös pystyä puhumaan omasta puolestaan, koska TikTokin nopea selailu paljastaa nyt suuren joukon Eddie Munsonin juttuja. Hitaasti mutta varmasti hänestä on tullut sydämensyöjä, ja tietysti hänen kuuluisuutensa myötä kaikki ihmettelevät, seurusteleeko hän kenenkään kanssa.

Tarkastelemme alla olevaa vastausta.

Kenen kanssa Stranger Things -näyttelijä Joseph Quinn seurustelee?

Stranger Things -faneille Joseph Quinn näyttää olevan sinkku mies. Raporttien tai huhujen mukaan hänen ei kerrota seurustelevan kenenkään kanssa. Hän näyttää olevan salaperäinen henkilö, joka pitää yksityisasiansa mieluummin piilossa. Jopa hänen aikaisemmat suhteensa ovat tuntemattomia.

Katso tämä postaus Instagramissa

Joseph Quinn (@josephquinn) jakama viesti

Ja olisit melko pettynyt, jos luulisi, että hänen sosiaalisen median tilinsä paljastaisi mitään tietoa siitä, kenen kanssa hän saattaa seurustella.

Lue lisää: Kenen kanssa 50 senttiä seurustelee? Onko Jamira 'Cuban Link' Haines 50 Centin tyttöystävä?

Huolimatta Instagram-tilistä, jolla on yli 5 miljoonaa seuraajaa, Joseph julkaisee harvoin. Hän jopa myönsi, ettei ollut hallinnoinut tiliään Vulturen mukaan.

Hänen sosiaalisen median tiliään ylläpitää hänen läheinen ystävänsä. Et opi hänen romanttisesta elämästään mitään hänen Instagram-sivullaan, koska suurin osa viesteistä on mainoksia.

Vaikka sitä ei ole kerrottu, on pieni mahdollisuus, että hän seurustelee jonkun kanssa salaa. Niin kauan kuin Josephin ei virallisesti osoiteta seurustelevan jonkun kanssa tai häntä ei nähdä romanttisella tavalla, meidän on oletettava, että hän on sinkku.

Doja Cat näyttää pyytävän apua Noah Schnappilta saadakseen yhteyttä Joseph Quinnin.

6. heinäkuuta Stranger Thingsin näyttelijä Noah Schnapp jakoi nyt poistetun TikTokin Doja Cat Lähetä hänelle DM Instagramissa ja pyysi apua hänen luomisessa Joseph Quinnin kanssa.

Doja Cat huomautti: 'Noah, voitko kertoa Josephille HMU:lle' chatin kuvakaappauksessa. Ei, odota. Jos on, kuka hän on? 'Lmaooo livahtaa DM:ään', Noah vastaa sitten.

Lue lisää: Seurustelevatko Jenna Fischer ja John Krasinski? John Krasinski selventää, ettei hän ollut 'todella rakastunut' Jenna Fischeriin

Doja vastaa, ettei hän ollut tietoinen hänen sosiaalisen median kirjautumistiedoistaan. Sitten huomautuksella 'Tässä rouva' Noah tarjoaa hänelle suoran linkin Josephin Instagram-tiliin.

Joseph Quinnin tyttöystävä

Ihmiset alkoivat spekuloida Doja Catin olleen osallisena sen jälkeen, kun Noah julkaisi TikTok-videon, mikä sai internetin raivostumaan. Näyttää siltä, ​​​​että hän ei perustu Doja Catin uusimpaan TikTok-videoon.

Hän mainitsee ensin videolla, että Noah on nuori ja että ehkä tämä selittää, miksi hän ei ehkä ollut sosiaalisesti tietoinen tekemisistään.

Myöhemmin hän kuitenkin jatkaa ja kutsuu hänen tekojaan 'hulluksi' ja 'raja-käärmepaskaksi'. Noah ei ole vastannut Dojan viimeisimpään videoon kirjoittamishetkellä. Todellakin, haluamme vain, että Noah ja Doja Cat keskustelevat yksityisesti ja meikkaavat.

Ihmettelemme myös mitä Joseph Quinn uskoo koko tilanteesta. Viisain tapa toimia on luultavasti, että hän vaikenee tilanteesta. Luulen, että meidän on vain odotettava ja katsottava.

Voit katsoa Stranger Thingsin kauden 4 yksinomaan Netflixistä sillä välin nähdäksesi Joseph Quinnin Eddie Munsonina!

Lue lisää: Kenen kanssa Kathryn Dennis seurustelee? Kuka on Kathryn Dennisin nykyinen poikaystävä?

Joseph Quinnin suhdehistoria

Joseph Quinnin tyttöystävä

Quinn on säilyttänyt yksityisyytensä suurimman osan näyttelijäurastaan ​​huolimatta siitä, että hän on toiminut yhtäjaksoisesti näyttelijänä yli kymmenen vuoden ajan. Hottien elämä on melko hillittyä, mistä on osoituksena se, että hänellä ei ole käytännössä lainkaan läsnäoloa sosiaalisessa mediassa. Näyttelijä avasi äskettäin Instagram-tilin toukokuussa, ja hän on käyttänyt sitä ensisijaisesti mainostamiseen 'Vieraita asioita' niin kaukana.