Jordan Peterson merkitsi Yumi Nun Sports Illustrated -kansi 'ei kaunis' sen jälkeen, kun hän löi 'vihaisia ​​tyyppejä Internetissä'

Viihde

WPR

Ennen Jordan Petersonia kiistanalainen psykologi tuli ulos ja sanoi, että laulaja ja malli 'eivät olleet kauniita', 25-vuotias kommentoi joitain.

'Anteeksi. Se on häpeä. Tämän vuoksi '12 Rules For Life' -kirjailija ja Nun SI-kannen kuva twiittasivat maanantaina: 'Eikä mikään autoritaarinen suvaitsevaisuus muuta sitä.'

urheilu kuvitettu kansi kiista

Petersonin huomautukset saivat aikaan monenlaisia ​​vastauksia.

'Olen pahoillani', sanoi yksi henkilö. Huonoin idea. Se ei muutu, vaikka kuinka paljon autoritaarista näennäispuhetta huudattaisiin.

Lue myös: Jessica Snsd -kirjakiista: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

'Pifflen professori Jordan Peterson on tyhmien ihmisten älykäs ihminen', hän kirjoittaa. Tuo Yumi on maukasta.

urheilu kuvitettu kansi kiista

'Miksi miehet kokevat velvollisuutensa ilmaista julkisesti näkemyksensä naisten houkuttelevuudesta?' eräs toinen henkilö kysyi. Se on sinun ongelmasi, ei minun.

Lue myös: Madison Cawthorn -kiista: Hämmennyksen vuoksi Madison Cawthornin republikaanien esivaalien tappio ilmoitettiin

Hänen kanteensa mukana olevassa esseessä Yumi käsitteli kritiikkiä, jonka hän oli saanut roolistaan ​​muotiteollisuudessa.

urheilu kuvitettu kansi kiista

'Jopa täällä Yhdysvalloissa, jossa suuri osa muotiteollisuudesta on tullut osallistavammaksi ihmisille, joilla on minun kaltaiseni vartalo muutaman viime vuoden aikana, jotkut ihmiset - esimerkiksi suunnittelijat tietyissä huippumuotitaloissa ja tyhmiä, vihaisia ​​tyyppejä muun muassa internet – en vain ole vielä täysin tajunnut, että minulta näyttävät ihmiset kuuluvat joukkoon”, hän kirjoitti sähköpostissa.

Lue myös: Tim Paine -kiista: Australian koekippari Tim Paine eroaa, kun hänet on syytetty 'sekstitapahtumaan'.

Peterson, 60, ilmoitti, että hän 'poistuu Twitteristä' pian kiistan jälkeen twiittaa .

Psykologin mukaan 'loputon ilkeiden loukkausten tulva ei todellakaan ole jotain, mitä voidaan kokea missään muualla.

Alustan kannustinrakenne tekee siitä mielestäni vaarallisen ja luonnostaan ​​hullun, vaikka nautinkin tuntemieni ihmisten seuraamisesta.

Nu on muusikko ja malli, joka yhdessä Kim Kardashian , valittiin Sports Illustratedin kanteen vuonna 2022.