Jordan Belfort Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Jordan Belfort, kirjailija, entinen pörssivälittäjä ja motivaatiopuhuja, syntyi Queensissä, New Yorkissa, vuonna 1962. 1990-luvulla hän teki mainetta itselleen ja sijoitusyhtiölleen Stratton Oakmontille huijaamalla sijoittajilta miljoonia dollareita.

Hänet tunnetaan myös 'The Wolf of Wall Streetin' muistelman julkaisusta, joka sovitettiin elokuvaksi, jossa pääosassa oli Leonardo DiCaprio. Hänet tunnetaan myös tekemistään rikoksista, kuten petoksesta ja muista vastaavista rikoksista.

Ne liittyvät osakemarkkinoiden manipulointiin, ja hän johti kattilahuonetta osana penny-osakejärjestelmää. Hänet tuomittiin 22 kuukaudeksi vankeuteen ja yli sadan miljoonan dollarin sakot teoistaan, joihin hän myönsi syyllisyytensä.

Aikainen elämä

Jordan Ross Belfort syntyi 9. heinäkuuta 1962 Bronxissa, New Yorkissa. Hän kasvoi juutalaisessa perheessä Baysidessa, Queensissa. Kesällä lukion ja yliopiston välisenä aikana Belfort ja läheinen kaveri tienasivat 20 000 dollaria myymällä italialaista jäätä jäähdyttimistä turisteille rannalla.

Jordan Belfortin nettoarvo

Belfort suoritti biologian tutkinnon American Universitystä. Hän ilmoittautui Marylandin yliopiston hammaslääketieteen kouluun. Kun tiedekunnan jäsen kertoi hänelle, että hammaslääkärinä oleminen ei ollut tapa rikastua, hän lähti ensimmäisen luentopäivän jälkeen.

Lue myös: Professorin nettoarvo: kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Jordan Belfortin nettoarvo

Jordan Belfortin nettoarvo: kuinka paljon hän on arvoinen? Vuodesta 2022 lähtien Jordan Belfortin nettovarallisuuden ennustetaan olevan 2 miljoonaa dollaria.

Entinen pörssinvälittäjä ja tuomittu rikollinen tienaavat rahaa kirjoistaan, seminaareistaan ​​ja puheistaan. Belfort alkoi ansaita rahaa nuorena, ja hänen kirjansa väittää olleen aina hyvä myyjä.

1990-luvulla Jordan Belfort tuli tunnetuksi New Yorkissa liike-elämän ja seuralaisten keskuudessa Wall Streetin saavutuksistaan. Sen mukaan, mitä voimme kertoa, Belfortia kehuttiin jonkin aikaa pörssinvälittäjäneroksi.

Liittovaltion hallitus takavarikoi Belfortin Long Islandin kiinteistön New Yorkissa vuonna 2001, ja se huutokaupattiin myöhemmin joidenkin Belfortin petosten uhrien korvaamiseksi. Sen jälkeen talo on myyty useita kertoja. Vuonna 2017 se oli markkinoilla 3,4 miljoonalla dollarilla. Elokuussa 2018 hintaa alennettiin 2,89 miljoonaan dollariin.

Jordan Belfortin nettoarvo

Elokuva 'The Wolf of Wall Street', pääosassa Leonardo DiCaprio , perustuu tämän kuuluisan motivoivan puhujan muistelmiin. 'The Wolf of Wall Street' ja 'Catching the Wolf of Wall Street', kaksi Belfortin muistelmia, on käännetty kahdeksalletoista kielelle ja julkaistu yli 40 maassa.

Lue myös: Steve Forbes Net Worth 2022: Amerikkalainen toimittaja, julkaisija ja liikemiestulot!

Ura

Jordan Belfort meni ovelta ovelle Long Islandilla, New Yorkissa, myymällä lihaa ja mereneläviä. Hänen lihamyyntiyrityksensä kehittyi yhden miehen toiminnasta monen hengen yritykseksi, joka myi 5 000 kiloa naudanlihaa ja kalaa viikoittain.

Hän haki konkurssiin 25-vuotiaana ja löysi töitä pörssivälittäjäharjoittelijana L.F. Rothschildissa. Itsetyydytys, kokaiini ja huorat Belfortin ensimmäisen pomon mukaan. Vuoden 1987 Black Mondayn osakemarkkinoiden romahduksen jälkeen hänet irtisanottiin tästä yrityksestä.

Tästä takaiskusta huolimatta Belfort oli edelleen ihastunut mahdollisuuteen ansaita sellaista rahaa, jota vanhemmat pörssinvälittäjät ansaitsivat.

Belfort työskenteli useissa rahoitusalan yrityksissä 1980-luvun lopulla ja sai niin paljon tietoa kuin pystyi. Hän hioi myyntipeliään ja päätti perustaa oman yrityksen vuonna 1989.

1990-luvun alussa Belfort perusti Stratton Oakmontin. Kattilahuoneessa yritys myy pennivarastoja. Belfort petti sijoittajiaan käyttämällä pump-and-dump-strategiaa.

Jordan Belfortin nettoarvo

Belfortilla oli yli 1 000 pörssivälittäjää ja yli miljardi dollaria hallinnassa Stratton Oakmontin nousukauden huipulla.

National Association of Securities Dealers puolestaan ​​​​oli Belfort ja Stratton Oakmont. Yhdistys tarkasti yrityksen toimintaa.

Sen jälkeen National Association of Securities Dealers erotti Stratton Oakmontin jäsenyydestään joulukuussa 1996, ja yritys lopetti toimintansa.

Belfortin kerrotaan pestäneen varansa sveitsiläisten pankkien kautta. Sekä hänen anoppinsa että vaimonsa täti auttoivat varojen salakuljetuksessa Sveitsiin. Hänen kerrotaan järjestäneen juhlia kääpiöheittokilpailuilla johtaessaan Stratton Oakmontia.

koulutus

Jordan valmistui lukiosta ja jatkoi Marylandin yliopistoon opiskelemaan hammaslääketieteen tiloja.

Hän kuitenkin lähti orientaatioon ensimmäisenä luokkapäivänä, kun professori piti puheen, jossa hän totesi, että hammaslääkärit eivät tule koskaan olemaan varakkaita. Lopulta hän ansaitsi biologian tutkinnon American Universitystä.

Lue myös: Alan Smolinisky Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Jordan Belfortin nettoarvo

Belfort nautti ylellisestä elämäntyylistä Strattonissa ja järjesti lukuisia juhlia. Hän nautti myös huumeiden, erityisesti metakvalonin, joka tunnetaan usein nimellä quaaludes, käytöstä.

Belfort ja hänen ensimmäinen vaimonsa Denise Lombardo erosivat hänen toimikautensa Stratton Oakmontin toimitusjohtajana. He olivat naimisissa vuosina 1985-1991.

Tommy Chong , Belfortin vankilan sellitoveri, oli se, joka suostutteli hänet kirjoittamaan ' Wall Streetin susi .”

Hän meni naimisiin brittimallin Nadine Caridin kanssa vuonna 1991. He tapasivat ensimmäisen kerran juhlissa. Chandler ja Carter olivat heidän kaksi lastaan. He erosivat vuonna 2005 sen jälkeen, kun hän syytti häntä perheväkivallasta, jonka hän väitti olevan todennäköisesti huumeiden aiheuttama.

Belfort osti luksusjahdin Nadine Caridin, joka rakennettiin vuonna 1961 Coco Chanelille. Toisen vaimonsa kunniaksi hän nimesi veneen uudelleen. Alus upposi kesäkuussa 1996 Sardinian rannikolla.

Italian laivaston erikoisjoukot pelastivat kaikki aluksessa olleet. Belfort väitti myöhemmin, että aluksen kapteenin varoituksista huolimatta hän halusi purjehtia veneellä kovassa tuulessa.

Vuonna 1928 Belfort alkoi seurustella Anne Koppen kanssa. He sanoivat: 'Minä' vuonna 2015. He ovat edelleen yhdessä vuonna 2020, mutta eivät ole vielä naimisissa.

Jordan Belfort Net Worthq

Ihmiset ovat verranneet Belfortia tunnettuun Ponzi-huijaajaan Bernie Madoffiin.

Belfort esiintyy cameo-esiintymisessä lähellä The Wolf of Wall Streetin loppua.

Hänen entinen turvallisuuspäällikkönsä Bo Dietl paljasti haastattelussa, ettei hän koskaan nähnyt Belfortia raittiina työskennellessään hänelle. Hän lisäsi, että Belfortilla on läheiset siteet väkijoukkoon.