Jonnie Irwinin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Jonnie Irwin on englantilainen televisiojuontaja, kirjailija ja akateemikko sekä liike- ja kiinteistöasiantuntija. Fanit ovat keskustelleet hänen terveydestään.

Vuonna 2004 Irwin ja toinen juontaja Jasmine Harman valittiin satojen hakijoiden joukosta esittämään Channel 4:n ohjelmaa A Place in the Sun – Home or Away, ja he ovat nauhoittaneet yli 200 jaksoa eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

Mikä on uusinta Jonnie Irwinin syövästä? - Terveysasiat

Ihmiset sanovat, että Jonnie Irwin on liian laiha ja että hän on laihtunut sairauden vuoksi. He eivät kuitenkaan tiedä, että hänellä on hoikka vartalo. Irwinillä on ollut loukkaantumisia. Tästä huolimatta hän on loistavassa kunnossa, kun taas hänen kaksoset kärsivät terveysongelmista.

Jonnie Irwinin sairaus

Syöpäpotilaat laihduttavat usein. Se voi olla taudin ensimmäinen oire. Kun syöpäpotilaat todetaan ensimmäisen kerran, 40 % heistä kokee selittämättömän painonpudotuksen. Syövän aiheuttama painonpudotus voi poiketa muista laihdutustyypeistä.

Ihmiset näyttävät spekuloivan hänen terveytensä ja painonpudotuksensa syövän syynä. Ei kuitenkaan ole näyttöä siitä, että hänellä olisi vakavia terveysongelmia.

Lue myös: Justin Bieberin sairaus: Peruttuaan kaksi keikkaa sairauden vuoksi, Justin Bieber pyytää anteeksi faneille

Onko Jonnie Irwin sairas?

Johnny Irwin , isäntä, ei ole laihtunut eikä ole sairas.

Ihmiset uskovat, että Irwin on liian laiha ja laihtunut sairauden seurauksena. He eivät kuitenkaan tiedä, että hänellä on hoikka vartalotyyppi.

Jonnie Irwinin sairaus

Irwin on jo loukkaantunut. Tästä huolimatta hän on erinomaisessa fyysisessä kunnossa, mutta hänen kaksosilla on terveysongelmia.

Mikä on Jonnie Irwinin tausta? Bio-Wikipedia

BBC:n Escape to the Country- ja To Buy or Not to Buy -kiinteistöohjelmien jaksoja isännöi Jonnie Irwin. A Place in the Sun's Irwin on paljastanut, miksi hän ei voi kuvata ulkomailla tulevaa sarjaa varten.

Vuodesta 2004 isännöinyt kiinteistömoguli ei liity tovereidensa joukkoon Kreikassa kuvaamaan. Fanien onneksi Jonnien poissaolo esityksestä ei näytä johtuvan terveysongelmista.

Jessica Holmes ja hän meni naimisiin syyskuussa 2016. He ovat kolmen pojan vanhempia. Irwin ja hänen perheensä muuttivat Berkhamstediin, Hertfordshireen vuonna 2018.

Lue myös: Dave Attellin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä tapahtui Jonnie Irwinille?

Jonnie Irwinin sairaus

Jonnie Irwin on toistaiseksi sapattivapaalla. Huolimatta halustaan ​​viettää mahdollisimman paljon aikaa kolmen poikansa Rafan, Cormacin ja Rexin kanssa, tv-persoona sanoi, ettei hän lähde elämäntyyliohjelmastaan ​​lähiaikoina.

'Haluaisin isännöidä A Place In The Sun -ohjelmaa niin kauan kuin ohjelmaa on tehty.' Jonnie on The Judicare Groupin kaupallinen johtaja, jossa hän neuvoo säännöllisesti ulkomaisten kiinteistöjen hankinta- ja luovutusstrategioissa.

12. helmikuuta 2013 Birmingham City University myönsi hänelle kunniatohtorin arvon. TV-näyttelijä, joka on ollut vakiona Channel 4 -ohjelmissa vuodesta 2004, myönsi äskettäin vuonna 2021, että hänen esiintymispyrkimyksensä ovat muuttuneet kolmen lapsen isänä.

Kuka on Jonnie Irwinin vaimo?

Jessica Holmes on Jonnie Irwinin rakastava vaimo.

Syyskuussa 2016 pari meni naimisiin ja heistä tuli aviomies ja vaimo. He ovat olleet onnellinen pari siitä lähtien.

Jessica ja Jonnie ovat kokeneet elämänsä hienoimpia ja synkimpiä aikoja yhdessä. Tämän seurauksena heidän linkkinsä näyttää olevan katkeamaton.

Lue myös: Tony Hortonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Yksityiskohdat Jonnie Irwinin perheestä

Jonnie Irwinin sairaus

Jonnie Irwin syntyi Bitteswellissä, Leicestershiressä, irlantilaiseen perheeseen.

Hän on piilottanut vanhempiensa ja sisarustensa henkilöllisyyden. Hän on kuitenkin keskustellut vapaasti ja kehunut rakastajaansa, josta tuli kumppani, Jessica Holmesia.

Irwinilla on myös kolme ihanaa lasta. Rex on heidän vanhin lapsensa, kun taas Rafa ja Cormac ovat heidän kaksoset.

Jonnie raportoi Hello Magazinelle, että kaksosten terveys on kauheaa. Rafalle tehtiin tyräleikkaus, ja he molemmat kärsivät maito-intoleranssista ja kuumeesta.