Jonas Kaufmannin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Jonas Kaufmann on saksalainen laulaja ja lauluntekijä. Jonas Kaufmann on ansainnut kaksi palkintoa viime viikolla, kukin legendaarisen oopperatenorin kunniaksi. Hän sai Premio Corelli100 -palkinnon Fondazione Teatro delle Muselta Anconassa, Italiassa, 24. huhtikuuta ja Premio Internazionale Casa Museo Enrico Carusolta Fondazione Teatro delle Musen Napolissa Italiassa 28. huhtikuuta.

Varhainen elämä ja elämäkerta

Jonas Kaufmann syntyi Münchenissä 10. heinäkuuta 1969. Hänen isänsä työskenteli vakuutusasiamiehenä ja äiti oli lastentarhanopettaja. Hän aloitti pianonsoiton opiskelun kahdeksanvuotiaana ja meni Münchenin musiikki- ja esittävien taiteiden yliopistoon laulukoulutukseen.

Ura

Jonas Kaufmannin sairaus

Hän debytoi ammattimaisesti Staatstheater Saarbrückenissä vuonna 1994, ja hänet kutsuttiin nopeasti debytoimaan Stuttgartin oopperaan ja Hampurin valtionoopperaan Saksassa sekä kansainvälisiin debyytteihin Chicagon Lyric Operassa, Opéra National de Parisissa ja La. Scala.

Hän sai paljon kiitosta esittäessään Don Joséa Bizet'n Carmenissa Covent Gardenin kuninkaallisessa oopperatalossa vuosina 2006/07. Hän debytoi Metropolitan Operassa Alfredon roolissa Verdin La Traviatassa vuonna 2006 yhteistyössä Angela Gheorghiun kanssa ja jatkoi roolia Metissä vuosina 2007 ja 2008 sekä Royal Opera Housessa vuonna 2008.

Hän debytoi Covent Gardenissa Cavaradossin roolissa Puccinin Toscassa toukokuussa 2008. Tammikuussa 2010 hän debytoi Massenet'n Wertherin nimiroolissa Pariisin Opéra Bastillessa.

Konsertti äänitettiin ja julkaistiin DVD:llä marraskuussa 2010. Huhtikuussa 2011 hän debytoi Metropolitan Operassa Siegmundin roolissa Robert Lepagen uudessa tuotannossa Wagnerin Die Walküressa.

Syyskuussa 2011 hänelle tehtiin leikkaus, jossa hänen rinnastaan ​​poistettiin imusolmuke. Joulukuussa hän palasi lavalle Gounodin Faustissa. Kaufmann debytoi Metropolitan Operassa vuonna 2013 Wagnerin Parsifalin nimiroolina.

Kaufmann teki Met-debyyttinsä helmikuussa 2014 Massenet'n Wertherin nimiroolissa. Sen jälkeen hän lähti kiertueelle Helmut Deutschin kanssa esitellen Schubertin Winterreise-laulusarjaa. Hän debytoi Royal Opera Housessa Des Grieux'n roolissa Puccinin Manon Lescaut'ssa kesäkuussa 2014.

Vuonna 2018 Kaufmann debytoi lavalla Tristanina Wagnerin Tristan und Isolde -elokuvan toisessa näytöksessä. Vuonna 2021 Kaufmann konsertoi Madridissa ja Wienissä, lauloi uusissa Aida- ja Parsifal-tuotannoissa Pariisissa ja Wienissä ja teki täyden roolidebyyttinsä Tristanina Bayerische Staatsoperissa.

Jonas Kaufmannin sairaus

Kaufmann aloitti vuoden 2022 roolidebyytillä Peter Grimesin roolissa Wiener Staatsoperissa. Maaliskuussa 2022 Antonio Pappano on järjestänyt Turandotin studionauhoituksen Santa Cecilian auditoriossa. Jonas Kaufmann lauloi Calafin roolin ensimmäistä kertaa nimiroolissa vastapäätä Sondra Radvanovskya.

Lue myös: Kym Marshin sairaus: Hän paljastaa, että hänen täytyi jäädä pois töistä ahdistuksensa vuoksi

Jonas Kaufmannin vaimo

Nyt menemme hänen siviilisäätynsä. Hän on onnellisesti naimisissa oleva mies. Margarete Joswig oli hänen ensimmäinen vaimonsa, ja pari erosi vuonna 2014.

Vuonna 2018 hän meni naimisiin Christian Lutz . Hän on neljän lapsen isä, joiden nimiä ei tiedetä.

Jonas Kaufmannin sairaus

Jonasin henkitorvi on tulehtunut levyn luisumisen vuoksi. Norman Lebrecht tarjoaa sisäpiiritietoa klassisesta musiikista ja siihen liittyvistä kulttuureista.

Fyysinen ulkonäkö

Jonas Kaufmannin sairaus

Jonas on 5 jalkaa pitkä ja painaa 75 kiloa. Hänellä on harmaat hiukset ja harmaat silmät.

Lue myös: Linda Burneyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Henkilökohtainen elämä

Jonas on naimisissa. Hänen ensimmäinen avioliittonsa mezzosopraano Margarete Joswigin kanssa päättyi eroon kolmen lapsen jälkeen. Hän meni naimisiin Christiane Lutzin kanssa vuonna 2018, ja parilla on yksi poika.