Jonah Hill Net Worth: Jonah Hillin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Jonah Hill Feldstein on yhdysvaltalainen näyttelijä, elokuvantekijä ja koomikko. Hän syntyi 20. joulukuuta 1983.

Sarjakuvat elokuvissa kuten Superbad (2007), Knocked Up (2007), 21 Jump Street (2012), This Is the End (2013) ja 22 Jump Street ovat tehneet hänestä tutun nimen (2014).

Hänet oli ehdolla parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon saajaksi rooleistaan ​​Moneyball (2011) ja The Wolf of Wall Street (2013).

Aikainen elämä

Jonah Hillin nettoarvo

Jonah Hill Feldstein syntyi 20. joulukuuta 1983 Los Angelesissa Kaliforniassa. Sharon Lyn, hänen äitinsä, on pukusuunnittelija, ja Richard Feldstein, hänen isänsä, on kirjanpitäjä, joka on työskennellyt viihdealalla Guns N' Rosesin kaltaisten bändien kanssa.

Hänen nuorempi veljensä Jordan Feldstein kuoli äkillisesti 40-vuotiaana keuhkoemboliaan.

Hänen nuorempi sisarensa on näyttelijä Beanie Feldstein. Hill kasvatettiin ja asuu nyt Cheviot Hillsin varakkaassa yhteisössä.

Valmistuttuaan lukion Santa Monican Crossroads Schoolista hän jatkoi New Yorkiin ja lukuisiin eri korkeakouluihin.

Yliopistossa hän kokeili ensimmäisen kerran käsiään näytelmän kirjoittamisessa, ja hän löysi nopeasti yleisön East Villagesta.

Lue myös: Chris Evans Net Worth: Tarkista, kuinka varakas amerikkalainen näyttelijä on?

Mikä on Jonah Hillin nettopalkka ja uratulot?

Nettovarallisuus:60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:20. joulukuuta 1983
Sukupuoli:38 vuotta vanha
Korkeus:5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti:Näyttelijä, koomikko, elokuvatuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja
Kansallisuus:Yhdysvallat

Jonah Hill on 60 miljoonan dollarin mies näyttelijä-, tuotanto-, kirjoitus- ja komediateollisuudessa Yhdysvalloissa.

Jonahin ystävyys muiden koomikkonäyttelijöiden Seth Rogenin, Michael Ceran ja James Francon kanssa ovat todennäköisesti edistäneet hänen mainettaan.

Elokuvat Superbad, Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall, 21 Jump Street, The Wolf of Wall Street, War Dogs ja Moneyball ovat vain muutamia hänen monista onnistumisistaan.

Ura

Jonah Hillin nettoarvo

Vuonna 2004 elokuvalla ' I Heart Huckabees ”, Jonah Hill teki näyttelijädebyyttinsä. Hänen laaja-alaiset yhteydet tuottivat lopulta hedelmää, ja hän sai useita rooleja erilaisissa elokuvissa.

Hän näytteli 40-vuotiaan neitsyen roolia Seth Rogenin elokuvassa Knocked Up.

Ennen rooliaan vuoden 2007 lipputulossa 'Superbad' hän oli suurelta osin tuntematon. Roolistaan ​​hänet oli ehdolla kahdelle MTV Movie Awards -palkinnolle ja yhdelle Teen Choice Award -palkinnolle.

Hillin osallistuminen elokuviin, kuten Knocked Up (2007), Forgetting Sarah Marshall (2008) ja Get Him to the Greek (2009), seurasi. (2010).

Hill näytteli Brad Pittin rinnalla elokuvassa 'Moneyball', joka julkaistiin vuonna 2011. Työnsä ansiosta hän oli ehdolla parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon saajaksi. Hän kirjoitti partituurin ja näytteli elokuvassa 'Allen Gregory' samana vuonna.

'21 Jump Street' sisälsi Hill ja Channing Tatum yhteisrooleissa. Positiiviset arvostelut elokuvasta olivat laajalle levinneitä.

Jonah Hillin nettoarvo

Toinen Oscar-ehdokkuudesta tuli Jonahille vuonna 2013 roolistaan ​​elokuvassa ' Wall Streetin susi ” Leonardo DiCaprion rinnalla.

Sekä '21 Jump Street' -jatko-osa että 'War Dogs', massiivinen lipputulot, toivat Hillin takaisin teattereihin seuraavana vuonna. Hän sai parhaan miespääosan Golden Globe -ehdokkuuden työstään näissä tuotannossa.

Lue myös: Gisele Bundchenin nettoarvo: Gisele Bundchenin nousu ja lasku!

Jonah Hillin taistelu median kanssa

Jonah Hillin nettoarvo

Tämä kaikki alkoi, kun Daily Mail julkaisi raportin paitattomasta Jonah Hillin surffauksesta Malibussa.

Kuvatekstin loppupuolella, Jonah Hill sanoi haluavansa postauksen olevan lähinnä lapsille, jotka eivät voi voittaa epävarmuuttaan ja riisua paitojaan tangossa, koska yleisö on heistä käsittänyt, ja hän puhui artikkelista erityisesti medialle ja päiväpostille.

Kiinteistöt

Jonah Hillin nettoarvo

Vuonna 2010 Jonah käytti hieman alle 2 miljoonaa dollaria kiinteistöön Los Angelesissa. Vuonna 2015 hän ansaitsi 3,65 miljoonaa dollaria tämän kodin myynnistä.

Myynnin jälkeen Jonah sijoitti 9,2 miljoonaa dollaria parvelle Manhattanin NoHon alueella. Jonah toi NoHo-parvinsa markkinoille 11 miljoonalla dollarilla maaliskuussa 2022.

Jonah osti kiinteistön Kalifornian Santa Monicasta 6,8 miljoonalla dollarilla syyskuussa 2019. Lokakuussa 2021 hän erosi siitä 7,2 miljoonalla dollarilla.

Toukokuussa 2021 Jonah haarukkasi yli 9 000 000 dollaria talosta vartioidussa Malibu-siirtokunnassa. Richard ja Laurie Stark, villisti menestyneen Chrome Hearts -vähittäiskaupan luojat, ovat tämän kartanon myyjiä.

Mielenkiintoista kyllä, Richardin ja Laurien tytär sattui olemaan myös henkilö, joka myi heidän Santa Monica -talonsa syyskuussa 2019.

Lue myös: Keanu Reevesin nettovarallisuus: Mikä on Keanu Reevesin nettovarallisuus, palkka ja uratulot?

Henkilökohtainen elämä

Jonah Hillin nettoarvo

Hillin painonpudotus alkoi heinäkuussa 2011 ja on jatkunut siitä lähtien. Ihmiset tunnistivat hänet, kun hän esiintyi vuoden 2011 ESPN Espy Awardsissa.

Hän väittää muuttaneensa ruokavaliotaan oleellisesti ja konsultoinut kouluttajaa ja ravitsemusterapeuttia auttaakseen häntä pudottamaan kiloa. Hill on ilmoittanut laihduttaneensa painoaan voidakseen kilpailla tärkeimmistä rooleista elokuvissa.

Ensimmäinen julkinen Jonah Hillin näkeminen tyttöystävän Gianna Santosin kanssa tapahtui elokuussa 2018.

He ilmoittivat tämän vuoden elokuussa (2019). Koska Hill on hyvin yksityinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, emme ehkä koskaan saa selville hänen hääsuunnitelmiensa yksityiskohtia.

Uransa alussa Hill oli usein hämmentynyt kaveristaan ​​ja sarjakuvatoveristaan ​​Seth Rogenista.

Hän kärsi virheestä, kunnes hän esiintyi vuoden 2010 elokuvassa 'Get Him to the Greek', joka seurasi 'Superbad;' siihen mennessä useimmat ihmiset olivat tunnistaneet kaksi kaveria oikein.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR