Jon Batisten vaimon sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Vaihdettuaan salaa lupauksia päivää ennen luuytimensiirtoaan Grammy-palkittu muusikko Jon Batiste ja New York Timesin bestseller-kirjailija Suleika Jaouad menivät naimisiin.

CBS Sunday Morningin haastattelussa Jaouad, jolla diagnosoitiin leukemia toisen kerran, paljasti uutisen.

Hänen muistelmansa 'Kahden kuningaskunnan välissä' kertoo hänen taistelustaan ​​leukemiaa vastaan ​​ja siitä toipumisesta, jossa hän kertoo hääpäivästä ennen kuin hänet päästettiin sairaalaan luuytimensiirtoa varten.

Jon Batisten vaimon sairaus

Luulen, että olemme tienneet suhteemme ensimmäisestä viikosta lähtien, että halusimme mennä naimisiin.' Jaouad sanoi. Se oli ensimmäinen kerta, kun Jon otti puheenaiheen naimisiinmenosta kanssani. Olemme olleet yhdessä nyt kahdeksan vuotta. Tässä ei ole kiirettä, tiedäthän!

Hänen mukaansa se oli 'pieni, kaunis, pieni seremonia', ja pari valitsi leipäsolmioiden sijaan perinteisiä vihkisormuksia, koska tapahtuma oli kuinka odottamaton.

Lue myös: Shirley Barrettin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Jaouad sanoi sen Batisti kertoi hänelle kuukausia ennen toista syöpädiagnoosiaan, että ehdotus oli työn alla.

Vastauksena hän sanoi: 'Haluan vain olla hyvin selvä, en kosi sinua tämän diagnoosin takia. Viimeisen vuoden ajan olen työstänyt sormustasi. Älä siis ole huolissasi sen ajoituksesta. Haluan kuitenkin sinun tietävän, että tällä diagnoosilla ei ole vaikutusta elämääsi.

Jon Batisten vaimon sairaus

Tämän seurauksena olen vielä varmempi, että haluan tehdä tämän sitoumuksen ja olla kanssasi.” Vasta tajuttuamme, kuinka lyhyt mahdollisuutemme oli ennen luuytimensiirtoa, päätimme kokeilla ”Jaouad teki kommentti, kuten tavallista.

Kun kävelimme luuytimensiirtoyksikköön, kerron teille, että olimme pilvessä yhdeksän.' 'Hän huomautti aiheesta. ”Rakkaus ja onnellisuus olivat täyttäneet meidät ääriään myöten tämän upean yhdessä vietetyn illan jälkeen. Ja uskon vakaasti, että tämä oli se lynchpin, joka piti meidät pinnalla.'

Batistelle myönnettiin yhteensä viisi Grammya, mukaan lukien vuoden albumi 'We Are'.