Jojo Siwa selittää, miksi hän laski talonsa värit 'Pari pykälää'

Julkkis

WPR

Jojo Siwa tekee näyttävyyttä tuoreella sisustuksella.

YouTuben kotikiertuevideon vuodelta 2020 mukaan 'Boomerang'-laulajakartano tunnetaan ylivoimaisesta suunnittelutyylistään, joka sisältää paljon värejä, karkkikoneita ja luonnollisen kokoisen yksisarvisen patsaan. JoJon kodin sisustus on nyt täysin erilainen.

'Vedimme sitä muutaman pykälän alaspäin, ja tämä johtuu siitä, että olin ennen hyvin, erittäin intohimoinen ja sitoutunut YouTuber', hän kertoi People-haastattelussa 29. kesäkuuta. 'Aiemmin halusin aina olla Jake Paul ja kuvata kotonani.'

JoJon mieltymys kotiinsa jatkoi muuttumista hänen uransa edetessä kohti 'enemmän musiikkia, enemmän televisiota ja enemmän elokuvia'.

Jojo Siwa selittää, miksi hän otti talonsa värit alas pari pykälää

Oli 'erittäin outoa' ja 'tuntui työltä', että hän pääsi taloon, kun hän lopetti kuvaamisen siellä päivittäin. 'Tehdään talosta ihana, kaunis, hiljainen, seesteinen talo', sanoin perheelleni.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Se ei ole ainoa asia JoJo Siwa on viime aikoina tehnyt toisin. Muutama kuukausi sitten hän päätti sanoa hyvästit tavaramerkkilleen poninhännälleen ajelemalla sen pois.

Monet fanit olivat yllättyneitä ulkonäön muutoksesta. Ennen kuin hän päätti leikata hiuksensa, JoJo oli jo kokeillut erilaisia ​​tyylejä.

Vuonna 2020 hän pääsi otsikoihin TikTok-videolla hiustensa pukemisesta. JoJo myönsi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, että videosta tulisi yhtä suosittu kuin siitä tuli.

Jojo Siwa selittää, miksi hän otti talonsa värit alas pari pykälää

Hänen esiintymisensä aikana Viihdettä tänä iltana , JoJo huokaisi: 'Se on hauskaa. ”Mielestäni ihmiset olivat yllättyneitä. 'Voi luoja, JoJo laittoi hiuksensa', ennustin, koska ihmiset eivät huomaa sitä.

Hiustenleikkauksen tai kodin sisustuksen suhteen JoJo ei pelkää näyttää faneilleen täysin erilaista puolta itsestään.