Johnny Deppin autokokoelma – Kapteeni Jack Sparrow'n autokokoelma Pirates of the Caribbean

Julkkis

WPR

Johnny Depp on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Ja hän arvostaa elämän hienoimpia asioita vaatteistaan ​​viineisiin, veneisiin ja autoihin. Mitä julkkisten autokokoelmaan tulee, Johnny Depp's on yksi monipuolisimmista. Tässä on pari Johnny Deppin ikimuistoisimpia autoja.

Johnny Depp on maailmankuulu näyttelijä. Yli kolmen vuosikymmenen ajan hän on kiehtonut yleisöä näyttelijänä, tuottajana ja muusikkona. Hän ei ole vain monipuolinen esiintyjä, vaan myös yksi maailman rikkaimmista. Hän omistaa myös erilaisia ​​huippuluokan autoja.

Hänen autotallinsa oletetaan olevan täynnä 45 huippuluokan autoa, mutta tästä ei ole virallista näyttöä. Katsotaanpa joitain Deppin merkittävimmistä ajoneuvoista hänen kokoelmastaan.

Johnny Depp -autokokoelma

Deppillä kerrotaan olevan 45 premium-autoa kotitallissaan. Katsotaanpa joitain Johnny Deppin epätavallisista ajoneuvoista.

Rolls Royce Wraith

Rolls Royce Wraith on heijastus ' Pirates of the Caribbean 'tähden dynaaminen viehätys ja suuri vetovoima. Wraith esiteltiin kaikkien aikojen tehokkaimpana Rolls Roycena. Sen kerrottiin maksaneen Deppille noin 330 000 dollaria, kun hän osti sen.

Johnny Deppin autokokoelma

Mestarillisesti rakennetun SUV:n huippunopeus on 250 km/h. Sen voimanlähteenä on 6,6-litrainen V12-moottori, joka kiihtyy 100 km/h 4,4 sekunnissa. Siinä on huippuluokan ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu ääniohjausjärjestelmä, satelliittinavigointi, reaaliaikaiset liikennetiedot, kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto, USB-yhteensopivuus ja paljon muuta.

Ferrari 488 Spider

Ferrari on aina valmistanut tyylikkäitä ja tehokkaita autoja, mutta tämä on aivan uudella tasolla. Ferrari 488 Spider on kaksiovinen avoauto, jossa on massiivinen moottori konepellin alla. Ferrari 488 Spiderin voimanlähteenä on 3,9 litran Twin-Turbocharged V-8 -moottori, joka tuottaa 661 hv ja 761 NM vääntöä. Tämän upean superauton hintalappu on 280 900 dollaria. Suurimman osan ajasta Johnny Depp ja hänen ystävänsä ajavat tällä superautolla.

Lue myös: Johnny Depp sai 22,5 miljoonaa dollaria 'Pirates 6' -elokuvasta Disney peruutti elokuvan

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador on täysin hullu. Se voi varastaa sydämesi silmänräpäyksessä villin ilmeensä ja saksioven ansiosta. Lamborghini Aventadorissa on 6,5-litrainen V12-moottori, joka tuottaa 730 hevosvoimaa ja 531 naulaa vääntömomenttia. Tämä uskomaton 12-sylinterinen superauto maksaa 393 695 dollaria. Johnny Deppin autokokoelmassa tai Garagessa Aventador on hulluin ja nopein superauto.

Porsche 911 Racing

Johnny Deppin autokokoelma

Tämä upea Porsche 911 Carrera S on toinen superauto Johnny Deppin kokoelmassa. 3,0 litran Twin-Turbocharge Flat Six-Cylinder -takamoottori tuottaa 379 hevosvoimaa ja 390 punnan vääntömomenttia. Suurimman osan ajasta Johnny Depp on nähty ajamassa tätä petoa. Porsche Carrera S:n coupe-versio maksaa 115 100 dollaria. Se on saatavana myös cabriolettiversiona 10 000 USD:n lisähintaan.

Chevrolet Corvette (1959)

Johnny Depp on autoharrastaja, joka omistaa vuoden 1959 Corvetten, joka on muunnettu kilpakäyttöön. Auton sanotaan olevan lahja elokuvantekijä Graham Kingiltä. Graham antoi Lamborghinin Deppille kiitoksena hänen roolistaan ​​elokuvassa. Rommipäiväkirja .” Vanha luksusauto voi saavuttaa 128 mph:n huippunopeuden.

Sen runko, toisin kuin muut ajoneuvot, on rakennettu lasikuidusta ja muovista ja on useita kertoja paksumpi kuin teräs. Teräsrunkoon verrattuna se on kuitenkin puolet painosta. Corvette on fantastinen ajoneuvo, joka on kevyt, kestävä ja turvallinen. Sen huippunopeus on 128 mph. Vuoden 1959 Corvette puolestaan ​​antaa vaikutelman Deppin suosikkiajoneuvosta, sillä hänet on kuvattu ajamassa sillä lukuisissa tapahtumissa.

Range Rover (2015)

Vuoden 2015 Range Rover on seuraava ajoneuvo luettelossa. Tämän uskomattoman ajoneuvon huippunopeus on 260 km/h. Sen uskomaton moottori ajaa sen huippunopeuteen 100 kilometriä tunnissa 4,5 sekunnissa. Huippuluokan 8-vaihteinen automaattivaihteisto on vakiona vuoden 2015 perusmallissa. 16 suuntaan säädettävät istuimet, monipuolinen ajoneuvon liikettä tarkkaileva komponenttijärjestelmä ja nelikulmainen ilmajousitus ovat muita huomionarvoisia ominaisuuksia.

Johnny Deppin autokokoelma

Land Roverit tunnetaan ammattitaitoisesta ja tyylistään, eikä vuoden 2015 Range Rover ole poikkeus. Auton arvo on 80 500 dollaria, ja se lisätään Johnny Deppin autokokoelmaan.

Lue myös: Amber Heard erotti PR-tiiminsä kielteisten otsikoiden keskellä Johnny Deppin kunnianloukkausoikeudenkäynnistä?

Chevrolet Nova

Depp väitti, että monet hänen omistamistaan ​​autoista ovat taideteoksia. Chevrolet Nova oli yksi näistä autoista. Chevrolet tarjosi ajoneuvoa viidessä eri sukupolvessa. Nova rakennettiin X-body-lavalle ja korvasi vuoden 1980 Chevrolet Citationin.

Novalla oli kaunis ulkokuori, mutta se oli enemmän kuin vain kaunis auto. Konepellin alla oli voimakas V8-moottori, joka pystyi ajamaan autoa suurilla nopeuksilla ja tuottamaan 295 lb-ft vääntömomenttia. Huolimatta siitä, että varhaiset mallit ovat muutaman vuoden vanhoja, ajoneuvo on upea. Kunnostetut Novat huutokaupattiin 300 000 dollarilla jokin aika sitten.

BMW Seven-Series

Saksalainen autonvalmistaja on valmistanut joitain markkinoiden luotettavimmista ja tehokkaimmista ajoneuvoista. Vaikka auto on pitkä ja siinä on suuri runko, konepellin alla on tehokas moottori. Auton huippunopeus on 250 km/h, ja se kiihtyy 0-100 km/h 5,4 sekunnissa. Autossa yhdistyvät ylellisyys ja suorituskyky.

Johnny Deppin autokokoelma

BMW 7-sarjan 750i-malli maksaa 100 000 dollaria. Auton sisustus on tyylikäs ja hyvin varusteltu, mikä tekee siitä arvostetun sedanin.

Lue myös: Johnny Depp nauraa oikeudessa, kun siltä kysytään näyttelijän sukuelimistä

Chevrolet Corvette 1959

Chevrolet Corvette 1959 on kaikkien aikojen suosituin muskeliauto. Johnny Deppin autotalli on täynnä hienoimpia vintage-autoja, ja tämä on tähän mennessä paras. Tehokas 283 kuutiometrin iskutilavuusventtiili-in-head V8-moottori tuottaa 230 hevosvoimaa Chevrolet Corvettessa. Koska tämä on harvinainen vintage-auto, hinta vaihtelee sen kunnon ja sen omistajan mukaan.

Chevrolet Nova

Chevrolet Nova on vuoden 1969 muskeliauto. Novan 5,7-litrainen vapaasti hengittävä V8-moottori tuottaa 400 hevosvoimaa ja 557 NM vääntöä. Johnny Deppillä on ollut tämä upea lihasauto tallissaan pitkään ja ajaa sillä usein.