Johnny Deppin asianajajat vaativat kunnianloukkaustapauksen tuomion kumoamista

Julkkis

WPR

Näyttelijän ja hänen entisen aviomiehensä Johnny Deppin välinen kunnianloukkausjuttu johti viime kuussa annettuun tuomioon, ja Amber Heardin asianajajat yrittävät valittaa siitä tai kumota sen.

Aquaman-näyttelijän lakitiimi väitti perjantaina Virginian tuomioistuimelle toimitetussa 43-sivuisessa asiakirjassa, että tosiasiat eivät tukeneet tuomiota riittävästi.

Yhdessä väitteessä Amber Heardin tiimi väittää, ettei ollut totta, että Depp, 59, väitti, että hän menetti roolinsa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa Heardin Washington Postin väitteen seurauksena, jossa hän väitti olevansa ahdisteltu, mutta ei tunnistanut rikoksentekijää. .

Depp 'eteni yksinomaan implisiittisella kunnianloukkauksella ja hylkäsi väitteet, joiden mukaan Ms Heardin sanat olisivat aidosti vääriä', Heardin lakitiimi väitti.

Yhtä oikeudenkäyntiin osallistunutta valamiehistöä ei Aquaman-tähden neuvon mukaan ole tutkittu perusteellisesti.

Johnny Deppin asianajajat vaativat kunnianloukkaustapauksen tuomion kumoamista

Vaikka Heardin puoli väittää, että palvellut henkilö oli huomattavasti nuorempi, oikeuteen tuodulla henkilöllä oli syntymävuosi 1945.

Tuomari 15 oli valituksen mukaan 'vuoden 1945 jälkeen syntynyt valamiehistö, mikä on ilmeistä. Hän näyttää syntyneen vuonna 1970 tietojen mukaan, jotka ovat helposti saatavilla 'aloitteen mukaan.

Heardin vuoden 2018 väitteen seurauksena esiintymisestä perheväkivallan selviytyjänä, Johnny Depp puolustautui menestyksekkäästi Heardia, 36, vastaan ​​kolmessa kunnianloukkaussyyteessä tässä kuussa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Heard joutuu maksamaan vain 10,35 miljoonaa dollaria Virginian säännön seurauksena, joka rajoittaa rankaisevat vahingonkorvaukset, vaikka tuomaristo myönsi Deppille 15 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia, ja tuomari alensi määrää.

Johnny Deppin asianajajat vaativat kunnianloukkaustapauksen tuomion kumoamista

Korvauksena Deppiä vastaan ​​nostetuista vastavaatimuksistaan ​​Heardille määrättiin myös 2 miljoonan dollarin vahingonkorvaus. Heard haastaisi 'ehdottomasti' tuomariston häntä vastaan ​​tekemän päätöksen, näyttelijän neuvonantajan mukaan.

Heard kutsui päätöstä aiemmin 'takaiskuksi' naisille ja kertoi Today'sille Savannah Guthrie että hän on 'peloissaan', se johtaa selviytyneiden 'hiljentämiseen', jotka haluavat tulla esiin. Toisella puolella Depp on väittänyt, että Heard satutti häntä fyysisesti, mutta kielsi koskaan koskeneensa häneen.

Deppin asianajaja Ben Chew kertoi Courthouse Newsille, että valitus on 'se, mitä odotimme, vain pidempi, ei merkittävämpi' vastauksena Heardin tiimin pyyntöön.