Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin oikeudenkäynti Amber Heardia vastaan ​​on tulossa entistä likaisemmaksi, selkeämmäksi ja suorastaan ​​häiritsevämmäksi

Julkkis

WPR

Johnny Deppin ja Amber Heardin välisestä 50 miljoonan dollarin kunnianloukkausoikeudenkäynnistä tulee erittäin epämiellyttävä, ja päätöskeskustelut on asetettu 27. toukokuuta.

Huhtikuun 11. päivänä Virginiassa alkaneet kuulemiset jatkuvat huomenna viikon mittaisen tauon jälkeen, ja hänen entisen kalliin aviomiehensä Brown Rudickin asianajajat ristikuulustelevat Aquamanin näyttelijää myöhemmin maanantaina.

'Ensi viikon ristikyselyn aikana Camilla Vasquez pyrkii tuomaan esiin rouva Heardin aikajanan monista valheista ja ristiriitaisuuksista', Pirates of the Caribbean -näyttelijäleirille läheinen lähde kertoi Deadlinelle.

Sen jälkeen kun ajoittain nyyhkyttävä Heard todisti toukokuun ensimmäisellä viikolla Deppin väitetystä raskaasta huume- ja alkoholinkäytöstä sekä näennäisesti rehottavasta psyykkisestä, tunneperäisestä ja sanallisesta väkivallasta häntä kohtaan, kantajan puoli yrittää kiinnittää tuomariston huomion takaisin asiaan. heidän väitteensä, että Depp on todella loukkaantunut osapuoli parin myrskyisässä suhteessa ja pois vuoden 2018 Washington Postin op-edistä, joka käynnisti tämän oikeudellisen taistelun.

Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin oikeudenkäynti Amber Heardia vastaan ​​on tulossa entistä likaisemmaksi, selkeämmäksi ja suorastaan ​​häiritsevämmäksi

Graafiset väitteet monista Deppin väitetyistä seksuaalisista väkivallasta Amber Heard , jotka on vahvistanut puolustuksen ensimmäinen todistaja kliininen psykologi tohtori Dawn Hughes, ovat myös esittäneet Deppin asianajajille mahdollisen jalkapidätysloukun, johon he voivat jäädä, jos he tekevät virheen.

Lue myös: Amber Heard: Kaikki julkkikset, jotka tukivat Aquamania kunnianloukkausoikeudenkäynnin aikana

Tämän seurauksena tyypillisesti syövyttävän Vasquezin odotetaan ottavan poltetun maan asenteen Heardia kohtaan - ainakin puolustusta kohtaan.

'Odotamme Deppin asianajajien lyövän uhria sen sijaan', Heardin tiedottaja kertoi Deadlinelle oikeudenkäynnin seuraavasta kierroksesta. 'Uskomme, että se on sekä nöyryyttävää että epätoivoista.' Ja kuten tiedottaja jatkoi, 'suuret todisteet - totuus - eivät ole Deppin puolella.' 'Tämän oikeudenkäynnin avainkysymys, onko Amberilla tai kenellä tahansa naisella sananvapauden ensimmäinen lisäys, on asia, jota epäilemme Deppin asianajajan sivuuttavan.'

Niin inhottavalta kuin se kuulostaakin, Deppin joukkueella ei ole paljon valinnanvaraa, jos he haluavat voittaa sekä oikeussalissa että yleisessä oikeudessa. Huolimatta Deppin puolesta todistavien sisarusten, entisten ja nykyisten kollegoiden, palkattujen lääkäreiden, entisten agenttien ja lahjakkuuksien johtajien falangista, tapaus on päässyt paljain rystysin Hän sanoi/Hän sanoi – ja kuka tekee tuomari Penny Azcarten ja tuomaristo uskoo?

Viimeisin julkinen mädäntyvän lihan ja likaisen pyykin esitys Deppin ja Heardin välillä, jotka erosivat vuonna 2016 lähestymiskieltojen ja mediavimman keskellä, alkoi maaliskuussa 2019, kun edellinen haastoi jälkimmäisen oikeuteen vuoden 2018 lopulla tehdystä WaPo:sta, joka vastusti perheväkivaltaa ja sen seurauksia. joita uhrit voivat kohdata.

Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin oikeudenkäynti Amber Heardia vastaan ​​on tulossa entistä likaisemmaksi, selkeämmäksi ja suorastaan ​​häiritsevämmäksi

ACLU:n naisten oikeuksia käsittelevän lähettilään teoksessa, joka ajoitettiin Warner Brosin Aquamanin ensi-iltaan, Deppiä ei koskaan mainittu nimeltä.

Myöhemmässä valituksessa Oscar-ehdokas väitti kuitenkin, että Jeff Bezosin laajassa taulukossa oleva artikkeli maksoi hänelle tuottoisia keikkoja ja 'tuhotti' hänen uransa. Depp väitti edelleen, että häntä kohdeltiin huonosti ja että hänen entisen vaimonsa häntä vastaan ​​esittämät syytökset olivat 'osa monimutkaista petosta, jolla haluttiin saada myönteistä painostusta Ms Heardille ja parantaa hänen uraansa'.

Depp ei sopinut kolumnien varsinaisille julkaisijoille, syvätaskuiselle Washington Postille kunnianloukkaustoimessaan, joka on jäänyt enimmäkseen mainitsematta oikeudenkäynnissä toistaiseksi.

Vaikka se, että paperi on painettu Virginiassa, vaikutti puvun sijaintiin. On myös ollut ilmeistä, että Old Dominionin heikommat anti-SLAPP-säännöt, toisin kuin Kaliforniassa tai New Yorkissa, olivat avainasemassa lainkäyttöalueella.

Kun Depp yrittää kuvainnollisesti kääntää käsikirjoituksen nöyryyttävästä marraskuun 2020 Britannian tappiostaan ​​'vaimohakajan' kunnianloukkaussyyteessä Rupert Murdochin The Sun -iltalehteä vastaan, Heardin 100 miljoonan dollarin vastakanne hänen Rommipäiväkirja-toveristaansa vastaan ​​on myös näytelmässä Fairfaxissa. Maakunnan oikeudenkäynti.

Lue myös: Johnny Depp ja Amber Heard vierailivat 100 dollarin Trailer Palacessa

Oikeudenkäynnin äskettäisen tauon vuoksi jotkut tiedotusvälineistä ovat voineet arvioida oikeudenkäynnin vaikutuksia, ja suurin osa huomiosta on keskittynyt Johnny Deppin kiihkeä fanien seuraaja tai pienempi mutta vahva tuki Heardille.

Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin oikeudenkäynti Amber Heardia vastaan ​​on tulossa entistä likaisemmaksi, selkeämmäksi ja suorastaan ​​häiritsevämmäksi

Kurkistus oikeudenkäynnin suorien lähetysten vierellä olevaan kommentointivirraan tai tarkentaviin online-huomautuksiin osoittaa huomion kiihkeyden – mutta myös sen, kuinka helppoa katsojien on ollut unohtaa, mikä on vaakalaudalla.

Huolimatta siitä, mitä monet hänen ihailijansa uskovat, Depp ei ole oikeudenkäynnissä; pikemminkin hän vapaaehtoisesti paljastaa avioliittonsa yksityiskohdat Heardille. Tuomioistuimissa ja lainsäädännöllisimmillä termeillä kerran menestyneen näyttelijän on osoitettava, että Heardin väite ja sen viittaus 'julkisuuden henkilöksi, joka symboloi perheväkivaltaa' oli valhe, herjaava ja ilkeä teko.

Oikeudenkäyntiä ei ole pidetty vedenjakajana MeToo-liikkeessä, ehkä siksi, että jotkut sen takana olevat organisaatiot ovat järkyttyneet, tai ehkä siksi, että kyseessä on tapaus, joka keskittyy tuhoon tuomitun avioliiton monimutkaisuuteen, sotkuisuuteen ja jopa traagisiin puoliin. , eikä työpaikan tehodynamiikkaa.

Vaikka Johnny Deppin nauru, virnistys ja yksiväriset hyllyt osastolla ilahduttivat joitain, kukaan ei jäänyt huomaamatta aurinkolaseja käyttävän näyttelijän käytännöllisesti katsoen täydellistä katsekontaktin puuttumista Heardin todistaessa.

Vaikka MeToo-liike on pysynyt suurelta osin vaiti Depp-Heardin tapauksesta, myöhäisillan koomikoista ja jopa kiertueesta Chris Rock on ollut paljon sanottavaa siinä, mikä on osoittautunut toimimattomaksi julkkisbuffetiksi usein järkyttämättömälle Amerikalle.

'Jos luulet, että rituaalimme ovat hulluja', Kate McKinnon 1200-luvun noitaa näyttelevä vitsaili viime viikolla Saturday Night Livessä viitaten oikeudenkäynnin spektaakkeliin.

Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin oikeudenkäynti Amber Heardia vastaan ​​on tulossa entistä likaisemmaksi, selkeämmäksi ja suorastaan ​​häiritsevämmäksi

Sinun pitäisi katsoa Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti. Tällä viikolla NBC:n myöhäisillan show keskittyi pariskunnan DTLA-sängyssä vuonna 2016 löydettyihin tapahtumiin ja 'ihmisen ulosteisiin'.

Lue myös: Amber Heard ennen ja jälkeen poskileikkauksen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tuomari Azcarte kertoi kokoontuneille asianajajille ja Kyle Mooneyn näyttelemään Deppiä, että hän sallisi videomateriaalin näyttämisen tuhoutuneesta sängystä oikeudessa, 'koska se näyttää nautinnolliselta ja tämä oikeudenkäynti on hauskaa', SNL:n Cecily Strongin mukaan.

'Tämä oikeudenkäynti on antanut minulle paljon ajattelemisen aihetta', Strongin Azcarte sanoi vangiten amerikkalaisen hetken ja oikeudenkäynnin epäjohdonmukaisuudet.

Toisaalta uskon herra Deppin version tapahtumista. Jatkuva pieni virnistys kertoo kuitenkin minulle, että hän ei ole ainoa nainen, jonka olet raivonnut niin paljon, että olet kakkaamassa sänkyyn.'

Päätöksen tekemiseksi muistopäivään mennessä oikeudenkäynti on avoinna klo 9.00-17.30. ET jokaisena viikonpäivänä huomisesta alkaen.

Lisäksi tuomaristo kokoontuu nyt perjantaisin, mitä ei ollut oikeudenkäynnin neljän ensimmäisen viikon aikana.