Johnny Depp voitti lopullisen tuomion: katso kuinka paljon hän voitti ja mitä Amber ajatteli hävittyään

Julkkis

WPR

Jos olet seurannut heidän tapaustaan, olet varmasti innokas kuulemaan Johnny Deppin päätöksestä asiassa Amber Heardia vastaan. Nyt kun tuomio on julkistettu, käymme läpi kaiken, mitä tiedämme Johnny vs. Amberin kunnianloukkausoikeudenkäynnin tuloksista vuonna 2022.

Johnny ja Amber olivat läheisessä yhteydessä vuosia, ennen kuin heistä tuli mediavimma oikeudenkäynnin aikana. He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2009 työskennellessään The Rum Diary -elokuvan kuvauksissa.

Molemmat tähdet olivat tuolloin vakavissa suhteissa: Johnny tapasi ranskalaisen mallin Vanessa Paradisin, jonka kanssa hänellä on yhteinen tytär. Lily-Rose ja poika Jack, kun Amber seurusteli taiteilijan kanssa Tasya van Ree , joka ilmestyi biseksuaalina vuonna 2010.

Sekä Johnny että Amber olivat eronneet kumppaneistaan, kun he tapasivat uudelleen vuonna 2012, mutta se ei tarkoita, etteikö heillä olisi tunteita toisiaan kohtaan aiemmin.

Johnny Depp voitti lopullisen tuomion

Johnny paljasti yhdessä oikeusistunnossa vuonna 2022, että hän alkoi kehittää kiintymystä Amberiin, kun he työskentelivät yhdessä vuoden 2011 elokuvansa kuvauksissa, vaikka hän oli tuolloin vielä naimisissa lastensa äidin kanssa.

Johnny ja Amber menivät naimisiin vuonna 2015 muutaman vuoden seurustelun jälkeen. Heidän liittonsa oli kuitenkin lyhytaikainen. Amber haki avioeroa seuraavana vuonna, ja Pirates of the Caribbean -tähdelle annettiin lähestymiskielto.

Vuonna 2017 entinen pariskunta sopi avioeronsa ilman oikeudenkäyntiä. Amber sai 7 miljoonaa dollaria osana ratkaisua, jonka hän kuulemma lahjoitti hyväntekeväisyyteen. Huolimatta siitä, että heidän avioeronsa oli virallinen, heidän suhteensa oli ehdottomasti edelleen otsikoissa.

Jatka lukemista alta saadaksesi kaiken, mitä tiedämme Johnny Deppin tuomiosta hänen tapauksessaan Amber Heardia vastaan, mukaan lukien miksi Johnny myönsi Amberin alun perin ja mikä oli lopputulos.

Mikä sai Johnny Deppin nostamaan kanteen Amber Heardia vastaan?

Johnny Depp haastaa Amber Heardin oikeuteen 50 miljoonalla dollarilla kirjoituksestaan, jonka hän kirjoitti The Washington Postille vuonna 2018, jossa hän esitti itseään perheväkivallan uhrina. Huolimatta siitä, että tarinassa ei mainittu Johnnyn nimellä, sen julkaiseminen niin pian heidän eronsa jälkeen antoi vaikutelman, että hän oli hänen hyväksikäyttäjänsä.

Johnny kiisti kaikki väkivaltasyytteet ja haastoi entisen vaimonsa oikeuteen panettelusta sanoen, että hänen tilinsä vahingoitti hänen mainetta ja maksoi hänelle työpaikkoja elokuvissa, kuten Pirates of the Caribbean ja Fantastic Beasts. Amber puolestaan ​​on nostanut Johnnylle 100 miljoonan dollarin vastakanteen sen jälkeen, kun hänen asianajajansa väitti, että hänen syytökset olivat perusteettomia.

Johnny nosti myös kunnianloukkauskanteen brittiläisen The Sun -sanomalehden kustantajia vastaan ​​sen jälkeen, kun lehti julkaisi artikkelin, jossa hän leimaa hänet 'vaimon hakkaajaksi'. Vuonna 2020 brittituomioistuimet antoivat Johnnyn kielteisen päätöksen. Huhtikuussa 2022 hänen oikeudenkäyntinsä alkoi Yhdysvalloissa.

Lue myös: Johnny Depp ja Amber Heard vierailivat 100 dollarin Trailer Palacessa

Mikä on lopullinen tuomio Johnny Deppille vs. Amber Heardille?

Johnny Depp voitti lopullisen tuomion

Joten, mikä on tuomio Johnny Deppin tapauksesta Amber Heardia vastaan? Klo 15. ET 1.6.2022, tuomio julkaistiin. Johnnyn oikeudenkäynnissä hänen syytöksistään perheväkivallasta hänen vuoden 2018 Washington Post -julkaisussaan valamiehistö totesi Amberin syylliseksi kaikkiin kolmeen kunnianloukkauskohtaan.

Amber joutuu maksamaan Johnnylle yhteensä 15 miljoonaa dollaria korvauksia ja rangaistuskorvauksia. Johnny todettiin syylliseksi yhdestä Amberin vastajutusta. Hän joutuu maksamaan yhteensä 2 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia ja nolla dollaria rangaistuksia.

Amber kutsui tuomiota 'pettymykseksi' ja 'takaiskuksi' naisille lausunnossaan, joka julkaistiin tuomion jälkeen. 'En voi ilmaista, kuinka pettynyt olen tänä iltana.' 'Olen särkynyt siitä, että todisteiden kasa ei riittänyt voittamaan entisen mieheni voimaa, vaikutusvaltaa ja vaikutusvaltaa', hän sanoi lausunnossaan.

'Olen vieläkin pettynyt tämän päätöksen vaikutuksiin muihin naisiin.' 'Se kääntää kellon taaksepäin aikaan, jolloin nainen, joka nousi seisomaan ja puhui, saatetaan julkisesti hävetä ja nöyrtyä', hän päätti. Se horjuttaa käsitystä, että naisiin kohdistuvaa perheväkivaltaa tulisi käsitellä vakavasti.

Uskon, että Johnnyn asianajajat onnistuivat suostuttelemaan tuomariston jättämään huomiotta sananvapauden ratkaisevan kysymyksen ja jättämään huomiotta todisteet, jotka olivat niin ylivoimaisia, että voitimme Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Olen pettynyt, etten voittanut tätä tapausta. Mutta olen sitäkin pettynyt, että näytän menettäneeni etuoikeuden, jonka luulin olevani amerikkalaisena – oikeuden puhua vapaasti ja avoimesti.

Tuomio annettiin 27. toukokuuta 2022 viisi päivää sen jälkeen, kun Johnnyn ja Amberin lakitiimit esittivät loppukommenttinsa. Lopullisten väitteiden päätyttyä tuomaristo lähti pohtimaan, herjasiko Amber Johnnyn kunniaa vuoden 2018 Washington Postin artikkelissaan. Tuomio annettiin ja luettiin ääneen Fairfaxin piirikunnassa Virginian osavaltion oikeussalissa 1. kesäkuuta 2022 yli 12 tunnin suljettujen ovien käsittelyn jälkeen.

Depp ei ollut läsnä oikeudenkäynnissä ja katsoi Yhdistyneestä kuningaskunnasta, jossa hän on esiintynyt rock-konserteissa Jeff Beck 30. toukokuuta 2022 lähtien. Kuuli hänen neuvonsa ja poistui oikeussalista heti, kun se oli lykätty. Hänen lainopillinen tiiminsä sekä hänen perheensä olivat hänen mukanaan.

Johnny Depp voitti lopullisen tuomion

Tuomariston seitsemän jäsenen nimet pidetään piilossa vähintään vuoden. Tuomaristossa oli viisi miestä ja kaksi naista. Päätös oli tarkoitus lukea klo 15. ET, mutta tuomari näki, että tuomaristo oli unohtanut täyttää vaurioituneen osan papereista, joten heidät kutsuttiin takaisin neuvotteluhuoneeseen viimeistelemään paperityöt, mikä aiheutti oikeudenkäynnin viivästymisen.

Ennen tuomion julkistamista, Kimberly Lau, kunnianloukkauslakimies klo Warshaw Burstein , kertoi Sky Newsille, että Johnnyn ja Amberin oikeudenkäynnin pohdiskelut tulevat olemaan vaikeita.

'Molemmat osapuolet ovat tehneet hyvää työtä paljastaakseen toistensa vähemmän kuin loistavat hetket', hän sanoi. 'Tästä oikeudenkäynnistä tekee erityisen vaikeaksi tuomaristolle se, että molemmat osapuolet ovat koulutettuja näyttelijöitä, joiden tehtävänä on vakuuttaa yleisö siitä, että he ovat itse asiassa näyttelemiään hahmoja.'

Tuomaristo luottaa entistä enemmän todistajien todistajiin ja todisteisiin tunnistaakseen, kuka puhuu totta ja kuka vain näyttelee roolia.'

'Useiden ihmisten – tässä tapauksessa seitsemän - tuomaristo tekee valtavan eron harkittuun prosessiin', hän jatkoi. Yhden henkilön mielipide ei riitä; kaikkien seitsemän ihmisen on oltava samaa mieltä.

Vaikka tuomarit, toisin kuin valamiehistö, tuntevat jo lait, tuomaristo koostuu useista henkilöistä, joiden henkilökohtaiset kokemukset voivat vaikuttaa siihen, miten he arvioivat ja punnitsevat todisteita oikeudenkäynnissä. Mutta nyt, kun Johnny on voittanut, mitä tapahtuu seuraavaksi? Jatka lukemista oppiaksesi, mitä tiedämme.

Lue myös: Amber Heard: Kaikki julkkikset, jotka tukivat Aquamania kunnianloukkausoikeudenkäynnin aikana

Mitä Johnny Deppin oikeudenkäynnin tuomio tarkoittaa?

Johnny Depp voitti lopullisen tuomion

Koska Johnny voitti Amber Heard , tuomaristo päätti, että Amber herjasi häntä vuoden 2018 Washington Post -kappaleessaan, ja näyttelijä saisi korvauksen. Tuomaristo myönsi Pirates of the Caribbean -tähdelle vain 15 miljoonaa dollaria hänen tavoittelemastaan ​​50 miljoonasta dollarista.

On syytä huomata, että Johnny ja Amber eivät ole rikossyytteiden edessä. Koska tämä on siviiliasia, Amber ei joudu vankilaan, vaikka valamiehistö päättäisi Johnnyn hyväksi ja päinvastoin.

Voittiko Johnny Depp vuoden 2022 oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan?

Onko Johnny voittaja? Kyllä, Johnny voitti laillisessa taistelussaan Amberin kanssa. Johnnyn oikeudenkäynnissä hänen syytöksistään perheväkivallasta hänen vuoden 2018 Washington Post -julkaisussaan valamiehistö totesi Amberin syylliseksi kaikkiin kolmeen kunnianloukkauskohtaan.

Amber joutuu maksamaan Johnnylle yhteensä 15 miljoonaa dollaria korvauksia ja rangaistuskorvauksia. Johnny todettiin syylliseksi yhdestä Amberin vastajutusta. Hän joutuu maksamaan yhteensä 2 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia ja nolla dollaria rangaistuksia.