Johnny Depp nauraa oikeudessa, kun siltä kysytään näyttelijän sukuelimistä

Julkkis

WPR

Huhtikuun 11. päivästä lähtien Johnny Deppin entistä vaimoa Amber Heardia vastaan ​​nostettu kunnianloukkausjuttu on ollut vireillä Washington DC:n esikaupunkialueella, mikä on herättänyt naurua aikaisemmissa oikeussaleissa.

Kun Amber Heardin asianajaja kysyi Johnny Deppin henkivartijalta, oliko tämä nähnyt hänen sukupuolielimensä, kun tämä virtsasi heidän Australian kotinsa aulassa, Depp nauroi.

Oikeudessa Johnny Deppin henkivartijalta kysyttiin, oliko hän koskaan nähnyt 'Pirates of the Caribbean' -tähden paljaan peniksen People-lehden mukaan.

Huhtikuun 11. päivästä lähtien kunnianloukkausjuttu Johnny Deppin entistä vaimoa vastaan Amber Heard on ollut vireillä Washington DC:n esikaupunkialueella, mikä on saanut naurua aikaisemmissa oikeussaleissa.

Zoom-haastattelussa Heardin asianajajalta Malcolm Connollylta, joka työskentelee edelleen tähdellä, kysyttiin, onko totta, että Depp virtsasi talon eteiseen.

Hän ja hänen entinen vaimonsa Heard kuvasivat ' Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ” Australiassa vuonna 2015.

Johnny Depp nauraa oikeudessa, kun siltä kysytään näyttelijän sukuelimistä

Malcolm Connolly kertoi People-lehdelle, että hän kuuli melua talon sisällä ja näki Johnnyn aulassa hänen saapuessaan.

'Ja herra Depp yritti virtsata aulassa, eikö niin?' Amberin asianajaja kysyi. 'Ei', Connolly vastasi.

'Herra. Deppillä oli penis irti, eikö niin?' asianajaja jatkoi.

'Uskon, että olisin muistanut nähneeni herra Deppin peniksen', brittiläinen henkivartija sanoi. Näyttelijä vastasi nauramalla hillittömästi, pudistamalla päätään ja peittämällä kasvonsa käsivartensa taakse.

Lue myös: Taustanäyttelijät varastavat esityksen Johnny Depp vs Amber Heard tuomioistuimessa

Vuonna 2018 Blow-tähti (58) syytti Heardia (36) kunnianloukkauksesta The Washington Postille kirjoittamassaan kirjoituksessaan, jossa hän kertoi selviytymisestä perheväkivallasta, vaikka hän ei maininnut hänen nimeään.

Johnny Depp nauraa oikeudessa, kun siltä kysytään näyttelijän sukuelimistä

Vuonna 2011 pari tapasi 'Rum Diary' -tuotannon aikana ja meni naimisiin vuonna 2015. Avioliitto ei kuitenkaan kestänyt kauan. Heard syytti näyttelijää seksuaalisesta hyväksikäytöstä heidän erottuaan toukokuussa 2016. Johnny Depp kiisti syytökset, ja pari erosi elokuussa 2016.