Johnny Depp ja Amber Heardin tuomio: tärkeimmät hetket

Julkkis

WPR

Ms Heard herjasi Deppiä väitteessä, kun hän tunnisti olevansa 'julkisuuden henkilö, joka edustaa perheväkivaltaa', mutta tuomion mukaan myös yksi hänen asianajajistaan ​​herjasi hänet.

Depp haastoi entisen vaimonsa Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta sen jälkeen, kun hän kirjoitti The Washington Postille vuonna 2018 väitteen, jossa hän kuvaili itseään 'julkisuuden henkilönä, joka edustaa perheväkivaltaa'. Depp väittää, että raportti maksoi hänelle tuottoisia näyttelijärooleja, vaikka häntä ei tunnistettu artikkelissa. Heard haastoi Deppin kunnianloukkauksesta Deppin asianajajan lausuntojen vuoksi hänen väärinkäyttösyytöksistään.

Tuomaristo päätti, että Heard herjasi Deppiä kolmessa erillisessä lausunnossa The Washington Postin artikkelissa ja että Depp herjasi Heardia yhdellä hänen asianajajansa lausumalla.

Johnny Depp tuomaristo myönsi hänelle 10 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen ja 5 miljoonan dollarin rangaistuskorvauksen. Heard sai 2 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia tuomaristolta, mutta rankaisevia vahingonkorvauksia ei myönnetty.

Depp vaati 50 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia, kun taas Heard vaati 100 miljoonaa dollaria. Tuomari alensi rangaistusvahinkoa 350 000 dollariin, koska Virginiassa rangaistusten vahingonkorvausten enimmäismäärä on tämä.

CNN:n lakianalyytikon mukaan Joey Jackson , tuomio edustaa 'valtavaa' oikeudellista voittoa Deppille ja hylkäämistä Heardille.

'Se on valtava voitto', Jackson huudahti. 'Hänen täytyi voittaa ensimmäisen lisäyksen vaikeus, joka sanoo, että jokaisella on vapaus ilmaista ajatuksiaan ja mielipiteitään. He (tuomaristo) sanoivat, että sinulla on ensimmäinen muutos oikeus, kunnes sanot jotain epätarkkoja, jotka vahingoittavat jonkun mainetta ja johtavat hänen menetykseensä.'

Lue myös: Johnny Depp ja Amber Heard vierailivat 100 dollarin Trailer Palacessa

David Shane, Heardin tiedottaja, sanoi, että hän aikoo valittaa tuomiosta.

Johnny Depp ja Amber Heard tuomio

Vaikka tuomaristo päätti, että sekä Johnny Deppiä että Amber Heardia oli loukattu, tuomaristo päätti, että Deppillä oli oikeus saada enemmän rahaa.

Keskiviikkona Virginian tuomaristo päätti, että hänen entinen vaimonsa Amber Heard oli herjannut häntä vuoden 2018 rikosilmoituksessa, mikä antoi näyttelijälle voiton hänen pitkässä, myrskyisässä taistelussaan perheväkivallasta.

Valamiehistö jakautui kuitenkin tuomiossaan, ja yksi Deppin silloisen asianajajan esittämästä kolmesta Ms. Heardin valituksen ytimessä olevasta lausunnosta todettiin kunniaa loukkaavaksi.

Mr. Depp sai 15 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia ja rangaistuksia tuomaristolta, mutta tuomari rajoitti rangaistuspalkinnot 10,35 miljoonaan dollariin laillisten rajoitusten vuoksi. Ms Heard sai tuomarilta 2 miljoonan dollarin vahingonkorvauspalkinnon.

Miljoonat ihmiset katsoivat kuuden viikon oikeudenkäyntiä televisiosta tai suoratoistavat sitä verkossa, kun kaksi suurta Hollywood-tähteä esittivät oikeudessa väitteitä ja vastasyytteitä fyysisestä pahoinpitelystä toisiaan vastaan, usein hirvittävän yksityiskohtaisesti. Yksi merkittävimmistä oikeudenkäyntiin annetuista siviiliasioista #MeToo-aikakaudella.

Depp kiisti jyrkästi Ms Heardin väitteet fyysisestä väkivallasta, mukaan lukien lyömisestä, päähän lyömisestä ja hiuksista raahaamisesta sekä seksuaalisesta väkivallasta.

Depp sanoi: 'On järjetöntä kuulla kauhistuttavia väitteitä väkivallasta - seksuaalisesta väkivallasta - jonka hän on syyttänyt minusta.' 'En usko, että kukaan arvostaa sitä, että joutuu repimään itsensä avoimesti ja paljastamaan totuuden, mutta joskus se on välttämätöntä, koska asiat ovat riistäytyneet käsistä.'

Heardia syytettiin Deppin herjaamisesta Washington Postissa, jossa hän kuvaili itseään 'julkisuuden henkilöksi, joka edustaa perheväkivaltaa' ja sanoi katsovansa 'kuinka instituutiot puolustavat pahoinpitelystä syytettyjä miehiä', Deppin mukaan. oikeusjuttu.

Depp sanoi, että artikkeli, jonka keihäänkävijä ja valmisteli American Civil Liberties Union, liittyi selvästi heidän avioliittoonsa, joka alkoi vuonna 2015 ja päättyi hieman yli vuotta myöhemmin.

Ms Heard, 36, väitti koko oikeudenkäynnin ajan, että kaikki väitteessä kirjoitettu oli totta ja että hän oli se, joka herjattiin, kun vuonna 2020 Deppiä, 58, edustava asianajaja kertoi brittiläiselle tabloidille hänen pahoinpitelynsä. syytökset olivat 'huijausta'. Hän haastoi Deppin oikeuteen lausunnoista väittäen, että asianajaja toimi hänen puolestaan. Tuomaristo ei kuitenkaan päätellyt, että hänen entinen miehensä olisi herjannut häntä osana sen tiistain päätöstä.

Johnny Depp ja Amber Heard tuomio

Deppin voitto, jonka hän kiistää lyöneensä Ms Heardia tai muita naisia, on ristiriidassa oikeudellisen tappion kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2020, kun hän haastoi iltapäivälehden The Sunin omistajat oikeuteen. The Sunin otsikossa häntä kutsuttiin 'vaimon hakkaajaksi', ja tapaus päättyi siihen, että tuomari Andrew Nicol löysi todisteita siitä, että hän oli pahoinpidellyt Ms Heardia.

Lue myös: Amber Heard ennen ja jälkeen poskileikkauksen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Amber Heard sanoo olevansa 'sydänsärkynyt' The Verdictin takia.

Kun hänen entinen aviomiehensä Johnny Depp voitti häntä vastaan ​​nostetun kunnianloukkausoikeudenkäynnin, Amber Heard julkaisi lausunnon, jossa hän ilmaisi pettymyksensä 'sanojen lisäksi'.

'Olen särkynyt siitä, että entisen mieheni voima, vaikutusvalta ja vaikutusvalta eivät riittäneet selviytymään todisteista', hän sanoi.

Ms Heardin tiedottaja Alafair Hall sanoi, että näyttelijä aikoo valittaa päätöksestä.

Deppin lakitiimi onnistui suostuttelemaan valamiehistön 'jättämään huomioimatta' tiedot, jotka johtivat siihen, että brittiläinen tuomari päätti, että oli todisteita hänen väärinkäyttäneensä rouva Heardia vuoden 2020 kunnianloukkaustapauksessa, Ms Heardin mukaan, joka voitti oikeudenkäynnissään osittaisen menestyksen. herra Deppiä vastaan.

Johnny Depp ja Amber Heard tuomio

'Se, mitä tämä päätös merkitsee muille naisille, saa minut pettymään entistä enemmän', hän huomautti. 'Se on takaisku', kertoja sanoi. Se palaa aikaan, jolloin nainen, joka puhui ja puhui, oli julkisesti nolostunut ja nöyryytetty. Se heikentää ajatusta, että naisten väkivalta pitäisi ottaa vakavasti.

Lausunnossaan Ms Heard ilmaisi pettymyksensä tuomioon, mutta sanoi olevansa 'senkin pettyneempi, että näytän menettäneeni etuoikeuden, jonka luulin amerikkalaisena omaavani - puhua vapaasti ja avoimesti'.

Tuomioistuinten ulkopuolella Ms Heardin neuvosto vaikeni.

Johnny Depp sanoo, että Virginia Jury antoi minulle elämäni takaisin.

Pian sen jälkeen, kun Johnny Depp voitti kunnianloukkausoikeudenkäynnin ex-vaimoaan vastaan Amber Heard , yksi hänen edustajistaan ​​antoi lausunnon hänen puolestaan ​​väittäen, että hän oli 'nöyrtynyt' tuomiosta ja että se merkitsi uuden luvun alkua hänen elämässään.

'Elämäni, lasteni elämä, lähimpieni elämä ja niiden elämä, jotka ovat tukeneet minua ja uskoneet minuun monta, monta vuotta, muuttuivat pysyvästi kuusi vuotta sitten', Depp kirjoitti lausunnossaan. .

Hänen mukaansa Ms Heardin väärinkäyttösyytöksillä oli 'seisminen vaikutus' hänen elämäänsä ja uraansa.

'Ja tuomaristo antoi minulle elämäni takaisin kuusi vuotta myöhemmin', lausunnossa sanottiin. 'Olen ihastunut sinuun.'

Lausunnossaan näyttelijä sanoi, että hän jätti kanteen vasta 'paljon harkinnan jälkeen' tietäen, että hän kohtaa 'globaalin spektaakkelin'.

Johnny Depp ja Amber Heard tuomio

'Toivon, että totuudenetsintäni on auttanut muita, miehiä ja naisia, jotka ovat joutuneet samanlaisiin tilanteisiin, ja että heitä tukevat eivät koskaan anna periksi', lausunnossa todetaan. 'Toivon myös, että sekä tuomioistuimissa että tiedotusvälineissä asema palautetaan nyt syyttömäksi, kunnes syyllisyys on todistettu.'

Kaksi Mr. Deppin asianajajaa keskusteli toimittajien kanssa ja kokosi faneja ja sivullisia tuomion lukemisen jälkeen, ja he pitivät sitä tuomiona, joka 'vahvistaa sen, mitä olemme sanoneet alusta asti'.

'Olemme myös iloisia siitä, että oikeudenkäynti on koskettanut niin monia ihmisiä, jotka vaalivat totuutta ja oikeutta', sanoi Benjamin Chew, yksi hänen asianajajistaan. 'Nyt kun tuomaristo on tehnyt lopullisen päätöksen, on aika kääntää sivua ja katsoa eteenpäin.'

Lue myös: Kenen Johnny Depp seurusteli ennen Amber Heardia: Täydellinen aikajana tässä!

Johnny Depp ja Amber Heard reagoivat tuomioon

Kun päätös luettiin, Heard piti katseensa kiinnitettynä lattiaan. Depp ei ollut oikeudessa, mutta antoi lausunnon, jossa hän totesi osittain, että 'valaistuomio antoi minulle elämäni takaisin'.

Tuomion julkistamisen jälkeen Johnny Deppin asianajajat Benjamin Chew ja Camilla Vasquez puhui lehdistölle.

”Tämän asian esillepanon tarkoitus oli alusta alkaen selvä: tuloksesta riippumatta tavoitteena oli paljastaa totuus. Olin sen velkaa lapsilleni ja kaikille niille, jotka ovat olleet vierelläni vuosien ajan, kertoakseni totuuden ”Hän ilmaisi itsensä. 'Kun tiedän, että olen vihdoin saanut jotain valmiiksi, tunnen oloni helpoksi.'

'On aika kääntää sivua ja katsoa tulevaisuuteen', Deppin asianajajat sanoivat keskiviikkona kiittäen tuomaristoa.

Johnny Depp ja Amber Heard tuomio

'Olemme kiitollisia, uskomattoman kiitollisia, tuomaristolle heidän perusteellisesta pohdinnastaan, tuomarille ja tuomioistuimen henkilökunnalle, jotka ovat käyttäneet uskomattoman paljon aikaa ja resursseja tähän tapaukseen', asianajaja Camille Vasquez sanoi tuomioistuimen ulkopuolella toimittajille.

Lausunnossaan Heard sanoi, että tuomio oli jättänyt hänet 'sydämen särkyneeksi'.

'En voi ilmaista, kuinka pettynyt olen tällä hetkellä. Olen järkyttynyt siitä, että entisen aviomieheni voima, vaikutusvalta ja suostuttelu eivät riittäneet selviytymään todisteiden vyörystä 'Kuuliin'.

Depp ja Heard tapasivat elokuvansa kuvauksissa. Rommipäiväkirja ” vuonna 2009 ja oli naimisissa kolme vuotta ennen kuin erosi vuonna 2016.