John Stearnsilla on diagnosoitu eturauhassyöpä!

Sairaus

WPR

'Bad Dude' John Hardin Stearns, entinen Major League Baseball (MLB) -syöttäjä, joka pelasi New York Metsissä vuosina 1975–1984, syntyi 21. elokuuta 1951.

Uransa loppuvaiheessa hänellä oli loukkaantumisongelmia. Hän oli Seattle Marinersin pyyntikoordinaattori.

Mitä tapahtui John Stearnsille?

Vaikka John Stearnsille on annettu eturauhassyöpädiagnoosi, hänen odotetaan paranevan täysin pian. Hänellä todettiin tammikuussa 2022 mahdollisesti kuolemaan johtava sairaus oireiden lähteenä.

Tämän vuoden huhtikuussa Stearns kaatui ja sai lonkkamurtuman seurauksena. Hänelle tehtiin myös leikkaus aiemmin tänä vuonna tyrä.

New York Mets on myöntänyt, että Stearns kärsii tilasta, joka voi osoittautua kohtalokkaaksi, mutta he pitävät sormiaan ristissä nopean toipumisen puolesta.

Vammat, jotka päättivät Stearnsin baseball-uran, eivät estäneet häntä pelaamasta erityisen pitkään eläkkeelle jäämisen jälkeen. Milwaukee Brewers päätti ottaa riskin hänen kanssaan ja palkata hänet partiolaisena ja valmentajana alajoukkueeseensa vuoden 1986 loppupuolella.

John Stearnin sairaus

Lisäksi hänen vuoden 1980 kausi katkesi ensimmäinen monista sairauksista, jotka vaivasivat häntä koko hänen uransa aikana. Stearns aloitti vuoden 1981 samasta paikasta, josta hän jätti sen edellisenä vuonna, eli vammaisten listalle.

Lue lisää: Mike Tysonin sairauden huhut kumottu!

John Stearnsin nykyinen tila vuonna 2022

Vaikka John Stearns on nyt sairas, asiantuntijat uskovat hänen paranevan nopeasti. Hänen organisaationsa oli julkaissut virallisen ilmoituksen verkkosivuillaan tämän vuoden toukokuussa.

Kuntoutuksen päätyttyä Stearnsia haastateltiin. Haastattelun aikana 'Bad Guy' kertoi omistautuneille faneilleen kohottavia uutisia.

Eturauhassyöpää hoitaa nyt John Stearns . Hän suhtautuu edelleen optimistisesti hänen nopeaan paranemiseensa. Hän sanoi: ”On aivan uskomatonta, että he ottavat minuun yhteyttä, jos kuulee, että minulla on syöpä ja ihmiset ovat huolissaan kuolemastani välittömästi. Ja se motivoi minua taistelemaan vielä kovemmin.

John Stearnin sairaus

Sitten hän selvensi: 'Koska aion taistella tätä vastaan', ennen kuin jatkoi. Ennen kevätkauden valmennustehtäviensä aloittamista Stearns joutui leikkaukseen hiatal-tyrän hoitamiseksi. Hän joutui lopulta eroamaan tehtävästään 7. maaliskuuta 2014, koska hänen toipumisensa kesti paljon odotettua kauemmin.

Lue lisää: Demi Lovato kertoo mielisairaudestaan!

Johtopäätös

John Stearns, lempinimeltään 'Bad Dude', on entinen pääliigan baseball-syöttäjä. Hänellä on diagnosoitu eturauhassyöpä, lisäksi hänelle tehtiin aiemmin tänä vuonna 'tyrä'-leikkaus.

Mutta hänen vammansa eivät pitäneet häntä poissa baseballista, vaikka John on tällä hetkellä huonovointinen, lääkärit odottavat Hänen paranevan nopeasti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisema Insight