John Elway Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Amerikkalaisen toimitusjohtajan John Elwayn nettovarallisuus oli 150 miljoonaa dollaria . Koko 1900-luvun ajan hän on ollut yksi kaikkien aikojen suurimmista pelinrakentajista. Omana legendana häntä pidettiin 1900-luvun suurimpana pelinrakentajana. John Elway on hänen nimensä. John Elwayn arvioitu nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria.

Hän syntyi 20. kesäkuuta Port Angelesissa Washingtonissa John Elwaylle ja Betty Elwaylle. Hänellä on kaksoissisar Jenna, joka syntyi samassa kohdussa. Kun hän oli tuskin viisivuotias, hän alkoi napata ja heittää jalkapalloja isänsä avulla, joka oli tuolloin yliopiston jalkapallovalmentaja.

John Elway Net Worth

Vuonna 1983 hän kuului All-Star-joukkueeseen. Denver Broncos valitsi hänet pelinrakentajaksi samana vuonna. Denver Broncos voitti kaksi peräkkäistä Super Bowl -voittoa hänen johdollaan vuosina 1983–1999, jolloin hän oli Denverin aloituspelinrakentaja. Hänellä on edelleen yli tusina Broncos-merkkiä. Hänet on valittu kolmesti vuoden pelaajaksi uransa aikana. Vuonna 1993 hänelle myönnettiin MVP-palkinto. Kuusi kertaa hänet oli ehdolla MVP: ksi.

John Elwayn nettovarallisuus

John Elway Net Worth

Amerikkalainen toimitusjohtaja' John Elway ” on omaisuuksia 150,5 miljoonaa dollaria . Useiden verkkosivustojen (Wikipedia, Forbes, IMDB) mukaan John Elwayn nettovarallisuuden uskotaan olevan noin 150 miljoonaa dollaria.

John Elwayn nettovarallisuus jalkapallouransa aikana on 150 miljoonaa dollaria, kuten olemme aiemmin käsitelleet. Hänen palkka- ja tukisopimukset toivat hänelle lähes 200 miljoonaa dollaria. Heti kun hän lopetti jalkapallon pelaamisen, hän alkoi valmistautua valmentajaksi. Hänet palkattiin valmentajaksi Denver Broncosille, seuralle, jota hän rakasti.

Lue myös: David Dobrik Net Worth 2022: Amerikkalainen näyttelijä, sosiaalisen median persoonallisuus, yrittäjä ja vloggaajien tulot!

Hän nousi riveissä Denver Broncosin päävalmentajaksi, joka hänellä on tähän päivään asti. Kirjoitushetkellä hänellä oli 30 miljoonan dollarin sopimus kymmenen vuoden aikana. Hän ansaitsee noin 3 miljoonaa dollaria vuodessa. Milloin hänellä oli mahdollisuus hankkia 10 % Denver Broncosista? Hän hylkäsi 10 prosentin korotuksen.

Nimi John Elway
Nettovarallisuus (2022) 150 miljoonaa dollaria
Ammatti Amerikkalainen johtaja
Kuukausitulot ja palkka 1 miljoona dollaria +
Vuositulot ja palkka 12 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

John Elwayn elämä ja ajat

Lukion jalkapallossa hän oli kunnollinen pelaaja. Ja useat yliopistot seurustelivat häntä jo ennen kuin hän valmistui lukiosta (hän ​​oli tuolloin noin 70-vuotias). John Elway asettui Stanfordin yliopistoon valitsemakseen korkeakouluksi.

Et ehkä ole tietoinen, mutta hän on paras pelaaja, joka on koskaan tullut Stanfordista. Onko John Elwaylla lähes 20 ennätystä kyseisestä koulusta? NCAA:n Division 1 on korkeakoulujalkapallon huipputaso. Yksi ennätys kuuluu John Elwaylle. Ennen kuin hänet valittiin NFL:ään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut John Elway (@johnelway)

Denver Broncos valitsi hänet ensimmäisellä kierroksella, mutta tiesitkö, että hänen valintansa ympärillä oli kiistaa? Jotkut spekuloivat, että Colts saattoi valita hänet ensimmäisellä kierroksella. Denver Broncos ja Indianapolis Colts sopivat kuitenkin lopulta sopimuksesta, jossa hän pelaa jälkimmäiselle.

Lue myös: Jamarcus Russell Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Joitakin tuntemattomia faktoja John Elwaysta

  • Tekee John Elway Savu? Ei
  • Tekee John Elway Juoda alkoholia? Joo
  • John Elway pitää hyvin huolta terveydestään. John Elway syö ruokaa ennen yhdeksää illalla.
  • John Elway pitää kovasti pelaamisesta Lentopallo ja tennis.
  • John Elway rakastaa katsomista jalkapallo.
  • John Elway itse on sanonut, että hänen ihastus on John Elway jota hän on rakastanut siitä lähtien lapsuus.