John Cena -suhteen aikajana: täydelliset tiedot täältä!

Julkkis

WPR

Us Weekly vierailee uudelleen John Cena ja Nikki Bella rakkaustarina, joka alkoi vuonna 2012 ja päättyi vuonna 2018.

Painijoiden suhde on kuvattu kronologisessa järjestyksessä täällä:

Ensitreffit

John Cena -suhteen aikajana

Cena ja Bella menivät ensimmäiselle treffeilleen vuonna 2012 oltuaan ystäviä vuosia. Heidän debyyttiesiintymisestään puhuttiin haastattelussa WWE Vuonna 2014. Nuorena naisena menin ensimmäisille treffeilleni erittäin upean ja karismaattisen miehen kanssa, jolla oli kuoppia poskillaan.” 'hän purskahti itkuun. 'Hotellini oli vain muutaman korttelin päässä ravintolasta, josta hän haki minut ja toi minut ulos päivälliselle. Puhuimme kaikesta tuntikausia… Toisessa, 'meillä oli vain uskomaton tanssi keskellä ravintolaa',

Muutto Yhdessä

John Cena -suhteen aikajana

Kun pariskunta muutti yhteen vuonna 2013, näytti siltä, ​​että he olivat onnellisia, mutta Total Bellasin jakso lokakuusta 2016 osoitti, että mestaritaistelija vaati Bellaa allekirjoittamaan 75-sivuisen sopimuksen, ennen kuin heidän muuttonsa voitiin virallisesti tehdä.

Sitoumusongelmat

John Cena -suhteen aikajana

Etotal!:n Divas- ja Total Bellas -sarjoissa Cena ja Bella keskustelivat vapaasti Bellan halusta mennä naimisiin ja perustaa perhe. Huolimatta siitä, että Trainwreck-tähti voitiin suostutella menemään naimisiin, hän vastusti tiukasti lasten saamista. Aiemmin tänä vuonna Bella avasi Us Weeklylle kuinka 'paljon terapiaa' häneltä tarvittiin ymmärtääkseen, ettei hänestä tulisi äiti, ja kuinka hän toivoi hänen muuttavan mieltään.

Lue myös: Kenen kanssa Tom Zanetti seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kysymyksen esittely

John Cena -suhteen aikajana

Bella hyväksyi Cenan ehdotuksen Wrestlemania 33:ssa huhtikuussa 2017, kun kaksikko voitti The Mizin ja hänen vaimonsa Marysen painiottelussa. Puhuessaan 70 000 hengen väkijoukolle hän sanoi: 'Olen odottanut niin kauan, että voin kysyä teiltä tätä.' 'Aiotko mennä naimisiin kanssani, Stephanie Nicole Garcia-Colace?' Intohimoinen suudelma seurasi sen jälkeen, kun hän vastasi kyllä, ja yleisö puhkesi suosionosoituksiin.

Ongelmia paratiisissa

John Cena -suhteen aikajana

'Se ei ole täydellinen suhde', Cena sanoi Us Weeklylle maaliskuussa 2018, kun häneltä kysyttiin suhteestaan ​​Bellan kanssa. Parisuhteeseen liittyy paljon työtä. Jos uskot rakkauden olevan helppoa, olet väärässä. Viiden vuoden yhdessäolomme jälkeen 'olemme ymmärtäneet, että rakkaus ei ole yksinkertaista', hän sanoi. Heidän julkisen esiintymisensä jälkeen Wrestlemania 34:ssä hän julkaisi salaperäisiä Instagram-viestejä, jotka myös vihjasivat heidän kahden väliseen erimielisyyteen. 'Se oli vain me kaksi. Yksi hänen huhtikuussa 2018 julkaisemistaan ​​valokuvista sanoi: 'Unohdin loput.'

Kylmät jalat

John Cena -suhteen aikajana

'Vaikka valintamme oli vaikea, meillä on edelleen suuri rakkaus ja kunnioitus toisiamme kohtaan', Cena ja Bella kertoivat Us Weeklylle huhtikuussa 2018, että he olivat peruneet häänsä kuuden vuoden seurustelun jälkeen. Ole hyvä ja ota huomioon yksityisyyden tarve tällä hetkellä.

Lue myös: Nick Youngin treffihistoria: täydelliset tiedot täältä!

Julkinen julistus

John Cena -suhteen aikajana

The Blockers -näyttelijä tunnusti rakkautensa Bellalle yli kuukausi heidän eronsa jälkeen Today-ohjelmassa toukokuussa 2018. On edelleen unelmani mennä naimisiin Nicolen kanssa ja perustaa perhe hänen kanssaan. Se on edelleen unelmien täyttymys.' Hän kertoi Kathie Lee Gifford ja Hoda Kotb: 'Suhteemme päättyi kauheisiin olosuhteisiin.' 'Ihailen häntä. Haluan olla hänen kanssaan. 'Aion mennä naimisiin hänen kanssaan. Tulevien lapsiemme vuoksi haluaisin olla hänen isänsä. 'Haluan vain, että menestymme.' Bella puolestaan ​​sanoi Extralle samana päivänä, että hän oli 'sanaton' nähtyään exänsä haastattelun.

Takaisin yhdessä

John Cena -suhteen aikajana

Us Weekly uutisoi heidän tapaamisestaan ​​ensimmäisen kerran viime vuoden toukokuussa. Parille läheisen lähteen mukaan Nikki perui häät aiemmin tässä kuussa saadakseen itselleen enemmän aikaa miettiä tulevaisuuden tavoitteitaan. Heidän suhteensa edetessä he ymmärsivät, että häiden lykkääminen oli paras vaihtoehto, jonka he olisivat voineet tehdä.” Heidän välillään ei ollut rakkautta tai kiintymystä, mutta he ovat molemmat oppineet tietämään, kuinka paljon he pitävät toisistaan ​​ja haluavat pysyä toistensa kanssa.'

Motivoivia viestejä

John Cena -suhteen aikajana

Muutama päivä sen jälkeen, kun Us Weekly kertoi tapaamisestaan, pariskunta meni sosiaalisessa mediassa 2. kesäkuuta jakamaan rohkaisevia ajatuksia seuraajilleen. Facebook-viestissä Bella kirjoitti: 'Myrskyt eivät viipy ikuisesti', kun taas hänen poikaystävänsä kommentoi: 'Vastuullisuus on loistava tapa kohdata se, kuka olet. Vaikka puhummekin paljon pyrkimyksestä ja olemme valmiita osoittamaan muiden ihmisten puutteita, käytämme harvoin aikaa pohtia omia puutteitamme.

Uusi näkökulma

John Cena -suhteen aikajana

TMZ:n haastattelussa 3. kesäkuuta Cena paljasti, että hän on muuttanut mieltään lasten hankkimisesta ja sanoi, että hän 'haluaisi olla isä'. Järkyttömyyteni ansiosta olen ymmärtänyt, kuinka paljon olen jäänyt paitsi elämästäni.' Olen kuitenkin tullut vanhemmaksi ja viisaammaksi sillä välin. Kun olemme 18-vuotiaita, sanomme asiat eri tavalla kuin 25- tai 35-vuotiaina', hän selitti. Ainoa syy, miksi nautin siitä, on se, että olen viettänyt suurimman osan elämästäni töissä ja nyt ymmärrän, että elämää on ja elämää on olemassa ja se on ihanaa, ja mielestäni se on osa vanhemmuutta, joten me saa nähdä.”

Työ kesken

John Cena -suhteen aikajana

He tarvitsevat aikaa yhteyden palauttamiseen huolimatta siitä, että he palaavat yhteen. 'Hääsuunnitelmista ei ole keskusteltu ollenkaan. He eivät ole virallisesti kihlautuneet uudelleen. He ponnistelevat päivittäin parantaakseen romantiikkaansa 'Us Weeklylle kertoi pariskunnalle läheinen lähde. 'Vain he ja heidän tilanteensa vievät loppuajan.

Tehty hyvään?

John Cena -suhteen aikajana

Tiistaina, heinäkuun 31. päivänä, Bella on vahvistanut Us Weeklylle, että hän ja Cena olivat eronneet toisen kerran. Työskentelimme suhteemme parissa saadaksemme sen takaisin entiselleen, jotta voisimme jatkaa häitämme”, hän kertoi Usille. 'Kun peruin kihlauksen.' Suuren sieluntutkinnan tuloksena olemme päättäneet lopettaa suhteemme. Minulla oli kuusi vuotta kestänyt suhde fantastisen miehen kanssa, joka oli täynnä iloa ja rakkautta. Vaikka arvostan Johnia eniten, minun on tehtävä se, mikä on oikein itselleni, riippumatta siitä, mitä hän ajattelee.