John Aniston saa Lifetime Achivevement Daytime Emmy -palkinnot tyttärensä Jennifer Anistonin kunniaksi

Julkkis

WPR

Perjantai-iltana 49. vuotuisessa Daytime Emmy Awards -gaalassa Jennifer Aniston osoitti pohjimmiltaan kunnioitusta isälleen John Anistonille.

John, 88, sai tunnustuksena 37-vuotiskaudestaan ​​Victor Kiriakisina Days of Our Lives -tapahtumassa tämän vuoden esitystilaisuudessa.

Ennen kuin video Jenniferistä ilmestyi näytölle seremoniassa, John’s Days of Our Lives -näyttelijä Suzanne Rogers esitteli palkinnon. Näyttelijä Jennifer ylisti videolla isänsä menestystä uraa.

Jennifer, 53, ilmoitti, että tämä oli hänelle erityisen upea tilaisuus. 'Se on mahdollisuus kunnioittaa todellista ikonia päivätelevisioteollisuudessa, mutta se on myös mahdollisuus kunnioittaa upean ja arvostetun näyttelijän, joka sattuu olemaan myös isäni, elinikäisiä saavutuksia.'

John Aniston saa Lifetime Achivevement Daytime Emmy -palkinnot tyttärensä Jennifer Anistonin kunniaksi

Jennifer lisäsi ennen kuin mainitsi isänsä pitkän listan saavutuksista: John Aniston on työskennellyt säännöllisesti televisiossa lähes viidenkymmenen vuoden ajan.

Näyttelijä väitti, että hänen isänsä oli mukana kaikissa näissä pyrkimyksissä 'samalla, kun hän esiintyi samanaikaisesti kaikissa kuviteltavissa olevissa saippuaoopperoissa'. Hän on todennäköisesti ollut mukana kaikessa; sinä päätät.

Hän jatkoi: 'Hänen sitoutumisensa tähän esitykseen on yli 30 vuoden ajan ansainnut hänelle näyttelijätovereidensa kunnioituksen ja ihailun, kestävät ystävyyssuhteet ja miljoonien fanien kunnioituksen ympäri maailmaa. Hän kirjaimellisesti ilmentää elinikäistä huippuosaamista työelämässään.

John sai yleisöltä kiihottavat suosionosoitukset legendaarisesta urastaan, vaikka hän ei voinut osallistua henkilökohtaisesti.

John Aniston saa Lifetime Achivevement Daytime Emmy -palkinnot tyttärensä Jennifer Anistonin kunniaksi

John puhui siitä, mikä hänen mielestään oli huomionarvoista tyttärensä esityksessä, ennen kuin hän tuli tunnetuksi roolistaan ​​Friendsissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Vuonna 1990 John ilmoitti E! Uutiset: 'Jennifer on luonnollinen lahja.' ”Tällä alalla on joitain asioita, joita voit oppia ja joitain asioita, joita et. Hänellä on aina täydellinen huumorintaju. Hänen vahvin ominaisuutensa on se.

John Aniston saa Lifetime Achivevement Daytime Emmy -palkinnot tyttärensä Jennifer Anistonin kunniaksi

Esitettyään vuosikymmenen ajan Rachel Greeniä NBC:n Must See TV -sarjassa, näyttelijä ansaitsi vuoden 2002 Emmy-palkinnon.

Herkkä hetki isälle ja tyttärelle, joiden suhde on ajoittain ollut kivinen, oli Anistonien ihailunilmaus lavalla.

Hän kunnioitti 'isäänsä' vuonna 2019 julkaisemalla seepiasävyisen kuvan itsestään pienenä lapsena, joka halailee häntä ja ympäröi hänen kaulaansa.

Myöhemmin kuvassa vanhin Aniston virnisti, kun Jennifer nojasi isäänsä.

Hän julkaisi Instagramissa kuvan, jonka otsikkona oli 'Joulu yhden luojani kanssa'. Silloin ja tänään, #TBT Terveisin, isä.