Joey Kramerin vaimo Linda on kuollut kolme kuukautta poissaolonsa jälkeen Aerosmithilta

Julkkis

WPR

Aerosmithin rumpali Joey Kramer menetti 13 vuotta kestäneen avioliittonsa Lindan kanssa.

Linda, Hewlett-Packardin entinen sopimusvastaava, menehtyi 22. kesäkuuta 55-vuotiaana muusikon edustajan mukaan. Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

PEOPLE:n hankkiman kuolintodistuksen mukaan Lindalla oli 'ilkeä, tuhma huumorintaju', hän ihaili Hallmarkin jouluelokuvia ja hänellä oli 'intohimo nopeiden autojen ajamiseen'.

Hänellä oli vahvat tunteet ystäviään, perhettään ja kahta koiraa, Lucya ja Cosmoa kohtaan.

Lokakuussa 2009 Joey Kramer ja Linda menivät naimisiin, ja muusikko kutsui häntä 'elämänsä rakkaudeksi'.

Joey Kramerin vaimo kuoli 3 kuukautta sen jälkeen, kun rumpali jäi Aerosmithin poissaololle

Muistokirjoituksensa mukaan Linda piti Joeyn iloa ja hyvinvointia ensisijaisena tavoitteenaan.

Hänen eloonjääneitä perheenjäseniään ovat hänen miehensä, vanhemmat, kolme sisarta, sisarukset, poikapuoli Jesse ja suuri joukko veljen- ja veljenpoikia.

Joey ilmoitti maaliskuun lopulla, että hän ei esiintyisi Aerosmithin kanssa tänä kesänä, kun he jatkavat Deuces Are Wild -residenssiään Las Vegasissa, vetoamalla perheeseen hänen 'väliaikaiseen poissaoloonsa' bändistä.

Yhtye sanoi tuolloin USA Today -lehdelle antamassaan lausunnossa: 'Hän on valitettavasti päättänyt jättää väliin yhtyeen konsertit vuonna 2022, jotta hän voi omistaa kaiken huomionsa perheelleen näinä epävarmoina aikoina.' Hän aikoo esiintyä tulevaisuudessa Aerosmithin kanssa, kuten myös yhtyeen jäsenet.

Kun vokalisti Steven Tyler Hakeutui hoitoon äskettäisen leikkauksen jälkeen ilmenneen raittiutensa uusiutumisen jälkeen, mutta päivämäärät siirrettiin lopulta toukokuussa.

Joey Kramerin vaimo kuoli 3 kuukautta sen jälkeen, kun rumpali jäi Aerosmithin poissaololle

Instagramiin lähetetyssä lausunnossa sanottiin: 'Kuten monet teistä tietävät, rakastava veljemme Steven on työskennellyt raittiutensa eteen monta vuotta.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Keskittyäkseen terveyteensä ja toipumiseensa hän uusiutui äskettäin ja aloitti mielellään hoito-ohjelman. Hän joutui jalkaleikkaukseen valmistautumaan vaiheeseen ja tarvitsi kivunhallintaa toimenpiteen aikana.

Aerosmith pahoitteli sitä, että hänen oli siirrettävä ensimmäistä kierrosta Las Vegasin residenssiesityksiään kesä- ja heinäkuussa keskittyäkseen keulakkomiehensä terveyteen. 'Syyskuusta alkaen jatkamme vuoden 2022 päivämääriämme ja ilmoitamme heti kun saamme uutta tietoa.

Joey Kramerin vaimo kuoli 3 kuukautta sen jälkeen, kun rumpali jäi Aerosmithin poissaololle

Olemme kauhuissamme siitä, että olemme aiheuttaneet haittoja niin monille teistä, erityisesti omistautuneimmille seuraajillemme, jotka matkustavat usein pitkiä matkoja osallistuakseen esityksiimme.'