Joey Chestnutin nettoarvo: kaivetaan Chestnutin ylelliseen elämään!

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen kilpailusyöjä Joseph Christian Chestnut syntyi 25. marraskuuta 1983. Major League Eatingin rankingin mukaan hän on tällä hetkellä maailman paras syöjä.

Vaikka hän nyt kutsuu Indianan Westfieldiä kotiin, hän syntyi Golden Statessa. Kastanja on 6 jalkaa pitkä ja painaa 104 kiloa (1,83 metriä ja 1. (229 lb).

Aikainen elämä

Joey Chestnut tuli tähän maailmaan 25. marraskuuta 1983 Fulton Countyssa, Kentuckyssa. Hän osallistui San Josen osavaltion yliopisto valmistuttuaan lukiosta ja osallistui ensimmäiseen syömiskilpailuunsa vuonna 2005.

Koska hän matkusti monien ruoanlaittokilpailuihin, hän valmistui lukiosta vasta 2012.

Itse asiassa Joeyn ensimmäinen merkittävä tapahtuma oli parsan syömiskilpailu. Syötyään lähes kuusi ja puoli kiloa friteerattua parsaa vain 11,5 minuutissa, Joey tuli ensimmäiseksi ja syrjäytti huippusyöjä Rich LeFevren.

Lue lisää: Horace Grant Net Worth: syvempi katsaus tähän koripalloilijan elämään ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Joey Chestnutin nettoarvo: kuinka paljon hän tienaa?

Kilpailevan syöjän elämäntyyli ei ole aivan lumoava, mutta se voi olla tuottoisaa. Celebrity Net Worth arvioi Chestnutin varallisuuden vuonna 2022 2,5 miljoonaan dollariin. Hänen 14 voittonsa vuotuisessa Nathan's Hot Dog Eating Contest -kilpailussa, jonka Chestnut on voittanut joka vuosi, hän on tuonut kotiin upeat 10 000 dollaria.

joey kastanjan nettoarvo

Kuten verkkosivustolla todetaan, parhaat kilpailukykyiset syöjät voivat ansaita helposti 500 000 dollaria vuodessa palkintorahojen ja tukisopimusten välillä.

Joey Chestnut uran tulot

Chestnutin sponsoreista on vähän tietoja, mutta hänen kerrotaan tienaavan 230 000 dollaria vuonna 2014. Hänen Nathan's Hot Dog -syömiskilpailussa voittamiensa 14 kilpailun yhteisvoitto on 140 000 dollaria. (ennen veroja tietysti).

Vuonna 2021 vieraillessaan Jacksonvillessä Chestnut voitti sekä hot dog- että kurpitsapiirakkakilpailut. Hän söi 76 hot dogia 10 minuutissa ensimmäisellä ja 16 kiloa, 12 unssia kurpitsapiirakkaa 11 1/2 minuutissa.

Joey Chestnut suositukset

Joey Chestnutilla on useita suosituksia useilta toimialoilta, joista suurin osa on elintarvikeyrityksiä.

Chestnut on julkaissut sosiaalisessa mediassa tukeakseen Hooteria, Hostessia, Coney Island IPA:ta ja jopa Pepto Bismolia.

Muut tunnustukset ja ennätykset

Joey saa elantonsa yksinomaan kilpailevasta syömisestä. Hän harjoittelee taukoamatta ympäri vuoden käyttämällä paastoamisen ja vatsan venytyksen yhdistelmää proteiinijauheen, veden ja maidon kanssa. Joeyn paino vaihtelee 210 ja 225 punnan välillä vuoden aikana.

Joey on rikkonut maailmanennätykset: söi kilon pihviä alle yhdeksässä minuutissa, puolitoista kiloa porsaan kylkiluita alle 12 minuutissa, puolitoista kiloa parsaa alle kuudessa minuutissa ja puolitoista kiloa bratwurstia. alle 10 minuutissa (12,8 puntaa 10 minuutissa).

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Joey Chestnut (@joeychestnut)

Joey söi 70 hot dogia 4. heinäkuuta 2016. Vuotta myöhemmin hän söi 72 ateriaa. Seuraavana vuonna hän rikkoi ennätyksen syömällä niitä 74. Hän voitti 12. tittelinsä vuoden 2019 Nathan's Hot Dog -syömiskilpailussa syömällä 71 hot dogia.

Vuositulot

Nathanin pääpalkinto on 10 000 dollaria. Se tuskin on paljon rahaa, mutta se on suurin julkisuus, jonka yksikään näistä urheilijoista saa vuoden aikana. Palkintorahat ja suositussopimukset voivat tuottaa huippukilpailukykyiselle syöjälle 250 000–500 000 dollaria vuodessa.

Joeyn pitkäaikainen vastustaja Takeru Kobayashi ei ole osallistunut Nathan'sille viime vuosina johtuen sopimuskiistasta Major League Eating -organisaation kanssa.

Lue lisää: Annaleigh Ashford Net Worth: Tarkista, kuinka varakas amerikkalainen näyttelijä on?

joey kastanjan nettoarvo

Joeyn nimi on mausterivillä. Hän tarjoaa myyntiin erilaisia ​​mausteita, kuten sinappia, dippikastiketta, karikastiketta ja kuumaa kastiketta.

Henkilökohtainen elämä

Ennen kuin puolusti vuoden 2014 Nathanin titteliään, Chestnut kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Neslie Ricasaa. Pariskunta oli suunnitellut menevänsä naimisiin vuoden 2015 alussa, mutta he erosivat vuotta myöhemmin. Chestnut-niminen henkilö kutsuu Indianan Westfieldiä kotiin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR