Joel Osteen Net Worth 2022: Amerikkalainen saarnaaja, teleevankelista ja kirjailijan tulot!

Julkkis

WPR

Amerikkalainen teleevankelisti ja kirjailija Joel Osteen on arvioiden arvoinen 100 miljoonaa dollaria . Houstonin, Texasin Lakewood Churchin, pastorina Joel Osteenista on tullut yleinen nimi. Hänen vaurautensa ja vaurautta edistävien evankeliuminäkemyksensä valossa hänestä on tullut kiistan kohde. On valitettu, että hän saarnaa liikaa itsensä kehittämisestä ja voimaantumisesta. Vanha urheilustadion, megakirkko, jossa on 17 000 istumapaikkaa ja 600 000 neliöjalkaa.

Vuodesta 2005 lähtien Joel ei ole saanut palkkaa kirkoltaan. Kirjaennakot, kirjojen rojaltit, kalenterit, puhepalkkiot ja muut tuotteet ovat hänen tulonsa ja varallisuutensa ensisijaiset lähteet.

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:5. maaliskuuta 1963 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti:Kirjoittaja, teleevankelista, pastori, kirjailija, evankelista, saarnaaja
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Joel Osteenin nettoarvo

Joel Scott Osteen syntyi Houstonissa, Texasissa, 5. maaliskuuta 1963. Isä John Osteen ja äiti Dolores Pilgrim kasvattivat hänet yhtenä kuudesta lapsesta. Isänsä edellisen avioliiton seurauksena Osteenilla on myös velipuoli, joka asui perheen kanssa Joelin ollessa lapsi. Vuonna 1981 Joel valmistui Humble High Schoolista ja ilmoittautui Oral Robertsin yliopistoon Tulsassa, Oklahomassa, missä hän opiskeli radio- ja televisioviestintää. Osteen ei voinut suorittaa koulutustaan ​​loppuun.

Ura

Hänen isänsä, eteläisten baptistien pappi, jätti hänelle Lakewoodin kirkon ja sen televisiotyön, jota Joel nykyään johtaa. 17 vuoden ajan hän oli isänsä tv-saarnojen tuottaja, ja hän aloitti Lakewoodin televisio-ohjelman. Hänen isänsä John kuoli sydänkohtaukseen tammikuussa 1999.

Kahden viikon aikana isänsä kuoleman jälkeen Joel otti Johnin aseman pastorina ja teleevankelistana, vaikka hänellä ei ollut muodollista uskonnollista koulutusta. Lakewood osti NBA:n Houston Rocketsin koripallojoukkueen edellisen kodin Compaq Centerin vuonna 2003. Remontin valmistuminen kesti 15 kuukautta ja noin 105 miljoonaa dollaria.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Joel Osteen (@joelosteen)

56 000 ihmistä saapui heidän suureen avajaisiinsa, mukaan lukien tunnetut henkilöt, kuten Texas Governor Rick Perry ja edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi. Osteen valittiin Barbara Waltersin 10 kiehtovimman ihmisen joukkoon vuonna 2006. Yli 100 maata seurasi kirkon viikoittaista tv-palvelusta vuonna 2008 tilastojen mukaan. Valkoisen talon pääsiäisbrunssilla vuonna 2010 presidentti Barack Obama kutsui Joelin ja hänen perheensä mukaansa.

Se on kasvanut valtavasti sen jälkeen, ja nyt sitä voi seurata yli sadassa maassa. Joel on levittänyt sekä kirkkoaan että televisiotoimintaansa ympäri maailmaa. Joka viikko kirkossa vierailee yli 50 000 kävijää. Seitsemän miljoonaa ihmistä virittyy joka viikko kuuntelemaan Osteenin saarnaamista televisiossa, ja määrä nousee 20 miljoonaan kuukaudessa.

Vaikka hänellä ei ollut muodollista koulutusta, hänen isänsä auttoi häntä hiomaan saarnaamistekniikoitaan. Kun on kyse saarnan valmistelusta, Osteen tallentaa itsensä lukevansa huomautuksensa ja toistaa ne sitten uudelleen. Osteenin mukaan rakkauden voima ja positiivinen asenne ovat hänen Raamatusta opettamiensa ytimessä.

Lue myös: Kate Moss Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Tekijä

Joel Osteenin nettoarvo

Paras elämäsi nyt” oli Joelin debyyttikirja. Se oli New York Timesin bestseller-listan kärjessä 200 viikkoa sen jälkeen, kun sitä markkinoitiin positiivisen ajattelun kirjana. Joelin 'elä täysillä' -viesti on voinut matkustaa ympäri maailmaa tämän kirjan ja hänen saarnojensa menestyksen vuoksi.

Saarnaaja tienasi yli 13 miljoonaa dollaria ennakkomaksuina ja rojalteina toisesta kirjastaan ​​'Become A Better You', joka julkaistiin vuonna 2005 ja myi yli 4 miljoonaa kappaletta. Kirjansa tueksi Osteen kävi 15 kaupungin kiertueella Yhdysvalloissa vuonna 2005, jossa hän saarnasi valtaville ihmisjoukoille. John McCain piti Osteenia aikoinaan suosikkikunniakseen. Joel Osteenin uran aikana hän on julkaissut 15 kirjaa.

Henkilökohtainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Joel Osteen (@joelosteen)

Victoria IIoff, Lakewoodin kirkon pastori Osteenin kanssa, kosi 4. huhtikuuta 1987. Pariskuntaa on siunattu kahdella pojalla ja tyttärellä, joita kutsuvat omakseen. Osteenin perheen vanhemmat ja nuoremmat jäsenet osallistuvat myös kokoaikaiseen palvelukseen.

Homoavioliiton ja abortin kaltaisten kuumanappiasioiden osalta Osteen pysyy yleensä poissa niistä saarnoissaan. Hän on kuitenkin sanonut, että kirkko voi joskus keskittyä liikaa yhteen ongelmaan ja jättää huomiotta muut tärkeät. Hänen mukaansa homofobia on asia, jota hän ei hyväksy. Lisäksi Osteen on tehnyt selväksi, että hän tukee Israelia. The American Dollar haastoi Osteenin ja Lakewood Churchin oikeuteen vuonna 2011 tekijänoikeusrikkomuksesta. Osteen voitti tapauksensa oikeudessa.

Hurrikaani Harveyn vastaus

Kun hurrikaani Harvey iski elokuussa 2017, Osteenia kritisoitiin laajasti siitä, ettei Lakewood Church ollut käytettävissä hätäsuojana. Tässä entisessä koripalloareenassa on 606 000 neliöjalkaa tilaa. Osteen kuitenkin kiisti nopeasti nämä väitteet väittäen, että kirkko ei ollut koskaan sulkeutunut huolimatta päinvastaisista raporteista kirkon tiedotteissa.

Lakewood ilmoitti illalla 28. elokuuta, että ne ovat avoinna turvakodiksi uhreille ja ensiapuhenkilöille seuraavan päivän puolen päivän jälkeen. Kun Houstonin pormestari Sylvester Turner tunnusti Osteenin ja Lakewood Churchin heidän panoksestaan ​​kaupungin elvytyspyrkimyksiin vuotta myöhemmin, se tunnettiin nimellä 'Osteen Day'. Yli 1 150 houstonilaista kotitaloutta sai apua Lakewood Churchilta, joka lahjoitti 1,1 miljoonaa dollaria jälleenrakennusmateriaaleja ja mobilisoi 2 500 jäsentään auttamaan.

Lue myös: Tarek el Moussa Net Worth 2022: Amerikkalainen kiinteistönvälittäjä ja tosi-tv-persoonallisuustulot!

Henkilökohtainen omaisuus ja palkka

joel osteen nettovarallisuus

On huhuja, että Joel Osteen tienaa yli 70 miljoonaa dollaria vuodessa kirjamyynnillä, radio-ohjelmalla, julkisen puheen maksuilla ja kirkon kokoelmalla. Kun Joel kohtaa aiheen epätavallisen korkeista ansioistaan, hän väittää, että paljon tavaraa ei tarvitse hävetä. Sen sijaan hän on sitä mieltä, että pitäisi yksinkertaisesti kiittää ja ylistää Jumalaa kaikista elämässään saamistaan ​​siunauksista. Hän sanoo, ettei hän saa kirkolta mitään korvauksia.

Joel Osteenin talo

Sosiaalisen median vastustajat kertovat mielellään, että Joel Osteen ja hänen perheensä asuvat 17 000 neliömetrin tilalla Houstonin esikaupunkialueella vaimonsa Victorian ja heidän lastensa kanssa. Arviolta 10,5 miljoonaa dollaria osteenit käyttivät, kun he ostivat talon vuonna 2010. Zillowin mukaan kiinteistön arvioidut arvot vaihtelevat 14–16 miljoonan dollarin välillä.

Heillä on arviolta 3 miljoonan dollarin arvosta omaisuutta.