Jodie Sweetinin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Jodie Sweetin, Los Angelesissa, Kaliforniassa syntynyt näyttelijä ja televisiopersoona, on arviolta 2 miljoonan dollarin arvoinen Yhdysvalloissa vuonna 2022.

Stephanie Tannerina Full Housessa hänestä tuli suosittu nimi viihdemaailmassa ja hän sai paljon kiitosta yleisöltä.

Sweetin näytteli Netflixin jatko-sarjassa Fuller House sarjan menestyksen jälkeen.

Näissä indie-elokuvissa tehdyn työnsä ohella hän alkoi saada tarjouksia suurilta studioilta ja esiintyi useissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, samalla kun hän julkaisi oman podcastin.

Dancing with the Stars -elokuvan kausi 22 toi Jodie Sweetinin takaisin julkisuuteen vuonna 2016.

'Stephanie in The All-New Mickey Mouse Club, 1989', 'Lydia in Brotherly Love', 'Rhiannon in Party of Five', 'Leia in Singled Out, 2012', 'Drop the Mic, 2018' ja 'The Talk' , 2019” ovat vain muutamia Sweetinin merkittävistä televisiorooleista.

'Just Swipe, 2021', 'Beyond the Edge, 2022' ja 'Worst Cooks in America, 2022' lisäksi on monia muita.

Lisäksi Jodie Sweetin oli kolmanneksi haetuin näyttelijä Googlessa vuonna 2016.

Sweetin julkaisi vuonna 2009 kirjan nimeltä Unsweetined, jossa hän kuvaa vajoamistaan ​​huumeiden ja alkoholin väärinkäyttöön.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Never Thought I’d Say This (@neverthoughtidsaythis)

Los Angelesissa, Kaliforniassa, Jodie Sweetin syntyi 19. tammikuuta 1982. Hänen setänsä Sam Sweetin ja hänen vaimonsa adoptoivat hänet nopeasti, koska molemmat hänen vanhempansa olivat vankilassa hänen syntymänsä aikaan.

Jodie aloitti tanssitunneilla kolmen vuoden ikäisenä ja opiskeli sekä balettia että tappia. Matthew Morrison, näyttelijä, jonka hän tapasi lukiossa, oli näyttelijänä useissa musikaaleissa, joissa hän näytteli.

Hän osallistui Chapmanin yliopistoon lukion valmistumisen jälkeen, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon.

Lue myös: Neil Patrick Harrisin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Mikä on Jodie Sweetinin nettovarallisuus ja palkka?

NimiJodie Sweetin
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria
AmmattiNäyttelijä, televisiopersoona
Korkeus1,73 m
Ikä40 vuotta

Sweetin on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Full House ja sen spin-off, Fuller House, ovat tehneet Sweetinistä tunnetun nimen.

Kun Jodie ei ole työskennellyt edellä mainituissa projekteissa, hän on esiintynyt useissa pienemmissä indie-elokuvissa ja TV-ohjelmissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jodie Sweetinin (@jodiesweetin) jakama viesti

Hän on myös näytellyt useissa mainoksissa ja aloittanut oman podcastin.

Ura:

Lapsinäyttelijänä Jodie Sweetin debytoi näyttelijänä viisivuotiaana, esiintyen kansallisissa mainoksissa ja vierailevana tähtenä tv-sarjoissa.

Näyttelijät päättivät kuitenkin muuttaa sarjan nimen Valeriesta Hogan Familyksi sen jälkeen, kun hän esiintyi cameo-esiintymisessä Pamela Poolena.

Se oli samana vuonna kuin ohjaaja Jeff Franklin Valitsi Sweetinin suositussa Stephanie Tannerin roolissa ABC-sarjan Full House -sarjassa, jossa hän näytteli uransa loppuosan.

Huolimatta ohjelman massiivisesta suosiosta ja huippuluokan Nielsen-luokituksista, kriittinen vastaanotto oli kuitenkin ristiriitaista.

Full House Sweetin tuli riippuvaiseksi alkoholista ja huumeista 14-vuotiaana esityksen lopussa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jodie Sweetinin (@jodiesweetin) jakama viesti

Seuraavat 15 vuotta hänestä tuli yhä enemmän riippuvainen huumeista ja alkoholista. Hänen näyttelijäuransa oli jo ohi ennen kuin se oli edes alkanut.

Fuse-verkostossa Pants-Off Dance-Off sai ensi-iltansa vuonna 2006, kun Jodie palasi viihdealalle ja isännöi tanssikilpailuohjelmaa.

Pilottikomedia, jossa hän näytteli yhdessä nimeltä Small Bits of Happiness, voitti Independent Television Festival Award -palkinnon Los Angelesissa festivaalin parhaana komediana.

Myöhemmin Jodie alkoi osallistua riippumattomiin elokuviin, kuten Port City ja Redefining Love saatuaan jonkin verran mainetta.

Verkkosarja nimeltä 'Can't Get Arrested' valitsi hänet yhdeksi tähdistä. Seuraavana vuonna hän näytteli prinsessa Leiaa tv-elokuvassa Singled Out.

Fuller House, Full Housen Netflix-sivu, sai ensi-iltansa vuonna 2015 ja jatkui viisi kautta vuoteen 2020 asti.

Jodie ansaitsi aluksi mainetta roolistaan ​​Stephanie Tannerina Full Housessa, johon hän palasi vuonna 2015.

Jodie jatkaa näyttelemistä muissa televisiotuotannoissa, kuten vuoden 2017 dokumentaarisessa komediasarjassa Hollywood Darlings, koko hänen aikansa suositussa ohjelmassa.

Myöhemmin vuonna 2019 Jodie Sweetin aloitti oman podcastin, Never Thought I’d Say This, parhaan ystävänsä kanssa. Celia Behar.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jodie Sweetinin (@jodiesweetin) jakama viesti

Celia puolestaan ​​tunnetaan parhaiten mielenterveysasiantuntijana. Aiemmin Sweetin kilpaili 22. kaudella 2016 Dancing With the Stars -tanssitodellisuudessa, jossa hän sijoittui kuudenneksi.

Vuonna 2022 Sweetin esiintyy Food Networkin Worst Cooks in America: Celebrity Editionissa ja CBS:n Beyond the Edgessä, jotka molemmat ovat osa kuudetta julkkiskautta. Name That Tune: Season 2 ja That's So '90s: Season 2 molemmat esittivät hänet.

Lue myös: Ken Osmond Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Suhteet

Jodie Sweetin Net Worth

Shaun Holguin, LAPD:n upseeri, oli Jodien ensimmäinen puoliso, kun hän oli vain 20-vuotias. Vuonna 2006 he lopettivat sen.

Hänen toinen puolisonsa Cody Herpin oli naimisissa hänen kanssaan vuonna 2007. Ennen eroaan vuonna 2008 heillä oli yhteinen lapsi.

Morty Coyle , mies, jonka kanssa hän aloitti seurustelun vuonna 2009, oli hänen ensimmäinen poikaystävänsä. He saivat lapsen vuonna 2010 ja menivät naimisiin vuonna 2012.

Pari erosi vuonna 2013. Hän meni kihloihin Justin Hodakin kanssa vuonna 2016, mutta pari erosi vuonna 2017.

Lue myös: Paul Sorvinon nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Henkilökohtainen elämä

Jodie Sweetin Net Worth

20-vuotiaana naimisissa Los Angelesin poliisilaitoksen (LAPD) virkailijan kanssa Jodie meni naimisiin Shaun Holguinin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2006.

Seuraavana vuonna hän meni naimisiin toisen lapsensa isän Cody Herpinin kanssa, ja parilla oli yhteinen lapsi.

He erosivat vuonna 2008. Morty Coyle, mies, jonka kanssa hän aloitti seurustelun vuonna 2009, ja he saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa vuonna 2010.

Vuonna 2012 he menivät naimisiin, mutta se oli lyhytaikainen. Vuonna 2016 hän meni kihloihin Justin Hodakin kanssa, mutta he erosivat seuraavana vuonna.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR