Jimmy Mistryn nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämäkerta ja ura!

Nettovarallisuus

WPR

Eläkkeellä oleva englantilainen näyttelijä ja kokki Jimi Mistry (s. 1. tammikuuta 1973) tunnetaan rooleistaan ​​elokuvissa, kuten East Is East (1999), The Guru (2002), Ella Enchanted (2004), The Truth About Love (2005), Blood. Diamond (2006), Partition (2007), RocknRolla (2008), Tentti (2009), It's a Wonderful Afterlife (2010) ja West Is West (2010). (2010).

Hänen monien merkittävien osien joukossa ovat tohtori Fred Fonseca BBC1:n EastEndersissä, Latif Cinemaxin Strike Backissa, Kal Nazir ITV:n pitkällä aikavälillä Coronation Street ja Tom Bedford Kay Mellor -draamassa The Syndicate.

Jimi Mistryn elämäkerta

Jimi Mistry, joka syntyi 1. tammikuuta 1973 Isossa-Britanniassa, on tunnettu elokuvanäyttelijä.

Näyttelijä, joka on esiintynyt monissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa, mukaan lukien East is East ja Coronation Street -englanninkieliset versiot. Hän vieraili West Is Westissä vuonna 2010. Jimi Mistry on Kauris horoskooppiasiantuntijoiden mukaan.

Jimi Mistry, brittiläinen näyttelijä, syntynyt 1. tammikuuta 1973, on esiintynyt elokuvissa, kuten East Is East, Blood Diamond, The Guru, 2012, West Is West, Ella Enchanted ja The Truth About Love.

jimi mistry nettovarallisuus

Lue lisää: Timothy Spall Net Worth: Kuinka rikas tämä kuuluisa televisioisäntä on?

Tohtori Fonsecan roolin lisäksi BBC1:n EastEndersissä hänet tunnetaan Latifin roolistaan ​​HBO:n Strike Back -elokuvassa, Kal Nazirina ITV:n pitkäaikaisessa Coronation Streetissä ja Tom Bedfordina Kay Mellor -draamassa The Syndicate.

Vuodesta 2001 vuoteen 2010 hän oli naimisissa Meg Leonardin kanssa; tuona aikana he saivat tervetulleeksi tyttären Elinin. Tapattuaan ja rakastuttuaan tanssija Flavia Cacaceen vuonna 2013, he solmivat solmun vuonna 2013.

Intiaaniperheiden isä ja irlantilainen äiti synnyttivät Mistryn Scarboroughissa, North Riding of Yorkshiren osavaltiossa Englannissa.

Kun hänen perheensä muutti Cardiffiin, hän ilmoittautui Radyr Comprehensive Schooliin käytyään aiemmin St. James' Catholic High Schoolia Cheadle Hulmessa (1985–1988). Mistry sai teatteriesityksen koulutuksensa Birmingham School of Speech and Drama -koulussa.

Ura

Mistry nousi tunnetuksi roolistaan ​​tohtori Fred Fonsecana BBC:n saippuaoopperassa EastEnders, ja hän on sittemmin näytellyt elokuvissa ja näyttämöillä.

Elokuvissa East Is East ja The Guru pääosissa Heather Graham ja Marisa Tomei, Blood Diamond Leonardo DiCapriolla, Guy Ritchien RocknRolla ja Partition yhdessä Kristin Kreukin kanssa ovat kaikki näkyvästi esillä.

Tentti, johon hänet oli ehdolla a BAFTA ja 2012, eeppinen katastrofikuva, molemmissa hän esiintyy päärooleissa.

Lue lisää: Drake Net Worth vuonna 2022: Yksi maailman rikkaimmista räppareista!

Mistryllä oli rooli kolmessa vuonna 2010 julkaistussa elokuvassa: Sundance-ensi-elokuvassa It's a Wonderful Afterlife, jonka on kirjoittanut Gurinder Chadha, kauhukuvassa Basement, jossa pääosissa on Danny Dyer, ja jatko-osassa Itä on itä, länsi on länsi.

jimi mistry nettovarallisuus

Mistry on tuottanut, kirjoittanut ja näytellyt dokumenttielokuvassa Ibizan musiikkielämästä nimeltä And The Beat Goes On.

Jimi Mistryn nettoarvo

Mitä tulee Hollywood-näyttelijöihin, Jimi Mistry on ylhäällä heidän parhaiden joukossaan. Laskimme, että Jimi Mistryllä on a Nettoarvo 1,5 miljoonaa dollaria perustuu tietoihin sellaisista lähteistä kuin Wikipedia, Forbes ja Business Insider.

Hän osallistui Birmingham School of Speech and Drama -kouluun ja kasvoi perheessä, jossa oli intialainen isä ja irlantilainen äiti.

Vuodesta 1993 lähtien Mistry oli naimisissa Meg Leonardin kanssa; parilla oli kaksi lasta ennen eroaan maaliskuussa 2010.

JIMI MISTRY NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus1,5 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeElokuvanäyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Elin Leonard Mistry, heidän ainoa lapsensa, syntyi 13. toukokuuta 2001. Yhdessä ammattitanssikumppaninsa ja vaimonsa Flavia Cacacen kanssa Strictly Come Dancingista vuonna 2010 hän asuu tällä hetkellä Jacobs Wellissä, Surreyssa. He solmivat solmun talvella 2013.

jimi mistry nettovarallisuus

Mistry ja hänen tanssikumppaninsa Flavia Cacace esiintyivät Strictly Come Dancing -sarjan kahdeksannessa kaudella BBC One -kanavalla vuonna 2010. Puolitoista viikkoa kilpailun jälkeen pari putosi.

Lue lisää: Cameron Norrien nettoarvo: Kuinka tästä brittiläisestä tennispelaajasta tuli niin rikas?

Henkilökohtainen elämä

Vuodesta 1993 alkaen Mistry oli naimisissa Meg Leonardin kanssa; parilla oli kaksi lasta ennen eroaan maaliskuussa 2010.

jimi mistry nettovarallisuus

Elin Leonard Mistry on heidän ainoa lapsensa (syntynyt 13. toukokuuta 2001). Hän meni naimisiin ammattitanssikumppaninsa Strictly Come Dancingista vuonna 2010 Flavia Cacacen kanssa, ja pari asuu nyt Devonissa. He solmivat solmun vuoden 2013 joulukuussa

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR