Jimmy Garoppolo Net Worth: Onko hän rikkain palkattu NFL-pelaaja?

Nettovarallisuus

WPR

Jimmy G, joka tunnetaan myös nimellä James Richard Garoppolo, on National Football Leaguen San Francisco 49ersin pelinrakentaja.

Hän syntyi 2. marraskuuta 1991. (NFL). Itä-Illinoisissa, jossa hän pelasi kollegiaalista jalkapalloa, hän teki kouluennätykset syöttämisessä jaardeissa ja syötöissä ja sai Walter Payton -palkinnon vanhempana.

New England Patriots valitsi Garoppoloon vuoden 2014 NFL-draftin toisella kierroksella, ja hän vietti ensimmäiset neljä kautensa Tom Bradya.

Aikainen elämä

Garoppolo kasvatettiin vuonna Arlington Heights, Illinois, missä hän syntyi. Hän on eläkkeellä olevan sähköasentajan Tony Garoppolo Sr.:n ja Denisen (os Malec) kolmas poika. Hänen nuorempi veljensä on Billy Garoppolo, kun taas hänen vanhemmat veljensä ovat Mike ja Tony Garoppolo Jr., jotka molemmat ovat opettajia.

Hänen isovanhempansa Anthony ja Rose Garoppolo olivat molemmat maahanmuuttajia Italiasta, ja hänen äitinsä isovanhemmat Theodore J. Malec ja Harriet D. Seidel olivat puolalaisia ​​ja saksalaisia. Hän on kotoisin 'tiukkasta, valtavasta italialaisesta perheestä'.

jimmy garoppolo nettovarallisuus

Hän pelasi pelinrakentajaa ja linjataustaa Mustangs-jalkapallojoukkueessa ollessaan opiskelija Rolling Meadows High Schoolissa Rolling Meadowsissa. Juniori- ja seniorivuotensa aikana hän aloitti 19 peliä pelinrakentajana syöttäen 3 136 jaardia ja 25 touchdownia.

Baseball oli Garoppolo ensimmäinen kiinnostuksen kohde nuorena, ja hän pelasi syöttäjä Rolling Meadows High Schoolissa jalkapallon lisäksi. Kahden tähden potentiaalinen Garoppolo päätti pelata jalkapalloa Eastern Illinoisissa Illinois Staten ja Montana Staten sijaan.

Jimmy Garoppolo Net Worth

Koko nimi: Jimmy Garoppolo
Nettovarallisuus: 27 miljoonaa dollaria
Ikä: 30
Maa: Yhdysvallat
Syntynyt: 1986
Palkka: 2 miljoonaa dollaria (vuosittainen)
Viimeksi päivitetty: 2022

Jimmy Garoppolo on tunnettu jalkapallomaailmassa; hänen uskomattoman sitoutumisensa ja harjoituksensa urheilussa ovat antaneet hänelle mahdollisuuden saada lukuisia sopimuksia elämänsä aikana. Kaikki nämä sopimukset ovat varsin tärkeitä ja lisäävät hänen varallisuuttaan. Vuodesta 2022 lähtien Jimmy Garoppolo arvioi nettovarallisuus on 27 miljoonaa dollaria.

jimmy garoppolo nettovarallisuus

Lisäksi hänen laaja osallistumisensa jalkapalloon toimii suurena lisätulon lähteenä. Sopimuksensa keskimääräisten vuositulojen perusteella hän on nyt NFL:n 11. parhaiten palkattu pelinrakentaja.

Jimmy Garoppolo ansaitsi viime vuonna 41 950 000 dollaria, mikä antoi hänelle mahdollisuuden ansaita paikan Forbesin maailman parhaiten palkatuimpien urheilijoiden luettelossa.

Jalkapallouransa lisäksi hän ansaitsee noin 200 000 dollaria suosituksista ja kumppanuuksista esimerkiksi New Eran ja Bosen kanssa. Vielä enemmän hän on tehnyt merkittäviä kiinteistösijoituksia, joista on ollut hänelle paljon hyötyä.

Garoppolo on viisivuotisen 137 500 000 dollarin sopimuksen kolmas vuosi 49ersin kanssa ja omistaa talon lähellä Charlestonia, joka maksaa noin 9,75 dollaria.

Jimmy Garoppolon ura

Jimmy Garoppolo aloitti jalkapallon ensimmäisenä yliopistovuotena. Vuodesta 2010 vuoteen 2013 hän pelasi Itä-Illinoisin yliopisto . Hän syötti yhteensä 13 156 jaardia ja 118 touchdownia yliopistouransa aikana.

jimmy garoppolo nettovarallisuus

Sen lisäksi, että hänet valittiin 2013–2014 OVC:n vuoden miesurheilijaksi ja vuoden 2013 College Football Performance FCS:n National Quarterbackiksi, hän sai myös Walter Payton -palkinnon erinomaisista ponnisteluistaan.

New England Patriots valitsi Garoppolon 62. sijalla vuoden 2014 NFL-draftissa. Vuotta myöhemmin Garoppolo osallistui kuuteen otteluun. Syöttäjäluokituksella 101,2 hän suoritti 19 syötöstä 27:stä 182 jaardista ja touchdownin 10 siirrosta 9 jaardilla.

Henkilökohtainen elämä

Jimmy Garoppolo ei ole naimisissa tällä hetkellä. Hän on tällä hetkellä poikamies. Hänellä ei ollut romanttista kumppania. Hän ei ole paljastanut aikaisempaa avioliittoaan. Jimmy Garoppolo ja Alexandra King aloittivat seurustelun vuonna 2017, kun Garoppolo oli Patriotsin jäsen, ja he erosivat vuoden 2018 lopulla.

Instagram-malli Alexandra King tuli tunnetummaksi aloitettuaan seurustella Garoppolon kanssa. Vuoden 2018 ystävänpäivänä King julkaisi kuvan pariskunnasta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jimmy Garoppolo (@jimmypolo10) jakama viesti

Lomallaan pariskunta vangittiin myös paparazzien valokuviin. Garoppolo ei kuitenkaan ole kommentoinut heidän suhteestaan ​​julkisesti.

Johtopäätös

James Richard Garoppolo, lempinimeltään Jimmy G., on amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja NFL:n San Francisco 49ersissä, jonka nettovarallisuus on 27 miljoonaa dollaria. hän on jopa allekirjoittanut uuden sopimuksen helmikuussa 2018, mikä tekee hänestä NFL:n parhaiten palkatun pelaajan. Vuodesta 2022 lähtien hänen vuosipalkkansa on noin 2 miljoonaa dollaria.

huhutaan, että Jimmy Garoppolo ja Alexandra King alkoivat seurustella vuonna 2017, kun Garoppolo oli Patriotsin kanssa, ja he erosivat vuoden 2018 lopulla.