Jimmy Barnesin perhesairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Jimmy Barnes on tunnettu rock-laulaja Iso-Britanniasta. Hän syntyi 28. huhtikuuta 1956. Cold Chiselin laulaja, teki myös soolouran. Astrologien mukaan Jimmy Barnesin horoskooppi on Härkä.

James (Jimmy) Dixon Barnes AO (os. Swan) on australialainen rock-laulaja ja lauluntekijä, joka syntyi Skotlannissa. Hän on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ja myydyimmistä australialaisista muusikoista sekä sooloesiintyjänä että Cold Chisel -rock-yhtyeen päävokalistina.

Barnesilla on eniten hittialbumeita australialaisista muusikoista, 14 Australian Top 40 -albumia Cold Chiselille ja 13 sooloalbumia listalla, mukaan lukien yhdeksän ykköstä.

Hänen isänsä, palkintotaistelija Jim Swan, oli nyrkkeilijä. John Swan, hänen veljensä, tuli esiintyjäksi. Vuonna 1981 hän solmi solmun Jane Mahoneyn kanssa.

Vanhempiensa Jim ja Dorothy Swanin sekä sisarustensa Johnin, Dorothyn, Lindan ja Alanin kanssa hän laskeutui Adelaideen Etelä-Australiaan 5-vuotiaana 21. tammikuuta 1962.

Lisa syntyi vuonna 1962, ja perhe muutti myöhemmin Elizabethiin, Etelä-Australiaan. Hänen isänsä oli palkintotaistelija, ja hänen vanhempi veljensä John Swan työskenteli myös rock-vokalistina nimellä Swanee. Koska Jim ei alun perin ollut kiinnostunut, John työnsi ja opetti häntä laulamaan.

Jimmy Barnesin perhesairaus

Barnesin vanhemmat erosivat pian sen jälkeen. Dorothy meni pian naimisiin uudelleen Reg Barnesin, virkailijan (kuoli 3. syyskuuta 2013), kanssa.

Lue myös: Ray Liottan sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Jimmy Barnesin sairaus

Jimmy Barnes Australialainen rock-sankari on uuden haasteen edessä alle viikko sen jälkeen, kun hän paljasti sisarensa kuoleman.

66-vuotias vahvisti Covid-diagnoosinsa ja julkaisi tilannekuvan kahdesta positiivisesta pikaantigeenitestistä, kun hän ilmoitti uutisesta Instagramissa ja Twitterissä tiistaiaamuna.

'Olen pahoillani ilmoittaa, että kaksi positiivista RAT:ta Covid-19:lle on palautettu', hän kirjoitti.

'Toistaiseksi en tunne itseäni kovin kamalalta, mutta joudun eristämään itseni seitsemän päivää.' Tänä viikonloppuna en voi esiintyä.'

David Campbell, hänen poikansa ja tv-juontaja näyttävät saaneen myös Covidin kiinni. 'Se on perheasia', Today Extra -juontaja Michael Strahan vastasi Barnesin Twitter-viestiin.

Barnes on joutunut perumaan kihlauksensa Mackayssa lauantaina sekä esiintymisensä Music in Paradise -festivaalilla Whitsundaysaarilla. Darryl Braithwaite ja Richard Clapton .

Hänen tilalleen tulee The Black Sorrows and Diesel.

Jimmy Barnesin perhesairaus

'Usko minua, olisin siellä laulamassa sinulle, jos en olisi tarttuva ja pystyisin nousemaan sängystä', hän kirjoitti Instagramissa.

'Ota vastaan ​​vilpittömät anteeksipyyntöni tästä aiheutuneesta vaivasta. Olen varma, että olette kaikki lähteneet lomalle sen takia.

'Ennen kauan sovin kaikkien kanssa.' 'Upea viikonloppu sinne', kertoo kertoja.

'Olisin paljon mieluummin jossain muualla.'

Barnesin perhe paljasti hänen sisarensa Linda Barnesin kuoleman 12. toukokuuta, mikä sai diagnoosin.

Esiintyjä kiitti faneja heidän tuestaan ​​sunnuntaina, vaikka hänen kuolemansa syytä ei tiedetä.

Hän sanoi Instagramissa ja Twitterissä: 'Kiitos kaikista surunvalittelukommenteistanne rakkaan sisareni Lindan menetyksen johdosta.'

'Se on ollut vaikea ja uuvuttava viikko.' 'Kiitos avustasi.

Rocklegenda julkaisi torstaina lapsuuskuvan itsestään ja Lindasta.

Jimmy Barnesin perhesairaus

”Muistan, että vanhempi siskoni varjeli minua, kun olin lapsi. Hän kommentoi mustavalkokuvan alle: 'Rakastan sinua, Linda.'

Barnesin veli John Swan osoitti kunnioitusta 'taistelijalle' tämän kuoleman jälkimainingeissa. Laulaja kertoo vasta äskettäin ilmoittaneensa perheelleen sairastavansa multippeliskleroosia Facebook-viestissä perjantaina.

Tila voi vaurioittaa hermoja, mikä johtaa näön menetykseen, kipuun, väsymykseen ja koordinaation menettämiseen.

Sairauksiensa seurauksena Linda alkoi Swanin mukaan käyttää pyörätuolia, vaikka liikkumisvälineet 'ei koskaan hidastaneet häntä'.

'Valtavalla surulla minun on kerrottava teille, että pikkusiskoni Linda kuoli tänä aamuna rohkeista ponnisteluistaan ​​huolimatta', hän kirjoitti.

'Kiitos, Jumala... Minä ihailen häntä...' 'Rentoudu, hän on rauhassa.'