Jhené Aiko ja hänen pitkäaikainen poikaystävä iso sean ovat odottamassa vauvaa

Julkkis

WPR

Big Seanin ja Jhené Aikon jälkeläiset kasvavat. Aiko ja Big Sean odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan, People vahvisti sunnuntaina. Aiko ja Big Sean kuvattiin kävelemässä yhdessä Beverly Hillsissä lauantaina, ja TMZ latasi kuvia ilmeisen raskaana olevasta Aikosta.

Aiko ja Big Sean odottavat toista lastaan ​​yhdessä. Hänellä on 13-vuotias tytär Namiko Love entisestä suhteesta laulaja O'Ryanin kanssa, jonka kanssa hän lauloi hittisinglen 'Triggered'.

Jhené Aiko ja hänen pitkäaikainen poikaystävä iso sean ovat odottamassa vauvaa

Kahden vuoden kuluttua Big Sean's kappale 'Deep Reverence', joka sisältää viittauksen keskenmenoon, julkaistiin, pariskunta ilmoitti upeista uutisistaan. Ymmärtääkseni kappaleessa ei mainita Aikon nimeä, mutta sanoituksissa oli lauseita 'Pitäisi olla miljardööri, koska lomaa en pidä / Luultavasti miksi menetimme lapsen.' Aiko mainittiin kappaleessa, mutta se on vain fanien spekulaatiota.

Jhené Aiko ja hänen pitkäaikainen poikaystävä iso sean ovat odottamassa vauvaa

Big Sean ja Lähetetään ovat seurustelleet vuoden 2016 lopusta lähtien. Pitkäaikaisen suhteensa ansiosta he ovat myös usein yhteistyökumppaneita, jotka esiintyvät usein toistensa jäljillä. Niin paljon, että he lähtivät kiertueelle duetona nimeltä Twenty88 ja äänittivät albumin samana vuonna.

Huolimatta siitä, että Aiko ja Big Sean ovat seurustelleet pitkään, heidän suhteensa on edelleen vahva. Aiko selitti DJ Khaledille helmikuun 2021 haastattelussa, miksi hänen mielestään heidän rakkautensa on kestänyt niin kauan. Hänellä on niin vankka perusta todellisille ystäville, jotka tuntevat toisensa intiimillä tasolla, ja hän sanoo, että 'on tehnyt suhteestamme sen mitä se on'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: