Jet Li -sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Jet Li, 57-vuotias kiinalainen näyttelijä, on tullut tunnetuksi taistelulajeistaan. Jet Li puolestaan ​​on monilahjakas yksilö. Hän on kamppailulajien mestari sekä tunnettu kiinalainen näyttelijä ja elokuvatuottaja. Li on esiintynyt myös lukuisissa ei-kiinalaisissa elokuvissa.

Hänen ensimmäinen merkittävä elokuvaesiintymisensä oli vuoden 2000 elokuvassa Romeo Must Die. Hän esiintyi myös Luc Bessonin vuoden 2001 elokuvassa Kiss of the Dragon. Hänen muita merkittäviä roolejaan ovat Jason Stathamin The One (2001) ja War (2007), Jackie Chanin The Forbidden Kingdom (2008) ja Sylvester Stallonen The Expendables -trilogia. 'Onko Jet Li Mulanissa?' saatat ihmetellä.

Jet Li:n 15-vuotias tytär sai hänet toimimaan Mulanissa

Jet Li mainitsi myös haastattelussaan, että hänen 15-vuotias tyttärensä Jade Li suostutteli hänet ottamaan Mulanin roolin. Kun Jet Li tytär sai tietää Mulanista, hänellä oli hänelle kolme kysymystä. Hän aloitti kysymällä häneltä, oliko hän ylpeä ponnisteluistaan ​​edistää kiinalaista kulttuuria ympäri maailmaa. Kyllä, Li vastasi.

Jet Li -sairaus

Sitten näyttelijältä kysyttiin, 'tarvitsiko hän rahaa', johon hän vastasi ei. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä oli, tekikö Disney elokuvan edistääkseen kiinalaista kulttuuria. Jade jatkoi itsepintaisesti ja pyysi isäänsä täyttämään hänet.

Lue myös: Elizabeth Froodin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

'Mulan' näyttelijä Jet Li sairaus

Jet Li tyhjentää ilmaa sen jälkeen, kun hänen päätöksensä poistua valokeikasta aiheutti terveysongelmia.

Li palasi valkokankaalle neljä vuotta myöhemmin Disneyn 'Mulanissa' mahtavana keisarina.

Edellisen toimintaelokuvansa ”Jumalten liitto” kuvaamisesta vuonna 2016 lähtien hänen osallistumisensa live-sovitukseen on ollut kuuma aihe.

Li ei vain tehnyt suuren paluun, vaan hän myös kertoi totuuden terveyssyytöistä.

Näyttelijä kohautti olkapäitään raportteja aikaisemmassa USA Todayn haastattelussa ja vakuutti kaikille, että hän on kunnossa.

'Minulla ei ole ongelmia. Toiset uskovat, että voin huonosti, koska en tee montaa elokuvia. Hymyilen vain enkä välitä', hän lisäsi. 'Olen aina hyvässä kunnossa. Jotkut ihmiset yrittävät kuitenkin keksiä tekosyyn väittäen: 'Miksi hän ei tee elokuvaa, koska hänellä on ongelma?' Okei, okei, mitä ikinä luuletkaan, olen edelleen kunnossa.'

Jet Li -sairaus

Hänen äkillinen lähtönsä elokuvateollisuudesta yllätti fanit, sillä kamppailulajien asiantuntija on esiintynyt useissa toimintaelokuvissa, mukaan lukien 'Expendables' -sarja. Romeon täytyy kuolla ja 'Tappava ase 4'.

Li kuitenkin kiisti terveyttään koskevat huhut väittäen, että hän on yksinkertaisesti nirso elokuvatehtävistään.

57-vuotiaan näyttelijän mukaan hän suostui liittymään 'Mulan' -yhtyeeseen, johon kuuluvat myös Donnie Yen ja Yifei Liu, koska hänen tyttärensä pitävät vuoden 1998 animaatioelokuvasta.

Toiminnantäyteisten hetkien sijaan hän näytteli keisaria, joka istuu suurelta osin elokuvan dramaattisimmassa ympäristössä. Johtaja Nikki Caro ilmeisesti tarkoitettu hänen käyttämään sisäistä voimaansa ottaakseen valtakunnan sen sijaan hallintaansa.

'Roolissani tässä elokuvassa ei ole paljon toimintaa', Jet Li selitti. ''Et ole Jet Li; sinä olet kuningas', hän huomautti. Istu vain ja hallitse täysin. Kasvoni ovat tunteeton.'

Lue myös: Anita Manningin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Jet Lin terveys on kyseenalaistettu, kun fani julkaisi näennäisen kuvan, jossa hän näytti sairaammalta kuin ennen.

Näyttelijä vaikutti laihtuneelta ja sairaalta Twitteriin ladatussa viruskuvassa. Li pysyi tuolloin mykkänä, mutta hänen managerinsa puhui eteenpäin tyynnyttääkseen kannattajien pelot.

Huolimatta huolestuttavista verkkoraporteista Steven Chasman totesi tuolloin, että toimintatähti oli 'täysin kunnossa'. Hän viittasi verkkokeskusteluun 'paljon melua tyhjästä'.

Jet Li -sairaus

”Olemme kiitollisia kaikkien huolenpidosta. Jet on kuitenkin täysin terve, johto selitti. 'Hän on täysin terve. Vakavaa sairautta ei ole. Hän on fantastisessa kunnossa.'

Sillä välin South China Morning Post lisäsi tulipaloa julkaisemalla tarinan otsikolla: 'Onko tämä sama Jet Li? Fanit ovat järkyttyneitä, kun taistelulajien legenda taistelee sairauksia ja vammoja vastaan.

Vaikka Jet Li on osoittanut olevansa kunnossa ja terve, näyttelijällä on ollut joitain terveysongelmia aiemmin.

Suojattuaan tyttärensä tsunami-aaltoilta, jotka tulvivat hänen Malediivien hotellissa vuonna 2004, Li sai jalkavamman. Jet Li sanoi, että kuolemanläheinen kokemus sai hänet omistautumaan edelleen hyväntekeväisyyteen One Foundation -säätiönsä kanssa huolimatta siitä, että se oli lähellä kuolemaa.

Hänellä diagnosoitiin kilpirauhasen liikatoiminta vuonna 2010, kun hän näytteli kamppailulajien asiantuntijaa Yin Yangia menestyselokuvassa The Expendables.