Jessica Simpson täyttää 42 vuotta ja näyttää upealta pienessä mustassa mekossa sanoen sen olevan 'erittäin jännittävää'

Julkkis

WPR

Jessica Simpsonin 42. auringon ympäri matkaa seuraavana päivänä hän kirjoitti Instagram-sivulleen: 'Oh Lil Mrs. 42, katso, kun nojaat kuun säteisiin latautumaan ja säteilemään määrätietoista kirkasta sydäntä'.

'I Wanna Love You Forever' -laulaja twiittasi myös kuvan itsestään pienessä mustassa mekossa, jossa on uppoava pääntie ja muutama tyylikäs leikkaus. Jessican syntymäpäiväkirje puolestaan ​​ylisti hänen sisäistä kauneuttaan kuin ulkonäköään. '

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Simpsonin (@jessicasimpson) jakama viesti

Viimeisten neljän vuosikymmenen aikana 'Olen melko ylpeä uskostani, sitkeydestäni ja voimastani', hän kirjoitti. Koska olen nähnyt omakohtaisesti, mitä on ylläpitää MÄÄRÄKSIÄ KÄSIRIVISIÄ, 42 vuoden saavuttaminen on minulle erityisen iloinen virstanpylväs.

Tiedän kuka olen ja kuinka paljon rakastan häntä. Tämän seurauksena voin ehdottomasti todeta, hyvät naiset ja herrat, että olen täysin valmis ottamaan vastaan ​​kaikki mahdolliset fantasiat. Paras ystäväni oleminen on nöyryyttävää ja kunniaa.

Hän lisäsi ripaus jännitystä ja pari tähti-emojia viestinsä loppuun. Aika rock’n’rolliin 42-vuotiaana, sanon.

Jessica Simpsonin Instagram Story oli myös täynnä kuvia hänen syntymäpäiväjuhlistaan.

Jessica Simpson täyttää 42 vuotta ja näyttää upealta pienessä mustassa mekossa, sanoen sen olevan erittäin jännittävää

Perheensä ja ystäviensä kanssa laulaja ja muotisuunnittelija tulivat lavalle poseeraamaan valokuvissa, mukaan lukien kuvassa, jossa hänen nähtiin puhaltamassa kynttilöitä syntymäpäiväkakulleen.

Muutama kuva lisää Jessicasta 'nojautumassa kohti kuun säteitä'. Birdie Mae, 3, Ace Johnson, 9, ja Maxwell, 10, kirjoittivat sydämellisen viestin äidilleen Blinkies Donutsin kautta. Vihreähummetuissa herkuissa lukee 'HBD MOM'.

Hänen äitinsä jopa pukeutui Acen robotiksi. Ace kirjoitti pahvirobottiasunsa etupuolelle: ”Äidille, Acesta. 'Maailman paras äiti. Olen rakastunut sinuun.'

Veneily Austin-järvellä miehensä kanssa, Eric Johnson ja heidän kolme lastaan ​​oli Jessican perhesuhde.

Jessica Simpson täyttää 42 vuotta ja näyttää upealta pienessä mustassa mekossa, sanoen sen olevan erittäin jännittävää

Kotivaltiossaan Texasissa hän sanoi: 'perheellämme oli paras heinäkuun 4. päivä.' Jessica kuvattiin LAXissa SKIMS-mekossa kuun alussa. Hän ja hänen perheensä olivat itse asiassa matkalla Texasiin.

Kun heiltä kysyttiin, minne he halusivat matkustaa kesälomalleen, he vastasivat Texasiin, missä he voisivat käydä serkkujensa luona. ”Se oli viikko täynnä tunteita ja muistoja. Kesä on saapunut, ja olen iloinen siitä.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: