Jessica Simpson Net Worth 2022: Amerikkalainen laulaja, näyttelijä, yrittäjä ja tv-persoonallisuustulot!

Julkkis

WPR

Laulaja, näyttelijä, yrittäjä ja tv-persoona Jessica Simpsonin nettovarallisuus on yli 200 miljoonaa dollaria . Näyttelijä, muusikko ja vähittäisyrittäjä ovat vain muutamia tapoja, joilla hän on ansainnut rahaa. Hänen kosmeettisia tuotteitaan, kukkaroita, alusvaatteita, kenkiä ja saappaita on myyty miljardeja dollareita. Myöhemmin tässä esseessä menemme syvemmälle hänen vähittäiskaupan imperiumistaan ​​ja tuloistaan.

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:10. heinäkuuta 1980 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:5 jalkaa 3 tuumaa (1,61 m)
Ammatti:Laulaja, Näyttelijä, Laulaja-lauluntekijä, Muotisuunnittelija, Liikemies, Televisiotuottaja, Tiedottaja
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Jessica Simpsonin nettoarvo

10. heinäkuuta 1980 Jessica Ann Simpson syntyi Abilenessa, Texasissa. Äiti: Tina Ann Simpson, baptistipapin Joseph “Joe” Simpsonin vaimo

Vaikka hän keskeytti koulun nuorempana opiskellakseen musiikkia, hän lopulta ansaitsi GED-kokeen. Ei kestänyt kauan, kun he laskeutuivat Richardsoniin Teksasissa hänen isänsä työskentelyn seurauksena.

Uran alkuja

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Simpsonin (@jessicasimpson) jakama viesti

Mikki Hiiriklubi koe-esiintyi hänen ollessaan 12-vuotias ja valitsi hänet semifinalistiksi, mutta he eivät valinneet häntä. Proclaim Recordsin toimitusjohtaja huomasi ja allekirjoitti hänet, kun hän jatkoi laulamista kirkossa.

Hänen levy-yhtiönsä 'Jessica' konkurssin vuoksi hänen debyyttialbuminsa jäi julkaisematta; Siitä huolimatta hänen isoäitinsä rahoitti pienen CD-sarjan. Lähetettyään 'Jessica' muille yrityksille ja tuottajille, Simpson allekirjoitti sopimuksen Columbia Recordsin kanssa. Tommy Mottola , etiketin pää.

Lue myös: Hilary Devey Net Worth 2022: Englantilaisen yrittäjän ja tv-persoonallisuuden tulot!

Musiikki ura

Mottola totesi, että Britney Spearsillä ja Christina Aguileralla oli 'seksikkäämpi' imago, ja hän painoi Simpsonin kuvaamaan 'terveempää' persoonaa. Hänen vuoden 1999 debyyttisinglensä 'I Wanna Love You Forever' nousi Billboard Hot 100 -listan kolmannelle sijalle, ja Recording Industry Association of America (RIAA) myönsi sen platinaksi.

Kun 'Sweet Kisses', hänen neito-studioalbuminsa, julkaistiin marraskuussa 1999, se sai RIAA:n kaksoisplatinasertifikaatin. Hänen vuoden 2001 seurantansa, 'vastustamaton', oli kaupallinen floppi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Simpsonin (@jessicasimpson) jakama viesti

Kuuluisa MTV-tosi-show 'Newlyweds: Nick and Jessica' seurasi Simpsonin häitä Lacheyn kanssa lokakuussa 2002. Simpsonin kolmas studioalbumi 'In This Skin' julkaistiin samana päivänä kuin ohjelman debyytti. Simpson julkaisi uudelleen kappaleen ”In This Skin” vuonna 2004 äänitettyään uusia kappaleita ja nähtyään vahvemman myynnin. Sitä myi yli 4 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa.

Simpson jätti Columbia Recordsin maaliskuussa 2006 ja liittyi Epic Recordsiin. Vuonna 2006 hän julkaisi viidennen studioalbuminsa 'A Public Affair', joka debytoi Billboard 200 -listalla viidenneksi. Simpsonin pyrkimys siirtyä kantrimusiikkiin kuudennella albumillaan, ' Tiedätkö ” (2008), sai haalean vastaanoton. Toinen Simpsonin joulu-CD on nimeltään 'ReJoyce: The Christmas Album' (2004). (2010).

Lue myös: Jeff Hardy Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Näyttelijä- ja televisioharrastukset

Simpson esiintyi sisarensa ohjelmassa 'The Ashlee Simpson Show' vuonna 2004 oman tosi-shown lisäksi ex-miehensä Nick Lacheyn kanssa 'Newlyweds: Nick and Jessica'. The Dukes of Hazzard (2005), jossa hän debytoi näyttelijänä ristiriitaisten arvostelujen keskellä, keräsi maailmanlaajuisesti yli 111 miljoonaa dollaria.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Simpsonin (@jessicasimpson) jakama viesti

'Kuukauden työntekijä' (2006) oli kaupallinen floppi hänen toiselle pitkäkuvalle. 'Blonde Ambition' (2007) ja 'Private Valentine: Blonde and Dangerous' (2008) ovat kaksi muuta elokuvaa, joissa hän on esiintynyt (2008). ' Kauneuden hinta ” (2010), esittäjä Simpson VH1:llä; 'Fashion Star' (2009–2010), jossa hän toimi mentorina (2012–2013).

Yrittäjyyshankkeet

Jessica on myös erittäin menestyvä liikenainen musiikkiteollisuuden ulkopuolella. Kosmetiikka, lompakot, alusvaatteet, kengät ja saappaat ovat vain osa tuotteista, joita hän on luonut Home Shopping Networkille.

Jo vuonna 2004 hän ja Randi Shinder lanseerasivat syötävän Jessica Simpson Dessert Treat -kosmetiikkabrändin, joka oli suunnattu nuoremmalle väestöryhmälle kuin Jessica Simpsonin Jessica Simpson Dessert. Lukuisten oikeudenkäyntien jälkeen molemmat linjat suljettiin.

Monen miljoonan dollarin kumppanuus Weight Watchersin kanssa solmittiin vuonna 2012 sen jälkeen, kun Simpson ilmoitti raskaudestaan ​​vuonna 2011, jolloin hän kuvasi useita mainoksia brändille. Vuonna 2012 hän esitteli äitiysvaatteiden valikoiman ja 'Vintage Bloom' -hajuveden, joka on saanut inspiraationsa vanhemmuudesta. Hänen kirjansa 'Open Book' debytoi New York Timesin bestseller-listan kärjessä helmikuussa 2020.

Lue myös: Tony Mortimer Net Worth 2022: Poplaulaajan tulot, ura ja muita päivityksiä!

Jessica Simpson -kokoelma

Jessica perusti Jessica Simpson Collectionin vuonna 2005. Aloittaessaan hän työskenteli Camuto Groupin kanssa valmistaakseen tuotteita omalla nimellään. Kun Vince Camuto perusti Camuto Groupin, hän kehitti imperiumin, joka valmistaa kenkiä sellaisille etiketeille kuin Tory Burch, Dillard's ja BCBG Max Azria.

Jessican roolia varten vuoden 2005 elokuvan 'The Dukes of Hazzard' uusintaversiossa Camuto suunnitteli hänen kanssaan korkeakorkoisia punakorkoisia cowboy-saappaat.

Päälisenssijärjestelyn myynnin lisäksi Jessica myi Camutolle 25 % brändistään. Kaikki Simpsonin vähittäismyyntituotteet, eivät vain kengät, kuuluivat päälisenssin piiriin, mikä antoi Camutolle ensimmäiset mahdollisuudet valmistaa niitä. Kengistä hajuvesiin ja alusvaatteisiin kumppanuuden tuotevalikoima sisälsi vihdoin kaiken.

jessica simpsonin nettovarallisuus

Jessica Simpsonin vaatelinjan vuotuinen liikevaihto oli 750 miljoonaa dollaria vuoteen 2010 mennessä. Yrityksen bruttoliikevaihto saavutti huippunsa vuonna 2014 yli miljardiin dollariin. Vuoteen 2020 mennessä brändi oli tuottanut 500 miljoonan dollarin liikevaihtoa.

Camuta-kausi Simpson ansaitsi usein alle 1 % brändin kokonaistuloista ollessaan Simpsonissa. Joten hän tienasi 9,75 miljoonaa dollaria vuodessa, jolloin brändi tuotti 750 miljoonaa dollaria. Hän tienasi 13 miljoonaa dollaria vuonna, jolloin brändi saavutti miljardin dollarin bruttoliikevaihdon.

Hänen vähittäiskaupan imperiuminsa miljardin dollarin myyntiluvut ovat ansainneet hänet useissa sanomalehdissä lempinimen 'miljardin dollarin julkkis'. Hän ei ole vielä miljardin dollarin arvoinen yksinään!

Jessica myi viime vuoden huhtikuussa 62,5 % 75 %:n omistusosuudestaan ​​Sequential Brandsille 117 miljoonalla dollarilla. Kaupan jälkeen Vince Camuton leski säilytti 25 prosentin osuuden yrityksestä ja Jessica 12,5 prosentin osuudesta.

Sequential joutui hakeutumaan konkurssiin helmikuussa 2021, kun COVID-19 pyyhki koko yrityksen pois. Sequential ei voinut myydä tuotemerkkiään ilman hänen suostumustaan ​​yrityksen kanssa tehdyn alkuperäisen sopimuksen ehdon vuoksi. Tämän seurauksena Jessican suostumus vaadittiin ennen kuin lisäostotarjouksia voitiin hyväksyä. Jessica oli käytännössä ainoa mahdollinen konkurssitarjoaja tämän vuoksi.

Elokuussa 2021 Jessica maksoi investointipankille 65 miljoonaa dollaria hankkiakseen brändinsä takaisin konkurssituomioistuimen sanktiolla ja työskenteli investointipankin kanssa rahoituksessa.

Lue myös: Metro Boomin Net Worth 2022: Amerikkalaisen levytuottajan ja lauluntekijän tulot!

Henkilökohtainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Jessica Simpsonin (@jessicasimpson) jakama viesti

Simpson ja muusikko Nick Lachey menivät naimisiin 26. lokakuuta 2002 tavattuaan joulujuhlissa vuonna 1998. Simpson haki avioeroa joulukuussa 2005, joka saatiin päätökseen kesäkuussa 2006 sen jälkeen, kun he ilmoittivat erostaan ​​marraskuussa 2005. Avioerossa Simpsonin kerrottiin maksavan Lacheylle 12 miljoonaa dollaria, koska hän ei ollut allekirjoittanut avioehtosopimusta.

Eric Johnson, eläkkeellä oleva NFL-pelaaja, kosi häntä marraskuussa 2010 seurusteltuaan hänen kanssaan saman vuoden toukokuusta lähtien. Heinäkuussa 2014 naimisiin mentyä heidän välillään on nyt kolme lasta.

Kiinteistöt

jessica simpsonin nettovarallisuus

Kun Ozzy ja Sharon Osbourne myivät kotinsa Hidden Hillsissä Kaliforniassa Simpsonille 11,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2013, hän osti sen. Osbournes maksoi kartanosta 12,5 miljoonaa dollaria vuonna 2007, joten se oli edullinen. Simpsonin 2,5 hehtaarin tilalla, jossa on kuusi makuuhuonetta, koripallokenttä, leikkipaikka ja iso uima-allas, on tehty huomattavia kunnostuksia Simpsonin ja hänen miehensä ansiosta vuosien varrella.

Vastaavien viimeaikaisten transaktioiden mukaan tämän kiinteistön arvo on nyt 15–20 miljoonaa dollaria. Ennen ostoaan Hidden Hillsissä Simpson omisti 5,265 miljoonan dollarin Beverly Hills -kiinteistön, jonka hän osti vuonna 2005. Lokakuussa 2013 hän myi tämän kiinteistön 6,4 miljoonalla dollarilla.

Lue myös: Maximillion Cooper Net Worth 2022: Yrittäjän, rullalautailijan ja kilpa-autoilijan tulot!

Onko Jessica Simpson miljardööri

jessica simpsonin nettovarallisuus

Jessica on myös erittäin menestyvä liikenainen musiikkiteollisuuden ulkopuolella. Kosmetiikka, lompakot, alusvaatteet, kengät ja saappaat ovat vain osa tuotteista, joita hän on luonut Home Shopping Networkille.

Lähitulevaisuudessa hänen yhdistetystä vähittäiskaupan imperiumistaan ​​tulee todennäköisesti ensimmäinen julkkisbrändi, jonka vuosimyynti on yli miljardi dollaria. Jessica Simpsonin nettovarallisuus on ymmärretty väärin hänen viimeisimmän saavutuksensa vuoksi. Jessicaa kutsuttiin 'miljardin dollarin julkkikseksi' sen jälkeen, kun miljardin dollarin myyntiarvio julkaistiin.

Monet Jessican ihailijat ovat virheellisesti päättäneet tästä otsikosta, että Jessica on henkilökohtaisesti arvoltaan miljardi dollaria, mikä on valitettavasti väärin… Mutta jos hän jatkaa tällä vauhdilla, kuka tietää?