Jesse Wattersin sairaus: The Five Fox News -toimittajan tiedot!

Julkkis

WPR

Yhdysvalloissa Jesse Watters on Fox Newsin konservatiivinen poliittinen asiantuntija. Watters esiintyi usein The O'Reilly Factorissa, jossa hänen 'Watters' World' -ohjelmassaan esitettiin rehellisiä haastatteluja kadulla olevien ihmisten kanssa.

Vuonna 2015 ohjelma nimettiin uudelleen ja käynnistettiin uudelleen omana esityksenä. Huhtikuussa 2017 Watters liittyi 'The Five' -paneelikeskusteluohjelmaan isäntänä. 15. tammikuuta 2022 alkaen Watter’s World ei ole enää televisiossa, mutta hän jatkaa The Five -juontajana.

Missä Jesse Watters on tänään selkävamman toipumisen jälkeen?

Jesse Wattersin sairaus

Palasin selkäsairaudesta 25.4.2022, Jesse Watters palasi esitykseen maanantaina.

'Koska olin selkä ikkunaa vasten, heitin sen ulos. Ambulanssit veivät minut pois päivystyksestä, kun olin sinne viety. Vietettyään neljä tai viisi päivää sairaalassa, Jesse kertoi kokemuksistaan ​​The Fivessa.

'Sitten he ampuivat minua selkään', hän sanoi. Ajan myötä olo alkaa helpottaa. Vanhempani yllättivät minut antamalla minulle kävelijän. Kävelijan puolella on myös keppi roikkumassa. 'Meille ei mennä leikkaukseen.'

Kun hän myönsi tyhjentäneensä vaimonsa renkaan, hän raivostui. Kysyttäessä vastareaktiosta Fox News -juontaja vastasi maanantain The Five -ohjelmassa sanomalla, että hän vain vitsaili.

Lue myös: Suzanne Malveaux'n sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Tietoja Jesse Wattersin terveydestä

Jesse Wattersin sairaus

Konservatiivipoliittinen kommentaattori Jesse Watters paljasti, että hän jää lomalle Fox Newsin The Five -elokuvasta maanantaina 25. huhtikuuta 2022 selkäongelman vuoksi.

Lopulta hänen täytyi käydä sairaalassa, mikä esti häntä tekemästä työtään The Five -elokuvan ohjaajana. Jesse otti hetken lomaa sen jälkeen, kun hän väitti, että Emma Wattersin renkaat oli täytetty, jotta hän pääsisi kotiin.

Lue myös: Tim Dunnin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Miksi Jesse Watters ei ole viidellä?

'The Five' -sarjassa ei esiintynyt yhtään esiintymistä, koska Jesse Watters loukkasi selkänsä. Huhtikuussa 2017 Wattersista tuli The Five -keskusteluohjelman juontaja. Harper Collins julkisti seuraavan kirjansa How I Saved the World huhtikuussa 2021, ja se tuli myyntiin 6. heinäkuuta 2021.

Kirja debytoi The New York Timesin tietokirjallisuuden bestseller-listan kärjessä 10. heinäkuuta 2021 päättyvällä viikolla. Uuden Jesse Watters Primetime -ohjelman isäntänä hän jatkaa pysyvästi 10. tammikuuta 2022 alkaen.

24.1.2022 merkitsi ohjelman debyyttiä, joka oli aiemmin toiminut yhtenä useista pyörivistä isännistä verkon kello 19 aikavälissä.