Jerry Seinfeldin nettoarvo: Tarkempi katsaus koomikkoelämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen koomikko, näyttelijä, televisiotuottaja ja autoharrastaja Jerry Seinfeld.

Jerry Seinfeldin kokonaisvarallisuus on 950 miljoonaa dollaria. Jerryn tulot mahdollistivat suurelta osin sitcom 'Seinfeld', joka on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi televisiohistorian tuottoisimmista ohjelmista syndikointirojaltien suhteen. Jerry omistaa 15 % ohjelman taustapääomapisteistä.

Joten hän ei vain ansainnut paljon rahaa peruspalkastaan ​​ohjelman ollessa käynnissä, vaan hän ansaitsi myös tonnia rahaa maailmanlaajuisista syndikaatiomyynnistä seuraavina vuosina.

Nettovarallisuus:950 miljoonaa dollaria
Ikä:68
Syntynyt:29. huhtikuuta 1954
Alkuperämaa:Yhdysvallat
Varallisuuden lähde:Ammattimainen koomikko
Viimeksi päivitetty:2. elokuuta 2022

Jerryn Seinfeldin palkka

Ensimmäisen kauden viiden jakson aikana Jerry tienasi 20 000 dollaria jaksoa kohti eli yhteensä 100 000 dollaria. Toisella ja kolmannella tuotantokaudella hänen jaksokohtainen palkkansa nelinkertaistui 40 000 dollariin eli yhteensä 3,5 miljoonaa dollaria. Jerry tienasi 100 000 dollaria jokaisesta jaksosta yhteensä 70 jaksosta kaudella 4, 5 ja 6.

Se vastaa 7 000 000 dollaria. Jerryn palkkaa nostettiin 500 000 dollariin jokaisesta jaksosta yhteensä 46 jaksolla 7 ja 8. Nämä luvut ovat 23 miljoonaa dollaria. Jerry tienasi miljoona dollaria jokaisesta jaksosta kaudella 9, yhteensä 24 miljoonaa dollaria (38 miljoonaa dollaria inflaatiomuutoksen jälkeen) eli noin 38 miljoonaa dollaria.

Hän oli ensimmäinen näyttelijä television historiassa, joka tienasi miljoona dollaria kustakin jaksosta. Tim Allen sai seuraavana vuonna 1,25 miljoonaa dollaria työstään Home Improvementin parissa, mikä rikkoi nopeasti edellisen ennätyksen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) jakama viesti

Jerryn kokonaisansiot, mukaan lukien palkka, olivat hieman alle 60 miljoonaa dollaria. noin 100 miljoonaa dollaria, jos inflaatio otetaan huomioon. Kymmenennen kauden ajan NBC halusi saada Jerryn palaamaan. He väittivät tehneen hänelle 5 miljoonan dollarin jaksotuotantosopimuksen. Kaudelle se olisi tuonut 100 miljoonaa dollaria.

Jerryn 5 miljoonan dollarin jaksopalkka olisi ollut suurin koskaan televisionäyttelijälle maksettu palkka, ja se olisi yli kaksinkertaistanut Charlie Sheenin 1,8 miljoonan dollarin jaksokohtaisen kaksi ja puoli miestä vuonna 2010.

Aiheeseen liittyvä: Mark Spitz Net Worth: Tutustutaan tämän henkilön ylelliseen elämään!

Seinfeld on tähän mennessä tuonut useita miljardeja dollareita syndikointisopimuksistaan, ja Netflix on maksanut 500 miljoonaa dollaria varmistaakseen ohjelman viiden vuoden digitaaliset oikeudet syyskuussa 2019.

Jerryn vuositulot vaihtelevat 20–50 miljoonan dollarin välillä, mikä riippuu enimmäkseen hänen kiertueaikataulustaan. Hänen 20 miljoonan dollarin kiertueensa maassa tuo rahaa. Hän sai 20 miljoonaa dollaria Netflixiltä vuonna 2020 yksinoikeuksista ohjelmaansa '23 Hours to Kill'.

Hän tienasi 50 miljoonaa dollaria kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana osittain kiertueensa ja Netflix-sopimustensa ansiosta. Varhaiset vuodet Brooklynissa New Yorkissa 29. huhtikuuta 1954 Jerry Seinfeld syntyi. Hänen isänsä oli syntyperää unkarilaisia, kun taas hänen äitinsä oli syyrialaisia. Molemmat kasvoivat juutalaisissa kodeissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) jakama viesti

Seinfeld varttui Massapequassa, New Yorkissa, ja valmistui Long Islandin Massapequa High Schoolista. 16-vuotiaana hän vieraili Israelissa ja työskenteli Kibbutz Sa'arissa.

Myöhemmin Seinfeld ilmoittautui Queens Collegeen, City University of New Yorkiin, kun hän siirtyi New Yorkin osavaltion yliopistosta Oswegossa toisen vuoden jälkeen. Hän suoritti teatterin ja viestinnän tutkinnon.

Ura

Seinfeld osallistui useisiin esityksiin opiskeluaikanaan, mikä toimi hänen motiivinaan stand-up-komedian uran aloittamiseen.

Vuonna 1980 koe-esiintymisen jälkeen useissa avoimen mikrofonin tapahtumissa New Yorkissa, hän sai roolin komediassa Benson, jossa hän myöhemmin menetti työpaikkansa. Kun Seinfeld esiintyi The Tonight Showssa vuonna 1981, hänen maineensa levisi nopeasti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) jakama viesti

Hän ja Larry David loivat yhdessä The Seinfeld Chronicles -elokuvan vuonna 1988, joka oli villisti suosittu, ja siitä syystä useimmat ihmiset tutustuivat Seinfeltiin. Sittemmin Jerry on esiintynyt lukuisissa näytelmissä ja nauttinut erittäin tuottoisasta urasta stand-up-komediassa.

Hänen jatkuva verkkosarjansa 2012 'Koomikot autoissa, jotka saavat kahvia' kasvoi suosituksi Cracklessa ja Netflixissä, ja Christian Charles, kantaja, joka haastoi Jerry Seinfeldin ja muut vuonna 2018 oikeuteen tekijänoikeusasioista, voitti äskettäin tapauksen.

Jerry Seinfeldin nettovarallisuuden uskotaan tällä hetkellä olevan 950 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä pitkän ja menestyksekkään uransa ansiosta maailman rikkain koomikko.

Kiinteistöt

East Hampton: Jerry ja Jessica rakensivat 12 hehtaarin merenrantatilan East Hamptoniin New Yorkin osavaltioon vuonna 2000 yhteensä 32 miljoonalla dollarilla kolmen tapahtuman aikana. Billy Joel oli yksi myyjistä.

Sen jälkeen he käyttivät useita miljoonia dollareita parannuksiin, joihin kuuluivat talon laajentaminen ja yksityisen baseball-timantin rakentaminen kiinteistön takaosaan (Jerry on valtava Mets-fani). Hamptonsin kiinteistössä on 22 auton autotalli.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) jakama viesti

Manhattan: Seinfeldin perhe sijoitti 4 miljoonaa dollaria kotiin New Yorkissa vuonna 2005. Pilvenpiirtäjän koko 19. taso, josta on näkymät Central Parkiin, toimii heidän ensisijaisena asuinpaikkanaan. Hän väitti viettäneen niin kauan kunnostukseen, että Upper West Siden osuuskuntien hallitukset hyväksyivät uudet määräykset, jotka kieltävät pitkittyneet kunnostukset. Sitä kutsutaan 'Seinfeldin laiksi'.

Pariskunta käytti 7,55 miljoonaa dollaria vuonna 2007 ostaakseen 27 hehtaarin kiinteistön Telluridesta, Coloradosta. He käyttivät 2,3 miljoonaa dollaria eri 17 hehtaarin naapurikiinteistöön vuotta myöhemmin.

Mikä on Jerry Seinfeldin taloudellinen tilanne?

East Hamptonissa asuva Seinfeld. Vuonna 2000 hän osti kodin Billy Joelilta. Kustannukset 32 miljoonaa dollaria, koti.

Hänellä on upeassa kodissaan kahvinkeitin, jonka arvo on 17 000 dollaria. Huomaat Seinfeldin valtavan autokokoelman, kun keskustelemme hänen kuluistaan. Hänellä on ajoneuvoja, kuten 1959 Porsche RSK Spyder, 1964 Porsche 911, 1964 Volkswagen Camper 'EZ Camper' Conversion ja 1983 Porsche 959.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) jakama viesti

Hänen autokokoelmansa arvioitu arvo vaihtelee 50 miljoonasta 150 miljoonaan dollariin. Seinfeld ja hänen vaimonsa ovat omistautuneet tukemaan hyväntekeväisyyttä kaikkialla maailmassa. He molemmat perustivat GOOD+ -järjestön, jonka tavoitteena on lopettaa perheiden köyhyys antamalla vaatteita tarvitseville.

Lisäksi hän perusti Seinfeld Family Foundationin tukemaan lasten terveyttä ja koulutusta.

Jerry Seinfeldin kiinteistöt

Seinfeld maksoi 32 miljoonaa dollaria vuonna 2000 12 hehtaarin merenrantarakennuksesta Hamptonsissa; Talossa on 22 auton autotalli, kaksi uima-allasta, navetta ja jopa baseball-kenttä. Seinfeldin perhe sijoitti 4 miljoonaa dollaria rivitaloon New Yorkissa vuonna 2005.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) jakama viesti

Mutta koko 19. tarina rakennuksesta, josta on näkymät Central Parkiin, toimii heidän ensisijaisena asuinpaikkanaan New Yorkissa. Sitten vuonna 2007 Jerry ja hänen vaimonsa Jessica käyttivät 7,55 miljoonaa dollaria ostaakseen 27 hehtaarin kiinteistön Telluridesta, Coloradosta, ja sitten 2,3 miljoonaa dollaria vuotta myöhemmin ostaakseen toisen 17 hehtaarin naapurikiinteistön.

Jerryn kerrotaan säilyttävän osan autokokoelmastaan ​​varastossa, jonka hän osti 4,5 miljoonalla dollarilla Santa Monican lentokentältä.

Aiheeseen liittyvä: Colin Kaepernick Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Johtopäätös

Toinen esimerkki amerikkalaisen unelman toteuttamisen ilosta on Jerry Seinfeldin elämä. Hän oli maahanmuuttajan poika, joka työskenteli kovasti menestyäkseen tässä uudessa maassa, jossa hänen vanhempansa olivat rakentaneet elämänsä tyhjästä.

Hän löysi paikkansa, turvallisen turvapaikan ja lipun kuuluisuuteen ja omaisuuteen komediassa. Hän pystyi tuottamaan yhden kaikkien aikojen parhaista TV-sarjoista Larry Davidin pienellä avustuksella. Seinfeld oli televisio-ohjelma, joka kesti kauemmin kuin mikään muu ohjelma historiassa.

Siitä lähtien, kun se päättyi yli 20 vuotta sitten, sitä on edelleen katsottu ja lähetetty kaikkialla maailmassa. Tarina Jerry Seinfeldin elämästä ja urasta on yksi pieni maahanmuuttajapoika, joka pystyi luomaan jotain ajatonta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR