Jerry Hall jättää Rupert Murdochin avioeropaperit ja hakee puolisolle tukea miljardööriltä

Julkkis

WPR

Rupert Murdochin entinen vaimo Jerry Hall on jättänyt virallisesti avioerohakemuksen.

PEOPLE:n perjantaina saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Hall, 65, haki Los Angelesin piirikunnan Kalifornian oikeuteen. Kun hän jätti avioerohakemuksen, hän viittasi 'sovittamattomiin erimielisyyksiin'.

Lisäksi hän ei halua, että tuomioistuin voi myöntää hänen entiselle puolisolleen elatusapua. 91-vuotias Murdoch maksaa asianajajansa laskut.

Jerry Hall jättää Rupert Murdochin avioeropaperit ja hakee puolisolle tukea miljardööriltä

Tehdessään konkurssihakemuksensa hän totesi, että hän 'ei ollut tietoinen varojen ja velkojen täydellisestä luonteesta ja muuttaa tätä vetoomusta, kun tiedot on varmistettu'. Samanlainen argumentti voidaan esittää kollektiiviselle ja kvasikollektiivisen omaisuuden omistukselle.

Vastauksen määräaika alkaen Rupert Murdoch on 30 päivää.

PEOPLEN mukaan Hallin lakitiimin edustaja ei vastannut heti kommenttipyyntöön. Murdochin puolelta ei ole selvää, kuka puhuu hänen puolestaan.

New York Times raportoi viime kuussa, että kaksi asiaa tuntevaa henkilöä sanoi Hallin ja Murdochin eroavan. Ystävien ja perheenjäsenten väitetään hämmästyneen erosta.

Jerry Hall jättää Rupert Murdochin avioeropaperit ja hakee puolisolle tukea miljardööriltä

Lontoon Spencer Housen virkamies vahvisti People-lehdelle tuolloin, että nykyinen ex-ke siviiliseremoniassa 4. maaliskuuta 2016. Seuraavana päivänä he pitivät suuren hääpalveluksensa kuuluisassa Fleet Street St. Brides -kirkossa, jossa he kutsuivat jopa 200 vierasta.

Tutustuttuaan yhden Murdochin sisaren ja hänen sisarentytärtään Australiassa he alkoivat seurustella kesällä 2015. Kun he kihlautuivat, he pitivät suhteensa salassa seuraavan tammikuun ajan, jolloin he ilmoittivat asiasta.

Vaikka he ovatkin eronneet, New York Times raportoi, ettei sillä ole vaikutusta hänen perheensä omistusasemiin Fox Newsissa ja The Wall Street Journalissa, jotka hän perusti tai oli mukana perustamassa.

Varietyn mukaan vielä naimisissa sali , Rupert Murdoch neuvotteli 21st Century Foxin 71,3 miljardin dollarin myynnistä The Walt Disney Companylle vuonna 2019. Wall Street Journalin ja The Sunin lisäksi hän johtaa myös HarperCollinsia ja Fox Corporationia. Broadwaylla Hall näytteli Ms Robinsonia The Graduate -elokuvassa ja oli Batmanin säännöllinen näyttelijäjäsen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Murdoch on nyt eronnut neljä kertaa. Mediatycoon ja Patricia Booker, hänen ensimmäinen vaimonsa, erosivat vuonna 1967 seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän meni naimisiin Anna Maria Torvin samana vuonna. Sekä Murdoch että Wendi Deng erosivat vuonna 1999, samana vuonna, kun he menivät naimisiin kolmannen kerran. He erosivat myöhemmin vuonna 2013. Hänen kolmen avioliitonsa seurauksena syntyi kuusi lasta.

Tästä avioliitosta ei syntynyt lapsia. Hänellä on neljä lasta pitkäaikaisesta yli kaksi vuosikymmentä kestäneestä suhteestaan ​​rokkari Mick Jaggerin kanssa.