Jenny Mollen paljastaa keskenmenokipunsa pandemian aikana!

Julkkis

WPR

Jenny Mollen puhuu keskenmenostaan ​​pandemian aikana ja ilmaisee arvostavansa hengenpelastavaa aborttihoitoa

Jenny Mollen väitti, että Chrissy Teigenin äskettäinen myöntäminen, että abortti, joka pelasti hänen poikansa Jackin hengen tämän menetyksen jälkeen syyskuussa 2020, motivoi häntä paljastamaan oman aborttikokemuksensa.

Jenny Mollen keskustelee kokemuksistaan ​​abortista.

43-vuotias kirjailija ja näyttelijä julkaisi torstaina Instagram Storyssaan kuvasarjan, jossa hän paljasti, että hänellä oli kaksi keskenmenoa seurusteltuaan miehensä Jason Biggsin kanssa. Chrissy Teigen, joka paljasti äskettäin, kuinka hänen pikkupoikansa Jackin kuolema syyskuussa 2020 oli itse asiassa hengenpelastus abortti, motivoi Mollenin jakamaan viestinsä Mollenin mukaan.

Hän sanoi: 'Minun piti pysähtyä ja miettiä, milloin @chrissyteigen twiittasi keskenmenosta ja aborttihoidon hakemisesta. 'Suhteemme aikana Jason ja minä olemme molemmat saaneet keskenmenon kahdesti.

Ensimmäinen oli silloin, kun aloimme seurustella, ja toinen pandemia ollessa käynnissä. Olin todella kiitollinen saadessani asua maassa, jossa abortin tekeminen oli laillista molemmilla kerroilla, kun tarvitsin D&C (laajennukset ja kyretaasi) ja sain siihen lääketieteellistä hoitoa.”

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenny Mollen (@jennymollen) jakama viesti

Jenny Mollen totesi, että on 'olennaista ymmärtää', että abortit ovat lääketieteellisiä operaatioita, jotka 'pelastavat ihmishenkiä ja ovat elintärkeitä', päätti hänen intohimoisen viestinsä.

'Naiset osavaltioissa, joissa aborttirajoitukset ovat tiukat, eivät voi saada tätä hoitoa, ja heidän on usein matkustettava pitkiä matkoja tuskissaan naapurivaltioihin. Poliitikoiden ei pitäisi säätää lakeja kehomme säätelemiseksi, koska he eivät ymmärrä, miten he toimivat. ”Hän jatkoi.

Mollenin kaksi ensimmäistä nettipostausta olivat lähikuvia raskaustesteistä. Kolmannessa Mollen voidaan kuitenkin nähdä pukeutuneena sairaalapukuun, lakkiin ja kasvonaamioon.

'Tämä on jotain, jonka halusin välttää. Mutta luojan kiitos, kun se tapahtui, olin niin hyvissä käsissä 'Hän kommentoi kuvaa. Tuen Chrissy Teigeniä ja kaikkia muita rohkeita naisia, jotka lisäävät tietoisuutta tästä tärkeästä aiheesta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut chrissy teigen (@chrissyteigen)

'Haluan myös kiittää @busyphilips siitä, että olet jatkuvasti opettanut minulle puhumisen tärkeyden. Aborttioikeudet vaikuttavat kaikkiin, 'Mollen jatkoi.

Teigen, 36, keskusteli äskettäin henkilökohtaisesta keskenmenokokemuksestaan, jota hän kutsui 'sydäntäsärkeväksi'.

”Kun olin raskaana Jackin, Johnin ja kolmannen lapseni kanssa kaksi vuotta sitten, kohtasin monia haastavia ja tuskallisia valintoja. Propper Daleyn teoksessa 'A Day of Reasonable Conversation' Teigen sanoi äskettäin: 'Puolivälissä kävi selväksi, että hän ei eläisi, enkä minäkään ilman lääketieteellistä apua'.

Kun keskusteltiin menneisyydestään, keittokirjan kirjoittaja viittasi siihen raskauden menetykseksi. Hän teki kuitenkin selväksi, että hän teki abortin, joka pelasti hänen henkensä seremoniassa 16. syyskuuta.

Hän julisti: 'Kutsutaanpa sitä miksi se oli: abortti. 'Suojellakseni henkeni tein abortin lapselle, jolla ei ollut mahdollisuuksia. Ja ollakseni rehellinen, en ajatellut sitä ennen kuin muutama kuukausi sitten.'

Biggs, Mollenin 44-vuotias aviomies, ja hän juhlivat äskettäin heidän 14. hääpäiväänsä.

Pariskunta, joka on Lazlon, 4, ja Sidin, 8, vanhempia, on aiemmin kertonut avoimesti halustaan ​​saada kolmas lapsi. Vuonna 2020 Mollen kertoi PEOPLE-lehdelle, että hän saattaa olla valmis, mutta yhdellä ehdolla.

Mollen naurahti: 'Tarkoitan, jos [Jason] voisi kantaa sen, täysin.' Tai jos joku voisi näyttää minulle kaksivuotiaan, joka näytti täsmälleen samalta kuin minä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli :

  1. Ovatko Chrissy ja John yhdessä vuonna 2022? Mikä oli heidän eronsa syy?
  2. 'Mitä tapahtuu kehollemme, on niin syvästi henkilökohtaista', Meghan Markle sanoo aborttipäätöksestä