Jennifer Lopezin teini-ikäinen Emme esittelee jännittävää tyyliään ostoksilla Los Angelesissa!

Julkkis

WPR

Perhesuhde Sunnuntaina, 3. heinäkuuta, Jennifer Lopez meni kihlattunsa kanssa ostoksille Melrosen kirpputorille Ben Affleck , Emme Muiz, Emmen veli Samuel Garner ja he kaikki.

Jennifer, 52, valitsi tiukan mustan villakaulus ja joustavakuvioisen hameen yhdeksi erottuvien kullanruskeiden hiustensa kanssa, jotka on vedetty ylös tyylikkääseen poninhäntään.

'Jenny From the Block' -laulaja vangitsi täydellisesti sunnuntain tehtäviensä ulkoasun varustamalla hinnalla mustalla Birkin-laukulla.

Emme, 14, seuraa erehtymättä 'Love Don't Cost a Thing' -laulajan asettamaa kärkeä omalla uraauurtavalla muotitajullaan.

Bermuda-shortsien, pitkien raidallisten sukkien ja Vans-lenkkarien lisäksi nuori pukeutui beigenväriseen, ylisuuriin kuvioituun puseroon.

He valitsevat usein Selena-tähdelle 'hienoja asuja', vaikka Emme pitääkin räikeämmästä ulkonäöstä parempana kuin heidän superglami äitinsä.

Jennifer Lopezin teini-ikäinen Emme esittelee jännittävää tyyliään ostoksilla Los Angelesissa!

Lähde paljasti Life & Style -lehdelle joulukuussa 2021, että julkkisperhe käy usein vintage-kaupoissa Melrosessa ja Santa Monicassa. 'Emme Muiz on perinyt äitinsä J. Lon luovuuden', ystävä sanoo.

Muotitajunsa ohella Jennifer jätti jälkeensä myös tähtivoimansa. Kesäkuussa 2022 Dodger Stadiumilla Emme vain seurasi heidän äitiään konserttiin.

L.A. Dodgers Blue Diamond -gaalassa pari lauloi yhdessä lavalla samalla kun lauloivat hittiä 'A Thousand Years' Christina Perry .

Emme oli jo aiemmin esiintynyt lavalla heidän äitinsä kanssa. Kuten useimmat fanit tietävät, Emme liittyi Hustlers-näyttelijän kanssa lavalla puoliajalla, ja Jennifer esiintyi Super Bowlissa helmikuussa 2020.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Halftime, laulajien upouusi Netflix-dokumentti, joka debytoi kesäkuussa 2022 ja sisälsi kuvamateriaalia legendaarisesta esityksestä.

Jennifer Lopezin teini-ikäinen Emme esittelee ärtyisää tyyliään ostoksilla Los Angelesissa!

Yhdessä Emmen, Marry Me -näyttelijän ja ex-miehensä kanssa Marc Anthony heillä on myös lapsi nimeltä Max Muiz.

Vaikka on selvää, että Jennifer ja Emme tulevat hyvin toimeen, hän ottaa aikaa myös Maxille.

Äskettäisessä videossa JLo Beautyn luoja kertoi YouTube-tilaajilleen, että hänen suosikkiasiansa lapsestaan ​​ovat 'hänen huumorintajunsa ja hänen loistava sanavarastonsa' ja että 'sinä iso sydän, sinulla on valtava sydän, ja olet aina niin myötätuntoinen.'