Jennifer Lopezin nettoarvo: kuinka rikas tämä amerikkalainen näyttelijä on?

Nettovarallisuus

WPR

J.Lo on amerikkalaisen laulajan, näyttelijän ja tanssijan Jennifer Lynn Affleckin taiteilijanimi (syntynyt 24. heinäkuuta 1969).

Hän teki televisiodebyyttinsä vuonna 1991 Fly Girl -tanssijana sketsikomediaohjelmassa In Living Color, jossa hän esiintyi säännöllisesti, kunnes päätti jatkaa näyttelemistä vuonna 1993.

Hän teki historiaa ensimmäisenä latinalaisamerikkalaisena näyttelijänä, joka ansaitsi yli miljoona dollaria yhdestä elokuvasta ensimmäisellä suurella roolillaan Selenassa (1997). Myöhemmillä rooleilla Anacondassa (1997) ja Out of Sightissa (1998) hänestä tuli Hollywoodin parhaiten palkattu latinalaisamerikkalainen näyttelijä.

Aikainen elämä

New Yorkin kaupunginosassa Bronxissa, Jennifer Lynn Lopez syntyi 24. heinäkuuta 1969. David Lopez ja Guadalupe Rodriguez, hänen vanhempansa, ovat Puerto Ricosta. Hänellä on kaksi sisarta: nuorempi sisar nimeltä Lynda ja vanhempi sisar nimeltä Leslie.

Lue lisää: Drake Net Worth vuonna 2022: Yksi maailman rikkaimmista räppareista!

Hänen isänsä työskenteli yövuorossa eräässä vakuutusyhtiössä. Hänen äitinsä piti taloa. Jennifer syntyi Castle Hillin alueella, jossa perhe asui vaatimattomassa asunnossa. Hänen vanhempansa ostivat vähän aikaa myöhemmin kaksikerroksisen kodin.

Viisivuotiaana Jennifer ilmoittautui laulu- ja tanssitunneille. Hänen vanhempansa rohkaisivat kolmea tyttöään esiintymään ystäviensä ja muiden perheenjäsentensä edessä kotona laulaen ja tanssimaan, jotta he eivät joutuisi vaikeuksiin.

jennifer lopezin nettovarallisuus

Koko akateemisen uransa ajan Lopez kävi katolisissa kouluissa. Hän pelasi softballia lukiossaan ja kilpaili yleisurheilussa kansallisella tasolla. Lopez näytteli matalabudjetisessa riippumattomassa elokuvassa My Little Girl lukion viimeisen vuoden aikana koe-esiintymisen jälkeen.

Tämän tapahtuman jälkeen JLo vakuuttui haluavansa olla tunnettu elokuvanäyttelijä. Koska 'mitkään latinolaiset eivät tehneet sitä', hänen vanhempansa uskoivat sen olevan 'erittäin typerä' käsite. Hän osallistui Baruch Collegeen vanhempiensa vuoksi, mutta lähti ensimmäisen lukukauden jälkeen.

Kuinka paljon Jennifer Lopez ansaitsee musiikkiuransa?

J-Lo on äänittänyt kahdeksan studioalbumia sen jälkeen, kun hän tuli tunnetuksi 1990-luvulla, ja hän on myynyt yli 80 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hän on uransa aikana tehnyt myös kaksi residenssi- ja neljä konserttikiertuetta.

Näihin kuuluu hän Dance Again -maailmankiertue Money Nationin mukaan vuonna 2012, jolloin hän ansaitsi yli 50 miljoonaa dollaria, ja On the 6 -kiertueella, josta hän tienasi 765 000 dollaria.

Peoplen mukaan hänen kolmivuotinen oleskelunsa Planet Hollywood Resort & Casinolla Las Vegasissa tuotti yli 100 miljoonaa dollaria lippuja. Blockin Jenny on tienannut arviolta 95 miljoonaa dollaria pelkästään musiikkiurastaan ​​kaikkien näiden ja muiden tekijöiden ansiosta, Walthy Geniusin mukaan.

Kuinka paljon Jennifer Lopezin Selena-palkka oli?

Varmistuttuaan Tejana-laulaja Selena Quintanilla-Perezin pääroolin vuoden 1997 elokuvassaan, J-Lo sai suuren tauon.

jennifer lopezin nettovarallisuus

IMDb:n mukaan monitavuinen tähti sai tästä roolista arviolta miljoona dollaria.

Lue lisää: Laurence Bassini Net Worth: Kuinka rikas on tämä Watford FC:n puheenjohtaja vuonna 2022?

Sittemmin Lopez on näytellyt useissa suuren budjetin elokuvissa, mukaan lukien Hustlers, The Wedding Planner, Maid in Manhattan ja monet muut. Hän on ansainnut yli 9 miljoonaa dollaria roolia kohden. Kun otetaan huomioon Lopezin vuodet alalla, hänen korvauksensa vuoden 2022 Marry Me -tapahtumasta ei ole tiedossa, vaikka se todennäköisesti ylittää tämän määrän.

Lopez on laajentanut elokuvauraansa työskentelemällä televisiossa tuomarina useissa tosi-kilpailuohjelmissa, mukaan lukien American Idol ja World of Dance. Forbes arvioi, että J-Lo tienasi 12–20 miljoonaa dollaria joka kausi American Idol -sarjassa.

Mikä on Jennifer Lopezin nettoarvo?

Näyttelijä, laulaja, tanssija, muotisuunnittelija, tv-tuottaja ja liikenainen Jennifer Lopez on amerikkalainen. Hän on ollut ammattilainen yli 25 vuotta ja on tällä hetkellä yksi Hollywoodin suurimmista A-listan tähdistä.

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Ammatti: Näyttelijä, Laulaja
Ikä:52 vuotta vanha
Alkuperämaa:Yhdysvallat
Syntynyt:24 heinäkuuta 1969
Palkka (vuosi): 40 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty:2022
jennifer lopezin nettovarallisuus

Jennifer Lopezin Nettoarvo on 400 miljoonaa dollaria tästä kirjoituksesta lähtien. Hänen nettovarallisuus on nyt 450 miljoonaa dollaria, mikä on 50 miljoonaa dollaria enemmän kuin hänen ex-poikaystävänsä Alex Rodriguez. J-Lo ja A-Rod olivat arvoltaan yhteensä 750 miljoonaa dollaria, kun he aloittivat seurustelun.

Miten Jennifer Lopez tuli kuuluisaksi?

Lapsena Lopez, luonnollinen urheilija, kilpaili kansallisella radalla, osallistui voimisteluun ja pelasi softballia lukiojoukkueessaan.

Hänen johdatuksensa näyttelemiseen tuli lukion vanhemman vuoden aikana, kun hän näytteli pienen roolin itsenäisessä elokuvassa My Little Girl vuonna 1986. Ennen kuin hän lähti Baruch Collegesta tanssijan ja esiintyjän ammattiin, Bronx vietti siellä yhden lukukauden.

Broadwayn Golden Musicals of Europe -kiertueen jälkeen Lopez esiintyi musikaalin Oklahoma alueellisissa versioissa! ja Jesus Christ Superstar, jossa hän näytteli Maria Magdalenaa.

Lopez jätti tuotannon työskennelläkseen koreografina, tanssijana ja laulajana japanilaiseen Synchronicity-ohjelmaan, koska hän oli tyytymätön siihen, että hän oli tuotannon ainoa kuoron jäsen, joka ei koskaan saanut sooloa.

Henkilökohtainen elämä

Lopez on ollut mukana useissa tunnetuissa romansseissa. Hän on seurustellut Casper Smartin, varatanssijan, ja Sean Combs.

Hänellä on ollut kolme avioliittoa. Vuonna 1997 Lopez kiinnitettiin Ojani Noaan. Vuonna 1998 he erosivat. Sitten vuonna 2001 hän meni naimisiin varatanssijan Cris Juddin kanssa, mutta myöhemmin he erosivat.

jennifer lopezin nettovarallisuus

Vuonna 2004 hän jäi kiinni muusikko Marc Anthonyyn. Vuonna 2008 parin kaksoset (poika ja tytär) syntyivät. Vuonna 2011 Lopez julkisti aikeensa erota Anthonystä.

Lue lisää: Cameron Norrien nettoarvo: Kuinka tästä brittiläisestä tennispelaajasta tuli niin rikas?

Vuonna 2017 hän seurusteli Alex Rodriguezin, entisen baseball-tähden, kanssa. Maaliskuussa 2019 he menivät kihloihin, mutta lopulta he erosivat. Jennifer meni naimisiin entisen poikaystävänsä Ben Affleckin kanssa heinäkuussa 2022.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR