Jennifer Lopezin ja Shakiran 2020 Super Bowl -puolishow ylistää Gloria Estefania: 'He tappoivat sen'

Julkkis

WPR

Vuoden 2020 Super Bowlin puoliaikashown aikana Jennifer Lopez ja Shakira esiintyvät yhdessä. Gloria Estefan on ilmaissut mielipiteensä.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kaksi latinalaista oli jakanut lavan toistensa kanssa pääesiintyjinä, ja Lopez, 52, ja Shakira, 45, suorittivat erinomaisen suorituksen.

Andy Cohen esitti Jennifer Lopezin Netflix-dokumentin Halftime Estefanin esiintyessä Watch What Happens Live -kanavalla Andy Cohenin kanssa tiistaina, kun 'Jenny from the Block' -laulaja huomautti, että hänen ja Shakiran laulaminen puoliajalla oli 'maailman huonoin idea'. ”

Estefan, 64, sanoo kuulleensa hyvää Lopezin elokuvasta, mutta ei ole nähnyt sitä itse.

Jennifer Lopezin ja Shakiran 2020 Super Bowl -puolishow kehuu Gloria Estefania

Jennifer Lopezin ja Shakiran 2020 Super Bowl -puolishow kehuu Gloria Estefania

Kun Shakira ja J. Lo esiintyivät Miamin Hard Rock Stadiumilla, hän kertoi yleisölle: 'Tämä on lopputulos, teillä on hyvin vähän aikaa.' 'Sinulla on noin 12 minuuttia aikaa saada asetukset ja purkaa se. Voisitko saavuttaa sen yhden ihmisen kanssa? Joo. Mutta luulen, että he toivoivat luovansa latinalais- ja Miami-teeman juhlat. Koska he yrittivät tukkia kaiken sisään, se tuhoutui. Tämä oli uskomaton suoritus.'

Esityksen puolivälin aikaan Stephan , jota myös pyydettiin laulamaan, huomautti: 'Kuvittele, mitä J. Lo olisi sanonut, jos olisin ollut kolmas henkilö jonossa. Hänen menestyskappaleensa 'Conga' sanoitukset olisivat valuneet hänen suustaan: 'Tule ja ravista kehoasi', hän huomautti viitaten kappaleen sanoitukseen.

Estefan vastasi ei, kun Cohen kysyi, hyväksyisikö hän tarjouksen 'Kyllä, olen samaa mieltä. Tämä on heidän tilaisuutensa. He ovat tällä hetkellä täysin eri olemassaolon alueella. Olen ollut muutamassa Super Bowlissa kuuluttajana. Dieettiä vastustin jyrkästi keskellä lomakautta. On joulunaika!'

Vuosina 1992, 1995 ja 1999 Billboard raportoi, että Estefan esiintyi puoliajan konsertissa.

Se on merkitty puoliajalla Lopez ja hänen musiikkijohtajansa Kim Burse olivat huolissaan siitä, etteivät he pystyisi esittämään vaikuttavaa esitystä, koska heillä oli vähän aikaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Aikamme on loppumassa. Kun kappaleessa on 30 sekuntia jäljellä ja meillä menee minuutti, olemme viidellä viimeisellä tahdillamme 'Per Entertainment Weekly, Lopez kertoo Burselle. ”Mutta täytyy olla muutamia kappaleita, joita lausumme silloin tällöin. Emme voi mennä läpi elämää ilman muutamaa laulua sydämessämme. Tanssirevyyt eivät ole sitä, mitä tämä on. Laulaminen on ainoa tapa levittää viestiämme.'