Jennifer Lopezin 14-vuotias tytär Emme juhlii äitinsä häitä kappelin ulkopuolella vanhassa Elvis-autossa

Julkkis

WPR

Emme Munizin äiti Jennifer Lopez ja uusi isäpuoli Ben Affleck menivät naimisiin, eikä pikkutyttö voinut hillitä jännitystään!

Jen’s On The JLo -sähköposti julkaisi kuvan 14-vuotiaasta ei-binäärisestä mallista, joka käyttää pronomineja he/he poseeraamassa Elvis Presleyn vintage-vaaleanpunaisessa Cadillacissa Las Vegas Stripillä 'rock on -asennossa'.

Niiden päälle nousi kokonaan musta toppi tai takki helmillä koristeltu takki. Ainakin yksi muu henkilö – mahdollisesti heidän 14-vuotias kaksoisveljensä Max – istui heidän vierellään Marc Anthonyn auton kuljettajan istuimella.

Heinäkuun 16. päivänä Jennifer Lopez ja Ben solmivat solmun kuuluisassa A Little White Wedding Chapelissa, jossa heille myönnettiin avioliittolupa.

Jennifer Lynn Affleck, 52, on vaihtanut sukunimensä Lopezista Affleckiksi oikeuden hakemuksen ja lähettämänsä uutiskirjeen mukaan.

Kolme kuukautta sen jälkeen, kun Ben teki huhtikuussa 2022 toisen ehdotuksen suurella ja epätavallisella 5 miljoonan dollarin vihreällä timantilla, hillityt häät pidettiin – ja vain 15 kuukautta sen jälkeen, kun pari palasi henkisesti.

Kuten Jennifer kirjoitti tunteellisessa kirjeessä seuraajille: 'Emme tuskin ehtineet pieneen valkoiseen hääkappeliin keskiyöhön mennessä', huomauttaen, että he vain vinkuivat seremoniassa ennen sulkemisaikaa.

He antoivat meille luvan ottaa muutaman kuvan vaaleanpunaisessa Cadillac-avoautossa, jonka aikoinaan omisti Elvis, mutta jos halusimme hänen ilmestyvän, se maksoi ylimääräistä ja hän oli sängyssä', hän sanoi vitsailevasti viitaten autoon, jota Emme oli. valokuvattu sisään.

'Se on vaaleanpunainen Cadillac-avoauto, jonka aikoinaan omisti Elvis', hän sanoi viitaten autoon, jossa Emme kuvattiin.

'Saavutimme tavoitteemme.' Kaunis asia on rakkaus. Uskon, että rakkaus on hyvä asia. Rakkaus, kuten käy ilmi, on kärsivällinen olento. 'Kaksikymmentä vuotta potilas', hän jatkoi viitaten Benniferin edelliseen suhteeseen vuosina 2002–2004.

'Se oli pitkä aika', hän sanoi. 'Juuri sitä mitä odotimme.

Lennettyään Vegasiin ja odotettuamme jonossa neljän muun parin kanssa, 'jotta maailma tunnustaisi meidät kumppaneiksi ja ilmoittaisi rakkautemme maailmalle ikivanhan ja käytännössä universaalin avioliiton symbolin kautta', hän sanoi, 'kävelimme alas käytävä yhdessä.'

Jennifer Lopezin 14-vuotias tytär Emme juhlii äitinsä häitä kappelin ulkopuolella vanhassa Elvis-autossa

Vuonna 2001 Ben Affleck ja J.Lo tapasivat Giglin kuvauksissa ja aloittivat pyörremyrskyn. Pari oli kihloissa marraskuusta 2002 tammikuuhun 2004, jolloin he julkisesti päättivät kihlauksensa peruttuaan vuoden 2003 työpäivän häät.

Ben meni naimisiin Jennifer Garnerin kanssa vuonna 2005 ja Jennifer Anthony meni naimisiin Marc Anthony kesäkuussa 2004. Molemmat menivät naimisiin muiden ihmisten kanssa.

Ben ja J.Lo uudistivat legendaarisen suhteensa matkalla Montanaan, kun Jennifer erosi sulhastaan ​​Alex Rodriguezin kanssa maaliskuussa 2021. Onnittelemme tuoretta avioliittoa tulevasta avioliitosta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: