Jennifer Lawrence avautuu Hollywoodin sukupuolten palkkaerosta

Julkkis

WPR

Saatuaan tietää, että hän tienasi '5 miljoonaa dollaria vähemmän' kuin Leonardo DiCaprio elokuvasta Don't Look Up, Jennifer Lawrence puhuu sukupuolten välisistä palkkaeroista.

Lähteiden mukaan Jennifer Lawrence tienasi 5 miljoonaa dollaria vähemmän kuin Leonardo DiCaprio elokuvasta Don't Look Up, mikä on saanut hänet purkamaan vihansa Hollywoodin sukupuolten palkkaeroista.

Näyttelijät näyttelivät yhdessä Adam McKayn satiirisessa komediassa, joka julkaistiin vuoden 2021 jälkipuoliskolla. Elokuvan keskiössä oli tiedemiespari, joka yritti varoittaa maailmaa lähestyvästä komeetta, joka voisi pyyhkiä pois koko ihmiskunnan.

Lawrence on aiemmin puhunut kamppailusta saadakseen hänen nimensä esiintymään ensimmäisenä elokuvan julkisuudessa, mikä kuvastaa sitä tosiasiaa, että hän oli ensimmäinen henkilö, joka on listattu soittolistalla kuvauksissa.

Hänen kerrotaan tienaavan 25 miljoonaa dollaria (21,6 miljoonaa puntaa) elokuvasta verrattuna Leonardo DiCaprio 30 miljoonaa dollaria (26 miljoonaa puntaa) eli 83 senttiä hänen dollariaan.

Tuoreen Voguen haastattelun mukaan Lawrence on tietoinen siitä, että kaikki esiintyjät, joilla on hänen maineensa ja menestymisensä, ovat 'ylipalkattuja', mutta hän myöntää myös, että ero on edelleen 'häiritsevä'.

'Sillä ei ole väliä, kuinka paljon teen. Hän kyseenalaisti tavanomaisen eron: 'En edelleenkään saa yhtä paljon palkkaa kuin tuo kaveri vaginani takia?'

Lawrence on aiemmin törmännyt sukupuolten väliseen palkkaeroon viihdealalla.

Hänen havaittiin saaneen huomattavasti vähemmän rahaa kuin hänen miespuoliset kollegansa American Hustle -elokuvasta, kun Sony Picturesin tietokoneisiin hakkeroitiin vuonna 2014.

Tiistaina (6. syyskuuta) julkaistun haastattelun muissa osissa Lawrence paljasti ensin nuoren poikansa nimen ja keskusteli aikeestaan ​​tehdä parikymppinen abortti ennen keskenmenoa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Nämä bikinikuvat todistavat, ettei Jennifer Lawrence ole enää Katniss! Näyttelijöiden parhaat uimapukuhetket
  2. 10 kuuluisaa julkkista, jotka näyttävät samanlaisilta, joita et usko olevan olemassa: Kim, Rihanna ja muut [KUVIEN KANSSA]

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR