Jennifer Hudson Net Worth 2022: Amerikkalainen levytaiteilija, näyttelijä ja tiedottaja tulot!

Julkkis

WPR

Jennifer Hudson on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja PR-edustaja. Arvioiden mukaan Jennifer Hudsonilla on 30 miljoonan dollarin omaisuus. Tosi-show'ssa 'American Idol' menestyneen menestyksen seurauksena hän on jatkanut uraa musiikin ja näyttelijän parissa. Grammy- ja Oscar-palkinnon lisäksi hän on saanut myös Screen Actors Guild -palkinnon ja Oscar-ehdokkuuden.

Näyttelyn 'A Strange Loop' yhteistuottajana Jennifer sai 12. kesäkuuta 2022 Tony-palkinnon hänen ponnisteluistaan. Jenniferistä tuli virallisesti 'EGOT'-klubin jäsen – ihmiset, jotka ovat voittaneet Emmyn, Golden Globen, Oscarin ja Tonyn – tällä saavutuksella. Rita Moreno ja John Legend täydentävät EGOT-ehdokkaiden listaa.

Tämän vuoden 'American Idol' -kakkonen syrjäytettiin yllättäen kilpailusta kuudennella viikolla. Monet asiantuntijat uskovat, että hänen ansaitsemansa alhainen äänimäärä johtui sähkökatkosta hänen kotikaupungissaan Chicagossa. Myöhemmin hän esiintyi elokuvasovituksessa 'Dreamgirls' vuonna 2006 näyttelijänä.

Effie Whitena, osana, jonka Jennifer Hollidayn tulkinta teki tunnetuksi, hän voitti hahmon esittämisestä Oscarin, BAFTA-palkinnon, Golden Globen ja SAG-palkinnon parhaasta naissivuosasta. Vuoden 2007 julkaisun jälkeen hänen debyyttialbuminsa oli Grammy-ehdokkaana ja siitä tuli kultatodistus. Keväällä 2011 julkaistiin hänen toinen albuminsa. Kappale nousi Billboard Hot 200 -listan sijalle 2.

Mikä on Jennifer Hudsonin nettoarvo?

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:12. syyskuuta 1981 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti:Laulaja, näyttelijä, taiteilija, tiedottaja, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansallisuus:Yhdysvallat

Varhainen elämä ja uran alku

Jennifer Hudsonin nettoarvo

Jennifer Kate Hudson syntyi Chicagossa, Illinoisissa 12. syyskuuta 1981. Englewood, Chicagon kaupunginosa, on paikka, jossa hän varttui nuorimpana kolmesta lapsesta. Lukion loppuun mennessä vuonna 1999 Hudson oli ilmoittautunut Langstonin yliopistoon, jossa hän opiskeli kauppatieteitä. Koska hänellä oli koti-ikävä, hän keskeytti yliopiston ja ilmoittautui Kennedy-King Collegeen.

Hudson aloitti laulamisen kirkkokuorossa ollessaan vain 7-vuotias, ja hänen isoäitinsä Julia kannusti häntä myös osallistumaan yhteisöteatteriin. Chicagossa toimiva indie-levy-yhtiö Righteous Records allekirjoitti hänen ensimmäisen levytyssopimuksensa vuonna 2002. Hänen viiden vuoden sopimuksensa Righteous Recordsin kanssa kuitenkin purettiin vuonna 2004, kun hänelle annettiin mahdollisuus kilpailla tosi-kilpailuohjelmassa. American Idol'.

Atlanta osallistui American Idolin kolmannen kauden koe-esiintymiseen, ja Hudson pääsi finaaliin. Disney Wonderissa, Disney Cruise Linen aluksella, hän oli toiminut yhtenä Hercules-elokuvan muusoista. Kun tuli 'Top 9' -kierroksen aika, hän otti ensimmäisen sijan, mutta hänet poistettiin kaksi viikkoa myöhemmin 'Top 7' -kierroksesta.

Huolimatta siitä, että hän ei voittanut, monet ihmiset pitävät Hudsonia yhtenä näyttelyn parhaista kilpailijoista. Kun hän putosi 'American Idolista' vuonna 2009, MTV luokitteli hänet kuudenneksi parhaaksi kilpailijaksi koskaan. Jälkeen Kelly Clarkson ja Carrie Underwood, Hudson valittiin LA Timesin kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi 'American Idoliksi' vuonna 2010.

Lue myös: Adam G Sevani Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Hudsonin musiikkiura

Vaikka hänen näyttelijäkykynsä on ilmeinen, Hudson tunnetaan paremmin laulajana. Kun hän sijoittui seitsemänneksi kolmannella tuotantokaudella American Idol ”, hän oli jo vakiinnuttanut maineensa lahjakkaana laulajana.

Grammy-palkittu R&B-laulaja-lauluntekijä Lauryn Hill teki sopimuksen Arista Recordsin kanssa vuonna 2008 ja julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa vuonna 2008. JHUD ja I Remember Me, hänen myöhemmät albuminsa, saavuttivat sekä kriitikoiden että kaupallisen suosion (2014).

Kansallislaulu esitettiin Super Bowl XLIII:n aikana, ja hän auttoi keräämään rahaa presidentille Barack Obama samalla kun hän lahjoitti äänensä 'Celebration of Music from the Civil Rights Movement' -järjestölle. tuona aikana. Hollywood Walk of Famella Hudson sai tähtensä vuonna 2013.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jennifer Hudsonin (@iamjhud) jakama viesti

Princen 'Purple Rain' -elokuvan BET Awards -esityksessä kesäkuussa 2016 Hudson sai enemmän tunnustusta. Billboard raportoi, että kun hän solmi sopimuksen Epic Recordsin kanssa samaan aikaan kuin L.A. Reid ylisti häntä Whitney Houstonin ja Aretha Franklinin tapaan määrittävänä äänenä.

Hairspray Live' NBC:ssä, jossa hän näytteli Motormouth Maybelleä, ja Broadwayn 'The Color Purple' Singissä sekä duetto 'Hallelujah' kanssa Tori Kelly , Hudson lauloi 'Golden Slumbers/Carry That Weight' elokuvassa. Vuoden 2019 'Cats' -elokuvasovitus sisälsi myös Hudsonin Grizabellan roolissa.

”American Idolin” jälkeen Hudsonin ura lähti nousuun, vaikka hän julkaisi debyyttialbuminsa vasta vuonna 2008. Grammy-gaala myönsi Jennifer Hudsonin ”Jennifer Hudsonin” parhaan R&B-albumin kunniaksi vuonna 2009. Paras naispuolinen R&B-lauluesitys ja paras R&B-esitys Duo tai Group with Vocals -kategorioissa molemmat sisälsivät hänet haastajaksi. Vuonna 2011 Hudson julkaisi 'I Remember Me' ja sitten vuonna 2016 'JHUD'.

Lue myös: Sierra McClain Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Televisio- ja elokuvanäyttelijän ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Jennifer Hudsonin (@iamjhud) jakama viesti

Hän aloitti näyttelijänuransa marraskuussa 2005, kun hän näytteli Effie Whitea Dreamgirls-musikaalin elokuvasovituksessa. Hän on työskennellyt aiemmin tähtien kuten Jamie Foxxin, Beyoncén ja Eddie Murphyn kanssa. Fantasia Barrinon fanit olivat satojen ammattilaulajien ja näyttelijöiden joukossa, jotka kilpailivat hänen kanssaan roolista.

Erityisesti And I’m Telling You I’m Not Going” sai kriitikoiden ja yleisön ylistämän erinomaisen suorituskyvyn. Jennifer Hudsonin rooli Effie Whitena voitti hänen 29. pokaalinsa, mukaan lukien Golden Globe -palkinnon, BAFTA-palkinnon parhaasta naissivuosasta ja parhaan naispääosan Oscarin sivuroolissa. Sekä Broadcast Film Critics Association että Screen Actors Guild ovat äänestäneet hänen parhaaksi naissivuosaksi sivuroolissa.

'Dreamgirlsin' jälkeen Hudson näytteli sivurooleissa useissa elokuvissa, mukaan lukien ' Sinkkuelämää ” (2008) ja ”Mehiläisten salainen elämä” (2008). Seurasi näyttelijärooleja, mukaan lukien 'Fragments' (2009), Winnie Mandela (2013), Black Nativity (2013) ja Cats (2014). (2019).

Hänen Broadway-debyyttinsä hän oli ehdolla parhaan musiikkiteatterialbumin Grammy-palkinnon saajaksi työstään 'The Color Purple' vuonna 2015. The Voice UK, kaudet 6 ja 8; ja The Voice USA, kaudet 13 ja 15, kaikki valmentajana, minkä kaiken hän on tehnyt.

Lue myös: Brighton Sharbino Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

tiedottaja

Painonvartijoille Hudsonista tuli tiedottaja vuonna 2010. Helmikuussa 2011 esiintynyt Oprah Winfrey Show paljasti, että hän oli laihduttanut 80 kiloa. Hän julkaisi myös vuonna 2012 omaelämäkerran, jossa kerrottiin hänen painonpudotuskokemuksestaan.

Henkilökohtainen elämä

Jennifer Hudsonin nettoarvo

Vuoden 2007 loppuun asti Hudson oli mukana James Paytonin kanssa. Otunga on Harvardin lakitutkinnon suorittanut ja WWE:n ammattipainija. Otunga synnytti Hudsonin pojan Davidin elokuussa 2009, kun pari kihlautui syyskuussa 2008. Pariskunta erosi viime vuoden marraskuussa.

Hudsonin äiti Darnell ja veli Jason haudattiin sisarensa Julian kanssa 24. lokakuuta 2008, kun heidät löydettiin ammuttuna Chicagon asunnostaan. Muutama päivä sen jälkeen, kun Julian poika Julian ilmoitettiin kadonneeksi, hänen ruumiinsa löydettiin. William Balfour, Julian ex-aviomies, joutuu kolmeen syytteeseen ensimmäisen asteen murhasta ja yhden talon hyökkäyksestä.

Heinäkuussa 2012 hänet tuomittiin kolmeen peräkkäiseen elinkautiseen ilman mahdollisuutta päästä ennenaikaiseen vapauttamiseen niiden 120 vuoden lisäksi, jotka hän oli jo saanut aikaisemmista rikoksistaan. Hudsonin veljenpojan muistoksi hänen perheensä perusti Julian D. King Gift Foundation ja Hudson-King Foundation for Familiars of Slain Victims.

Lue myös: Toni Braxton Net Worth 2022: Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja pianisti tulot!

Kiinteistöt

Burr Ridge, Chicagon esikaupunki, asuu 12 000 neliömetrin, kuuden makuuhuoneen ja seitsemän kylpyhuoneen kiinteistössä, joka maksoi Jenniferille 3 miljoonaa dollaria vuonna 2011. Siellä on myös kelluvia portaita, pesutupaa, kotiteatteri ja kovapuulattiat tässä upeassa kodissa, joka rakennettiin vuonna 2007. Hän osti kodin hieman yli 3 miljoonaa dollaria vähemmän kuin alkuperäinen hintapyyntö. 12 000 neliömetrin tilan ansiosta hänellä on varmasti runsaasti kapasiteettia tulevia tunnustuksia varten, jotka voidaan lisätä jo ennestään upeaan kokoelmaansa.