Jennifer Flavinin nettoarvo: kuinka paljon hän ansaitsee liiketoiminnastaan?

Nettovarallisuus

WPR

Jennifer Flavin, amerikkalainen entinen malli, joka on nyt yrittäjä ja yrityksen omistaja, syntyi 14. elokuuta 1968.

Alkuvuosina

Jennifer Flavin kasvatettiin San Fernando Valleyn naapurustossa Los Angelesissa syntyessään siellä 14. elokuuta 1968. Hän on nuorin seitsemästä lapsesta ja hänellä on kaksi sisarta ja neljä veljeä.

Flavinin isä kuoli, kun hän oli 11-vuotias. Hän osallistui Woodland Hillsin El Camino Real High Schooliin teini-ikäisenä. Flavin aloitti uransa ammattimallina 19-vuotiaana ja teki sopimuksen Elite Modeling Agencyn kanssa.

Jennifer Flavinin uran alku

19-vuotiaana Jennifer Flavin aloitti uransa mallina. Mallitoimisto Elite edusti häntä alun perin mallina. Mallin uransa huipulla hän tienasi 5 000 dollaria joka päivä.

Hän toimi myös mallina muille tunnetuille vaatealan yrityksille, mukaan lukien Revlon- ja MCM-laukut.

Jennifer Flavinin nettovarallisuus

Häntä pidettiin hyvin ammattimaisuudestaan, joka avasi hänelle ovia tosi-tv:ssä. Jennifer Flavin osallistui tosi-tv-ohjelmiin, kuten Good Day Live, American Gladiator ja nyrkkeilyohjelmaan.

Lue lisää: Horacio Paganin nettoarvo vuonna 2022: Tutustu hänen miljardeja tekeviin menetelmiinsä!

ehdokas. Hän sai suuren yleisön huomion ja tuen tosi-tv:n ansiosta. Uransa alussa hän esiintyi elokuvissa, kuten Rocky V ja Bad Girls of the 1990s.

Nyt kun hän on osaomistaja ihonhoitoteollisuudessa, hän on luonut omalaatuisen tilan vakavalle ihonhoidolle. Vakava ihonhoitoyritys jakelee kosmetiikkaa ja muita ihonhoitotuotteita verkkokauppapaikkojen kautta.

Mikä on Jennifer Flavinin nettoarvo?

Entinen amerikkalainen malli ja televisiopersoona Jennifer Flavin on a 50 miljoonan dollarin nettoarvo . Jennifer Flavin esiintyi kahdessa tosi-tv-ohjelmassa 'American Gladiators' ja 'The Contender'.

NimiJennifer Flavin
Nettovarallisuus50 miljoonaa dollaria
Ikä54 vuotta vanha
Syntymäaika14. elokuuta 1968
Vuositulot2 miljoonaa dollaria
AmmattiMalli, Näyttelijä,
Liikenainen
SukupuoliNainen
Horoskooppi-merkkiLeo

Hän perusti lopulta oman yrityksen, kun hän perusti Serious Skincare -yrityksen, joka myy kosmetiikkaa ja kauneustuotteita.

Flavinin ja näyttelijä Sylvester Stallonen 25 vuotta kestänyt liitto, joka päättyi eroon vuonna 2022, on myös hyvin tunnettu. Vuonna 1988 hän alkoi seurustella Sylvester Stallonen kanssa. Hänellä ja herra Stallonella oli kolme yhteistä tytärtä.

Hän on näytellyt useissa tosi-tv-ohjelmissa, mm 'Good Day Live' 'Hollywood Women', 'American Gladiator' ja 'The Contender' malliuransa lisäksi. 'The Contender' oli tosi-/peliohjelma, jota esitettiin Yhdysvalloissa useiden kausien ajan ja joka on sittemmin inspiroinut lukuisia lisäohjelmia muissa maissa.

Jennifer Flavinin nettovarallisuus

Lisäksi Ms Flavin oli mukana perustamassa 'Serious Skin Care' ihonhoito- ja kosmetiikkabrändiä. Home Shopping Network on tällä hetkellä paikka, jossa tuotteita myydään.

Jennifer Flavinin suhteet ja henkilökohtainen elämä

Silvester Stallone, tunnettu amerikkalainen elokuvaliiketoiminnan hahmo, on naimisissa Jennifer Flavinin kanssa. He rakastuivat tavattuaan ravintolassa Beverly Hillsissä, Kaliforniassa, 1980-luvun lopulla.

Ja se päättyi äkillisesti vuonna 1984, kun Stallone paljasti suhteensa Janice Dicksonin kanssa, joka oli suosittu malli 1970- ja 1980-luvuilla, kirjeessään Jenniferille. Hän väitti olevansa Janicen lapsen isä kirjeessä.

DNA-testien tulokset kuitenkin osoittivat, että hän ei ollut isä, ja tämä sai Stallonen ja Jenniferin lopettamaan suhteensa.

17. toukokuuta 1997 Jennifer ja Stallone vaihtoivat valaansa kappelissa Blenheim Palacessa Oxfordshiressa ja Dorchester-hotellissa Lontoossa. Scarlet, Sistine ja Sophia ovat parin kolme uutta tytärtä. Sekä näyttelijä että malli, Sistine Stallone.

19. elokuuta 2022 Jennifer Flavin haki avioeroa Stallonesta. 25 vuoden avioliiton jälkeen he eivät ole enää yhdessä.

Kiinteistöt

Jennifer Flavinin nettovarallisuus

Sylvester ja Jennifer sijoittivat 4,5 miljoonaa dollaria pakokotiin La Quintassa, Kaliforniassa, tammikuussa 2010. He yrittivät myydä tämän kodin useita kertoja vuodesta 2014 alkaen. Vaikka hinta laski 3,625 miljoonaan dollariin vuoteen 2016 mennessä, he eivät löytäneet ostajaa. Toukokuussa 2020 he lopulta myivät tämän talon 3,1 miljoonalla dollarilla.

He käyttivät 35,4 miljoonaa dollaria joulukuussa 2020 1,5 hehtaarin tontille Palm Beachissä Floridassa, johon sisältyi 13 000 neliöjalan koti. Ostttuaan kodin vuonna 2018 26 miljoonalla dollarilla myyjät saivat myynnistä noin 10 miljoonaa dollaria voittoa.

Lue lisää: Snoop Doggin nettovarallisuus: Onko hän yksi kaikkien aikojen rikkaimmista räppäreistä?

Katso tämä postaus Instagramissa

Jennifer Flavin Stallonen (@jenniferflavinstallone) jakama viesti

Jennifer ja Sylvester viettivät suurimman osan avioliitostaan ​​asuessaan Beverly Parkissa, aidatulla alueella Beverly Hillsin huipulla. Adele osti heiltä tämän talon 58 miljoonalla dollarilla joulukuussa 2021. Se oli tuolloin eniten Beverly Parkissa asunnosta maksettua rahaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR