Jenna Jameson ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Jenna Jameson on ihastunut muutokseensa.

Synnytettyään lähes 2-vuotiaan tyttärensä Batelin Jameson aloitti keto-dieettiseikkailun laihtuakseen ja muuttaakseen kehoaan. Maanantaina 40-vuotias näyttelijä jakoi ennen ja jälkeen -kuvan sävyisestä ja kireästä takapuoleltaan.

'Vihasin nähdä näitä kuvia, kunnes aloin nähdä edistystä!' Kuvatekstissä Jameson kirjoitti. 'Joten, jos olet aloittamassa #keto-seikkailuasi tai edes harkitset sitä, noudata neuvojani ja nappaa hyppäämällä valokuvia!!!!'

Sen jälkeen Jameson ehdotti luopumista 'roskakoripakatuista elintarvikkeista' ja varoittaa 'perheellesi siitä, että kotitalous tuottaa terveitä ruumiita'.

Lisäksi entinen pornografinen malli on sisällyttänyt jaksoittaisen paaston keto-ruokavalioonsa. Hän ei enää yritä pudottaa painoa, joten hän on huoltotilassa.

Jenna Jameson Ennen ja jälkeen

Jillian Michaels, rekisteröity ravitsemusterapeutti ja julkkiskouluttaja, on hyökännyt Jamesonin keto-ruokavalioon väittäen, että se ei ole kestävää.

'Solusi, makromolekyylisi koostuvat itse asiassa proteiineista, rasvasta, hiilihydraateista ja nukleiinihapoista', Michaels sanoi. 'Nälkäät itseäsi, kun et syö yhtä kolmesta makroravinteesta – nämä kolme asiaa, jotka juuri sanoin.'

Sivu 6 varoitti myös rekisteröity ravitsemusterapeutti Brigitte Zeitlin että keto-ruokavaliota ei pidä noudattaa, koska se on 'kestävä pitkiä aikoja'.

Lue myös: Dove Cameron ennen ja jälkeen plastiikkakirurgian: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Miksi emme voi vastustaa muutosta

Monet ihmiset pitävät visuaalista motivaatiota. Suositulla Reddit-aliredditillä nimeltä r/progresspics on lähes 650 000 tilaajaa; se sisältää ennen ja jälkeen 'tavoitteen' painonpudotuslaukauksia sekä ei-painoon liittyviä aiheita subredditin sääntöjen mukaisesti: 'Edistystä tapahtuu monissa muissa muodoissa kuin laihdutus, kuten riippuvuudesta toipuminen, kuntomuutokset, sukupuolen muutokset , ja niin edelleen.'

Tämä subreddit on jopa määritetty niin, että voit etsiä ihmisiä, joilla on samanlaiset demografiset tiedot kuin sinulla.

Tämä ajatus houkuttelee psykologisista syistä. 'Ihmiset oppivat todistamisesta - ei vain käyttäytymisestä ympäristössä vaan myös seurauksista', kirjoittaa Tohtori Pamela Rutledge , mediapsykologi, minulle sähköpostissa.

'Jos uskomme, että tavoite on miellyttävä ja saavutettavissa oleva, olemme taipuvaisempia sisäistämään tai omaksumaan käyttäytymisen.' Ennen ja jälkeen -valokuvat tarjoavat niin sanotun 'todisteen' siitä, että tietyt tulokset ovat mahdollisia.

R/progresspicin käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että inspiraatio tekee näistä kuvista viime kädessä mielenkiintoisia. ”Luonnollisesti edistyskuva inspiroi. Ulkoinen motivaatio voi auttaa sinua kääntämään käänteen, kun olet tottunut sanomaan itsellesi, että jokin on mahdotonta”, yli 100 kiloa pudonnut subreddit-moderaattori Clayton kirjoittaa minulle sähköpostissa.

Rutledgen mukaan on kolme asiaa, jotka tekevät ennen ja jälkeen -kuvasta niin houkuttelevan. Ensinnäkin sen on kuvattava suhteellista ongelmaa, kuten joku, joka haluaa laihtua 30 kiloa tai parantaa nenässään softball-vamman aiheuttamaa kolhua.

Jenna Jameson Ennen ja jälkeen

Sitten jää sinulle vastaamaton kysymys: kuinka hän saavutti tuon kuusipakkauksen? Katso Jersey Shore's Vinny Guadagnino , joka nyt tunnetaan nimellä 'Keto Guido' ja jolla on oma keto Instagram -tili, jolla on yli 700 000 seuraajaa. Lopuksi se tarjoaa tyydyttävän johtopäätöksen tai 'psykologisen hyödyn katsomalla, kuinka asiat päättyvät'.

Tämän seurauksena vierekkäiset toimivat erinomaisina markkinoinnin työkaluina. Plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit käyttävät niitä yhä enemmän Instagramissa rekrytoidakseen aktiivisesti uusia potilaita.

Meth Project ja uutiskanavat ovat hyödyntäneet tämän käänteistä pyrkimyksiä estää meth:n käyttöä osoittamalla, kuinka haitallista se voi olla ulkonäölle.

Ennen ja jälkeen -kuvilla on kuitenkin pitkä ja joskus petollinen historia painonpudotusmarkkinoilla. Useista syistä sekä WW, entinen Weight Watchers, että Facebook ovat kieltäneet valokuvien käytön mainoksissaan.

Yritykset ja mainostajat ovat hyvin tietoisia siitä, kuinka vakuuttavia he voivat olla, mutta ongelmana on, että ne voivat olla harhaanjohtavia ja/tai saada ihmiset tuntemaan olonsa kauhealta.

Lue myös: Miracle Watts ennen ja jälkeen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Ennen ja jälkeen -kuvat ovat kiistanalaisia

Painonpudotus ennen ja jälkeen -valokuva on vanha tapa, jota häikäilemättömät painonpudotusmarkkinoijat ovat pitkään käyttäneet hyväkseen lisäravinteiden ja ruokavalioiden myymiseen.

Federal Trade Commission on tiukat säännöt tämäntyyppisissä mainoksissa käytettävästä kielestä. Dieetit yleensä epäonnistuvat, minkä vuoksi näet usein upeiden painonpudotuskuvien pienessä tekstissä tekstin 'Tulokset eivät ole tyypillisiä'.

Facebook on myös kieltänyt vastaavien kuvien käytön mainoksissa verkkosivuillaan. Sen standardit tarjoavat esimerkkejä hyväksytyistä kuvatyypeistä. Voit esimerkiksi näyttää valokuvan jonkun kuusipakkauksesta, mutta ei zoomaamatta. 'Mainokset eivät saa sisältää 'ennen ja jälkeen' -kuvia tai kuvia, jotka sisältävät odottamattomia tai epäuskottavia tehosteita', siinä sanotaan.

Ruokavalion, painonpudotuksen tai muiden terveyteen liittyvien tuotteiden markkinoimiseksi mainoksen sisältö ei saa vihjata tai yrittää saada aikaan negatiivista käsitystä itsestään.' Se ei voi esimerkiksi kuvata ketään, joka on surullinen hänen ei-niin litteästä vatsasta.

Sitten on WW, joka on paljastanut erilaisten julkkisten kannattajien painonpudotuksen suurissa kaupallisissa näyttelyissä, kuten Jennifer Hudsonin painonpudotuksessa vuonna 2010.

Yhtiö kuitenkin lopetti ennen ja jälkeen -kuvien käytön mainoksissaan vuoden 2018 alussa. 'Asiakkaat ovat kertoneet meille kolmen viime vuoden aikana, että kyse ei todellakaan ole selkeästä alusta ja selkeästä päätöksestä', Gary Foster, WW:n tieteellinen johtaja, kertoo päätöksestä. Kaikki riippuu edistymisestä.'

Jenna Jameson Ennen ja jälkeen

Huolimatta siitä, että monet sen asiakkaista liittyvät laihduttamiseen, se on yhdenmukainen yhtiön äskettäisen siirtymisen kanssa keskittyä ainakin virallisesti hyvinvointiin painonpudotuksen sijaan. Edistymiskuvat ja ennen ja jälkeen -kuvat ovatkin yksi suosituimmista latauksista yrityksen sisäisessä Connect-sosiaalisen median verkostossa.

'Vaikka edistymiskuvia on paljon, suosituin hashtagimme on #NSV, joka tarkoittaa 'ei mittakaavaista voittoa', Foster selittää. Tämä hashtag tarkoittaa saavutuksia, kuten kykyä mennä yläkertaan hengästymättä.

'Uskon kuitenkin, että yksi kuva on tuhat sanaa arvoinen, minkä vuoksi kuluttajat tekevät sen.' Se on melko konkreettinen tapa seurata, kuinka pitkälle asiat ovat edenneet. Se on kuitenkin vain pieni osa kuvasta.'

Mitä tulee käyttäjien luomiin valokuviin, ei ole mitään keinoa tietää, onko näkemäsi todellakin henkilön ruumis. On olemassa lukuisia sovelluksia, kuten Facetune, joiden avulla voit tehdä itsellesi välittömän muodonmuutoksen astumatta koskaan juoksumatolle.

Jenna Jameson Ennen ja jälkeen

Kardashialaisia ​​syytetään usein valokuvaostoksista. Viime vuosina joukko Instagram-vaikuttajia on käyttänyt sivustoa osoittamaan, kuinka valaistusta ja kuvakulmia voidaan säätää, ja julkaissut '30 sekunnin muunnos' -valokuvia.

Kaikki tämä ei ole estänyt valokuvien tulemista äärimmäisen suosituiksi tavallisten ihmisten keskuudessa, varsinkin laihduttajia.