Jenifer Lewisin nettoarvo: hänen monipuolinen näyttelijäntyönsä teki hänestä miljonäärin tänään!

Nettovarallisuus

WPR

Jenifer Jeanette Lewis, joka tunnetaan paremmin lavallaan Jenifer Lewis, on taitava amerikkalainen näyttelijä, koomikko, laulaja ja aktivisti. Lewis aloitti työelämänsä ollessaan hyvin nuori.

Lewis on esiintynyt useissa elokuvissa, mukaan lukien Meet The Browns, Sister Act ja Black-ish. Arnold Byrd, Yhdysvaltain merijalkaväen veteraani, on naisen puoliso. He menivät naimisiin vuonna 2012.

Lewis ja Byrd ovat asuneet onnellisina yhdessä perheenä noin kymmenen vuotta. He ovat myös adoptoineet tyttären nimeltä Charmaine Lewis. Otetaan yhdessä lisätietoja Jenifer Lewisin nettovarallisuudesta!

Alkuvuosina

Katso tämä postaus Instagramissa

Jenifer Lewisin (@jeniferlewisforreal) jakama viesti

Lewis syntyi Dorothylle, sairaanhoitajan avustajalle ja tuotantotyöntekijän isälle Kinlochissa, Missourissa, St. Louisin esikaupungissa. Seitsemän lapsen ryhmästä nuorin on Lewis. Hän aloitti laulamisen seurakuntansa kuorossa 5-vuotiaana.

Hän suoritti koulutuksensa klo Websterin yliopisto Webster Grovesissa, Missourissa valmistuttuaan Kinloch High Schoolista. Vuonna 2015 Webster myönsi hänelle kunniakirjan. Lewis muutti New Yorkiin valmistuttuaan korkeakoulusta keskittyäkseen esiintymisuraansa.

Lue lisää: Mikä on Horacio Paganin nettoarvo vuonna 2022? Viimeisimmät päivitykset!

Jenifer Lewisin nettoarvo

Jenifer Lewisin nettoarvo

Jenifer Lewisilla on 2 miljoonan dollarin nettovarallisuus. Jenifer Lewis osallistui Websterin yliopistoon syntyessään Kinlochissa, Missourissa. Hänet valittiin näyttelemään Broadway-musikaalissa ”Eubie”, kun hän muutti New Yorkiin keskittyäkseen esiintymisuraansa.

Tästä syntyi työpaikka 'Dreamgirlsin' työpajatuotannon parissa. Hänen osansa korvasi Jennifer Holliday, kun musikaali siirrettiin Broadwaylle. Myöhemmin hän työskenteli Bette Midlerin varalaulajana sekä hänen live-konserteissaan että elokuvassa 'Beaches'.

Ura

Hän jopa muutti New Yorkiin keskittyäkseen esiintyjäuraansa, ja hänet valittiin Broadwayn 'Eubie'-tuotannolle uransa alkuvaiheessa.

Tästä seurasi työtarjous 'Dreamgirlsin' työpajatuotannon parissa. Hänen osansa korvasi Jennifer Holliday, kun musikaali siirrettiin Broadwaylle.

Sieltä hän lauloi Bette Midlerin taustalaulajana sekä hänen live-esityksissään että elokuvissa 'Beaches' ja 'Sisters Act'.

Siitä lähtien hän on työskennellyt jatkuvasti elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, kuten 'Murphy Brown', 'A Different World', 'The Fresh Prince of Bel-Air', 'Hangin' with Mr. Cooper', 'New York Undercover', ' Happily Ever After Fairy Tales for Every Child, 'Moesha', 'Girlfriends', 'That's So Raven', 'Sister Act', 'Poetic Justice', 'Cast Away', 'The Cookout', 'Made'.

Lue lisää: Kelly Rohrbach Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Vuodesta 2000 vuoteen 2006 Lewis esiintyi televisiossa Lifetime lääketieteellisessä draamassa Strong Medicine Lana Hawkinsina. Lewis debytoi elokuvassa Ruby Johnsonina ABC-komediasarja Black-ish vuonna 2014, josta hänet oli ehdolla kahdelle Critics’ Choice Television Awards -palkinnolle.

Jenifer Lewisin nettoarvo

Koska Lewis esittää usein matriarkaalisia hahmoja elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, hänet tunnetaan myös epävirallisesti 'Mustan Hollywoodin äitinä', joka on myös hänen muistelmansa otsikko. Elokuvissa, kuten Renaissance Man, Dead Presidents ja Corrina, Corrina, hän jatkaa humorististen sivuroolien esittämistä.

Mustan Hollywoodin äiti , Lewisin kirja, joka perustuu hänen elämäänsä ja työhönsä, julkaistiin vuonna 2017.

Palkinnot ja saavutukset

Jenifer Lewisin suoritus elokuvassa Five sai hänet ehdokkaaksi NAACP Image Award ja osa vuoden 2010 fantasiaelokuvassa Hereafter. Myöhemmin hän esiintyi elokuvissa, mukaan lukien Think Like a Man, Think Like a Man, Think Like A Too, Baggage Claim ja The Wedding Ringer sekä NBC:n tilannesarjan The Playboy Club.

Hän on näytellyt Anthony Andersonin äitiä usein sarjan toisesta kaudesta lähtien ABC-kanavalla. Lisäksi laulaja on esiintynyt useita televisiomainoksissa. Lewis julkaisi vuonna 2017 hänen elämäänsä ja uraansa perustuvan kirjan The Mother of Black Hollywood.

Lue lisää: Meghan Marklen nettoarvo: Miksi hän ei osallistunut kuningatar Elisabetin hautajaisiin?

Henkilökohtainen elämä

Jenifer Lewisin nettoarvo

Lewisilla ja Arnold Byrdillä oli pitkittynyt suhde ennen kuin he menivät naimisiin vuonna 2012. Lähisukulaisten ja ystävien vähäisen määrän vuoksi häät olivat erittäin yksityiset. Charmaine Lewis, hänen adoptoitu tytär, on hänen nimensä.

Lewis sai kaksisuuntaisen mielialahäiriön diagnoosin vuonna 1990. 17 vuoden neuvonnan ja 10 vuoden lääkityksen jälkeen hän oppi vähitellen hyväksymään diagnoosinsa salattuaan sen, koska hän häpeäsi sitä.

Hänellä on yli 1,2 miljoonaa Instagram-seuraajaa, mikä osoittaa, kuinka tunnettu hän on verkossa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR