Jena Frumes sanoo, että Jason Derulon 'epäkunnioittaminen' ja 'huijaaminen' tuhosivat heidän suhteensa: 'Life Must Go On'

Julkkis

WPR

Jena Frumesin arvon kyseenalaistanut Instagram-fani vastasi hänelle torstaina.

28-vuotias malli ja näyttelijä, joka on naimisissa 32-vuotiaan muusikko Jason Derulon kanssa ja jolla on 13 kuukauden ikäinen lapsi, latasi kuvan itsestään bikineissä ja kirjoitti 'Koti'. ”Olet ihana, huomion ansainnut ja ainutlaatuinen. Pidä se mielessä.'

Mikä menetelmä kannattaa, seuraaja kysyi? ennen kuin antoi lausunnon Frumesin erosta Derulosta. 'Lapsesi on paskiainen ja näytät h-osaa, koska et ole naimisissa. Olette moraalisesti hämmentyneitä.'

Jena Frumes vastasi nopeasti ja totesi: 'Olimme alun perin toivoneet menevämme naimisiin, joten on sääli, että se ei onnistunut.

On kuitenkin mahdollista, että sinkku on parempi kuin parisuhde, jossa sinua loukataan, petetään ja sinulle valehdellaan usein. Vai olisiko viisaampaa olla hiljaa, jotta muut kaltaiset olisivat samaa mieltä?'

Kun HENKILÖT ottivat yhteyttä Derulon manageriin saadakseen huomautuksia väitteistä, he eivät vastanneet.

Jena Frumes sanoo, että Jason Derulon

Pidemmässä viestissä, jonka hän myöhemmin latasi Instagram-tarinaansa, Frumes väitti, että hän halusi Derulolta vain 'perheen, jonka kanssa rakastaa ja nauttia elämästä', mutta hänen väitetty uskottomuus ja epäkunnioitus estivät häntä saavuttamasta sitä.

”Naisia ​​ei pidä pitää ja arvioida tällä tavalla. Kukaan ei halua olla yksinhuoltaja.

Tietäminen, että olen ainoa tässä, on minulle henkilökohtaisesti pahin sydänsuru ja epäonnistuminen. Et tule koskaan olemaan rauhassa tuossa suhteessa, jos neuvoteltamattomat asiat joutuvat koetukselle ”Hän kirjoitti.

'Emme koskaan saa sitä toimimaan 'onnellisesti', minulle kerrottiin suoraan. Jos mies haluaa joka viikko eri naisen perheeseensä, en koskaan hyväksy sitä. En koskaan hyväksy sellaisen kumppanin jakamista, jota rakastan koko sydämestäni! 'Vaikuttaja jatkoi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä tulee Jason Derulo väitetystä uskottomuudesta, Frumes antoi tarkempia tietoja ja totesi: 'Lopeta naisten kritisoiminen ikään kuin olisimme päättäneet olla yksinhuoltajaäitejä; jos kadut tulevat ensin, en voi muuttaa sitä. Se on todella ärsyttävää.

Jena Frumes sanoo, että Jason Derulon

Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä naiset kestävät yrittäessään 'saada asiat toimimaan'. Raha tai treffit kuuluisan henkilön kanssa eivät koskaan olleet tekijöitä.

Suunnittelimme vauvaa ja yhteistä tulevaisuutta, koska olin rakastunut. Elämän on mentävä eteenpäin, vaikka se ei mennytkään. Älä häiritse minua.'

Melkein viisi kuukautta poikansa Jason Kingin syntymän jälkeen Derulo ja Frumes erosivat syyskuussa 2021. Maaliskuussa 2020 he alkoivat seurustella.

Derulo twiittasi tuolloin: 'Jena ja minä olemme päättäneet erottaa tiet.' Hän on ihana äiti, mutta uskomme, että tällä hetkellä erossa oleminen antaa meille mahdollisuuden olla parhaita vanhempia ja yksilöitä.

Derulo sanoi PEOPLE-lehden haastattelussa marraskuussa, että erostaan ​​huolimatta hänellä ja Frumesilla oli 'loistava yhteys'.

Ottaen huomioon uuden suhteenmme apuvanhempana, Derulo sanoi: 'On hienoa, että voimme auttaa toisiamme.'

'Meillä on upea yhteys, ja koska olosuhteemme ovat meille ainutlaatuisia, emme välitä, ilmoitammeko muille niistä väärin.'

Hän jatkoi: ”Rakastamme poikaamme yli kaiken, ja hänen hyvinvointinsa on meille todella tärkeää. ”Hän saa myös jakamattoman huomioni, ja haluan hänen voivan hyvin.

Jena Frumes sanoo, että Jason Derulon

Hän on minulle todella tärkeä. Vastoin yleistä oletusta, meillä on upea suhde.'