Jen Psaki Net Worth: Joe Bidenin sihteerillä on vaikuttava rikkaus!

Nettovarallisuus

WPR

Nykyisen Bidenin hallinnon aikana Jen Psaki toimii Valkoisen talon sihteerinä. Jen Psakin ura politiikassa alkoi vuonna 2001 Tom Harkinilla Yhdysvaltain senaatin uudelleenvalintakampanjoissa Iowassa. Senaattori ja kuvernööri Tom Vilsack. Parhaat premium-autovalmistajat, kuten Jaguar ja BMW, omistaa Jen Psaki.

Jen Psaki ansaitsee yli 180 000 dollaria vuodessa kotiinpalkkaa Valkoisen talon sihteerinä. Washingtonissa ja Kaliforniassa Jen Psakilla on myös huomattava määrä omaisuutta ja kiinteistöjä. Psaki erosi CNN:stä marraskuussa 2020 ja liittyi Bidenin ja Harrisin siirtymäryhmään.

Alkuvuosina

Jen, joka kasvoi Stamfordissa, Connecticutissa, syntyi 1. joulukuuta 1978. Hänen isänsä Dimitrios oli kiinteistökehittäjä ja äiti Eileen on psykologi. Hänellä on puolalaisia ​​ja irlantilaisia ​​sukujuuria.

Hän opiskeli Greenwich High Schoolissa ja sai siellä diplominsa vuonna 1996. Myöhemmin Psaki ilmoittautui College of William & Maryn opiskelemaan sosiologiaa ja englannin kielen opintoja.

Vuonna 2000 hän sai tutkinnon. Hän kuului Chi Omega -seurakuntaan koko yliopiston ajan. Hän osallistui koulunsa selkäuintikilpailuihin kahden vuoden ajan.

Jen Psakin tulot ja nettovarallisuus

Vain Psaki Net Worth

Amerikkalainen poliittinen konsultti Jen Psaki on tunnettu työstään molempien kanssa Joe Biden ja Barack Obaman hallinnot.

Huolimatta tunnetusta urasta, hänen tarkasta nettovarallisuudestaan ​​on vain vähän tietoa; sen oletetaan kuitenkin olevan 2–2,5 miljoonaa dollaria.

Hän ansaitsi arviolta 183 000 dollaria toimiessaan lehdistösihteerinä Valkoisessa talossa.

Huolimatta MSNBC:n lausunnosta, jonka mukaan Jen alkaisi esiintyä verkossa vuonna 2023, tarkkoja palkkatietoja ei annettu.

Lue lisää: Geno Smithin nettoarvo: Onko hän NFL:n paras pelinrakentaja tänään?

Ura

Jen Psaki on uransa aikana työskennellyt pääasiassa demokraattipoliitikoille ja on rekisteröity demokraatti. Vuonna 2001 hän työskenteli Iowansin kampanjoissa.

Psaki osallistui Tom Harkinin uudelleenvalintakampanjoihin ja Tom Vilsackin kuvernöörikampanjaan. Molemmat ehdokkaat voittivat vaalinsa.

Psaki aloitti apulaislehdistösihteerin tehtävässä vuonna 2004 ja tuki John Kerryn kampanjaa koko vaalisyklin ajan, mutta Kerry hävisi lopulta George W. Bushille. Kerryn kampanjan päätteeksi hän työskenteli demokraattisen kongressin kampanjakomiteassa alueellisena lehdistösihteerinä.

Valiokunta työnsi demokraattien ehdokkaita saamaan avoimia paikkoja kongressissa samalla kun se työskenteli vastuullisten lainsäätäjien nimittämiseksi. Psaki toimi kongressiedustaja Joseph Crowleyn viestintäjohtajana lyhyen aikaa vuosina 2005 ja 2006.

Työskennellessään edelleen Demokraattisen kongressin kampanjakomitea , hän tapasi Greg Mecherin, miehen, jonka hän myöhemmin meni naimisiin. Hän aloitti työskentelyn Barack Obamalle tämän presidentinvaalikampanjan aikana vuonna 2008.

Hän aloitti työskentelyn Obaman hallinnossa kokopäiväisenä apulaislehdistösihteerinä ennen kuin hänet nostettiin apulaisviestintäjohtajaksi. Hän toimi Obaman matkasihteerinä.

Vain Psaki Net Worth

Vuodesta 2009 vuoteen 2011 hän työskenteli Obaman hallinnossa. Hän ilmoitti pitävänsä virkavapautta hallinnosta toimiakseen PR-yrityksen toimitusjohtajana ja varatoimitusjohtajana Globaali strategiaryhmä Washingtonissa D.C.

Hän pystyi pysymään poissa politiikasta vain hetken, kun hän palasi pian Obaman uudelleenvalintakampanjan lehdistösihteeriksi.

Psaki palasi Obaman hallintoon, kun Barack valittiin toiselle kaudelle presidentiksi ja hänelle annettiin Yhdysvaltain ministeriön tiedottajan virka. Oli lukuisia raportteja, jotka hän tulee pian korvaamaan Jay Carney lehdistösihteerinä Valkoisessa talossa.

Josh Earnst otti tehtävän vastaan, kun taas Psaki jatkoi alkuperäisiä velvollisuuksiaan tukahduttaen syytökset. Seuraavana vuonna Psaki nimitettiin uudelleen viestintäjohtajaksi, jossa hän toimi vuoteen 2016 asti.

Hän osallistui merkittävästi CNN:n poliittiseen raportointiin vuonna 2017 ja pysyi avustajana, kunnes Joe Biden voitti vuoden 2020 presidentinvaalit.

Joe Biden ja Kamala Harris pyysivät Jen Psakia liittymään siirtymätiimiin ja työskentelemään heidän hallinnossaan sen jälkeen, kun hän oli luopunut CNN:n avustajana. Bidenin erottuaan hänet nimitettiin Valkoisen talon lehdistösihteeriksi, ja hän voitti vuoden 2020 vaalit.

Päivää ennen Joe Bidenin virkaanastujaisia ​​tammikuussa 2021 Psaki piti ensimmäisen tiedotustilaisuutensa. Joe Biden ilmoitti hiljattain Psakin lähdön toukokuussa 2022, mutta hän jatkoi Valkoisen talon lehdistösihteerinä. Karine Jean-Pierre, joka on myös LGBTQ-mestari, täyttää Psakin roolin.

Lue lisää: PnB-rock nettoarvo kuoleman jälkeen: kuinka rikas amerikkalainen räppäri oli?

Mitä autoja Jen Psaki omistaa?

Jen Psaki maksoi juuri huikeat 145 000 dollaria upouudesta Jaguarista. Lisäksi Jen Psaki omistaa Bentleyn ja BMW:n. Jen Psakilla on yhteensä reilusti yli 2,5 miljoonan dollarin arvosta ajoneuvoja. Alla on muutamia Jen Psakin ajoneuvoja.

  • Tesla Model Y – 55 000 USD
  • Range Rover Sport - 210 000 USD
  • Jaguar XE - 80 000 USD
  • Lexus ES - 135 000 USD
  • BMW X1 – 72 000 dollaria

Mistä syystä Jen Psaki lähti Valkoisesta talosta?

Vuoden 2021 alussa nousivat huhut, että Psaki olisi luopumassa tehtävästään Valkoisessa talossa.

Hän ilmoitti myöhemmin saman vuoden toukokuussa, että hän lähtee joskus vuonna 2022.

Psaki sanoi: 'Uskon, että jonkun muun on aika ottaa tämä rooli vuoden tai noin vuoden kuluttua', The Axe Files -podcastissa.

Presidentti Joe Biden totesi tämän jälkeen Karine Jean-Pierre seuraa häntä 5.5.2022.

Perjantaina, 13. toukokuuta, viikkoa myöhemmin, Psaki puhui viimeisessä Valkoisen talon tiedotustilaisuudessaan ja kertoi kokoontuneille toimittajille: 'Haluan kiittää teitä kaikkia tässä huoneessa.'

'Olet työntänyt minua, haastanut minut ja käynyt kiivasta keskustelua kanssani, ja toisinaan olemme olleet eri mieltä. Demokratia toiminnassa.

'Teillä kaikilla on ehdottoman tärkeä rooli', entinen lehdistösihteeri jatkoi, 'ilman vastuuta, ilman keskustelua hallinto ei ole yhtä vahvaa.'

'Kiitos, että parannat minua, mutta ennen kaikkea kiitos siitä, mitä teet joka päivä vahvistaaksesi tätä kansakuntaa.'

Psaki isännöi upouutta suoratoisto-ohjelmaa vuonna 2023, MSNBC sanoi 24.5.2022.

Lehdistötiedotteessa verkosto sanoi: 'Ohjelma, joka on suunniteltu käynnistettäväksi vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, tuo MSNBC:n katsojille hänen syvän asiantuntemuksensa hallitus- ja presidenttipolitiikan korkeimmista asteista ja hänen ainutlaatuisen näkökulmansa mikrofonin takaa.'

Välivaalien ja vuoden 2024 presidentinvaalien aikana Psaki esiintyy myös NBC:n ja MSNBC:n parhaaseen katseluaikaan erikoistuneessa vaaliohjelmassa.

'Jenin terävä huumori ja suhteellisuus yhdistettynä hänen käsittelemiensä aiheiden asiantuntemukseen ovat tehneet hänestä kotihenkilön kaikkialla maassa', sanoi verkoston puheenjohtaja Rashida Jones.

Hänen laaja taustansa politiikassa, kampanjoinnissa ja sisäpiiritietonsa Valkoisesta talosta ja Washingtonista erottavat MSNBC:n näkökulman.

Lue lisää: Kuinka David Blaine ansaitsee ja käyttää 40 miljoonan dollarin nettoarvonsa ylelliseen elämäntapaansa?

Henkilökohtainen elämä

Vain Psaki Net Worth

Toukokuussa 2010 Psaki meni naimisiin poliittisen avustajansa Greg Mecherin kanssa. He tapasivat vuonna 2006 työskennellessään demokraattisen kongressin kampanjakomiteassa.

Nykyään Jen ja Greg ovat onnellisesti naimisissa ja heillä on kaksi lasta. Greg työskenteli aiemmin kongressiedustaja Steve Driehausin ja kongressiedustaja Joe Kennedyn henkilöstöpäällikkönä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR