Jeffrey Steele ja Steve Dorff julkaisevat sydäntäsärkevän, mutta optimistisen rakkauslaulun poikiensa muistoksi

Julkkis

WPR

Surullisen, kohottavan rakkauslaulun ovat kirjoittaneet Jeffrey Steele ja Steve Dorff poikiensa muistoksi.

'Joivat yksinkertaisesti hajosivat. Tämä on vain yksi lukuisista kirjoittamistasi kappaleista, joissa dialogi antoi sen luonnollisesti esiin.'

Palkittujen hittilauluntekijöiden Steve Dorffin ja Jeffrey Steelen vuosikymmeniä kestänyt side syntyi jokaisen vanhemman pahimman pelon tuskasta. Jokainen mies joutui käsittelemään pojan menetystä.

Alex LeVasseur, Steelen poika, menehtyi ATV-onnettomuudessa vuonna 2007. Hän oli 13-vuotias. Vuonna 2017 Dorffin kuuluisa säveltäjäpoika Andrew Dorff menehtyi ollessaan lomalla. Hän oli vain 40-vuotias.

Kauan ennen tappioita, 1980-luvulla, Dorff ja Steele olivat ystäviä. Steelen kappaleet 'What Hurts the Most', 'She'd Give Anything' ja 'My Wish' ja 'Through the Years', 'I Just Fall In Love Again' ja 'Heartland' ovat tässä järjestyksessä hyvin. tiedossa.

He eivät kuitenkaan olleet koskaan tehneet yhteistyötä kappaleen parissa ennen tätä. Sen mukaan, miten laulunkirjoitussessiot yleensä sujuvat, he pääsivät puhumaan elämästä ja pian esille nousi aihe heidän pojistaan.

Luonnollisesti, koska kuulumme molemmat tähän inhottavaan kerhoon, johon kenenkään vanhemman ei pitäisi koskaan kuulua, käänsimme luonnollisesti aiheen Andrewyn ja Alexiin, Väkijoukko lisätty. 'Keskustelimme siitä, kun joku kohautti olkapäitään ja sanoi: 'Kuka tietää miksi?' Kappale ikään kuin kirjoitti itsensä, Bing.

Katso tämä postaus Instagramissa

Anthony Scarlati (@ascarlati) jakama viesti

Kappale 'Who Know Why', joka sai inspiraationsa heidän poikiensa kuolemasta, mutta ei koske heitä, julkaistiin perjantaina. PEOPLE debytoi kappaleen koskettavan musiikkivideon. Steele huomautti: ”En usko, että meidän tarkoituksena oli luoda laulua pojistamme, mutta törmäsimme nimeen.

Istuttuaan koskettimiston ääreen Dorff sävelsi nopeasti intron, joka iski Steelen sydämeen. Hän väitti, että Dorffin luonnollinen soitto pakotti hänet kirjoittamaan parempia sanoituksia. Hän ymmärsi, että hänen oli noustava tilaisuuteen.

Steele sanoi: 'Aloimme juuri ampua lyyrisiä tikkaa toisiamme kohti.' 'Joivat yksinkertaisesti hajosivat. Tämä on vain yksi lukuisista kirjoittamistasi kappaleista, joissa dialogi antoi sen luonnollisesti esiin.'

Dorff kehui 'Who Knows Why' 'erittäin vapaasti virtaavaksi', kun taas Steele totesi, että sointuvaihdokset jättivät hänet sanattomaksi. Hän väitti, että kappaleen tempo ja avain muuttuvat ja että se ei ole country eikä pop-musiikki. Sitten se siirtyy helposti takaisin toiseen säkeeseen.

Emme odottaneet sitä, Dorff sanoi. 'Kappale vain kirjoitti itsensä'

Pojat ymmärsivät luovansa rakkauslaulua, joka oli inspiroitunut heidän yhteisestä menetyskokemuksestaan ​​sitä kirjoittaessaan.

Steelen mukaan 'Se vaikutti todella siihen, mitä olimme läpikäyneet rakkaudessamme poikiimme.' 'Mies, minä yksinkertaisesti ihailin Andrew'ta. Päivää ennen kuin hän lähti lomalle, syleilin häntä.'

Kun Steele sai tietää, että Andrew oli kuollut, hänen ajatuksensa palasivat luonnollisesti siihen päivään, jolloin hänen poikansa oli kuollut. Hän oli täysin tietoinen Dorffin tunteista ja ymmärsi, ettei mikään, mitä hän voisi sanoa, muuttaisi niitä. Särkyneellä sydämellä hän lähetti hänelle tekstiviestin ilmaistakseen rakkautensa häntä kohtaan.

Se on jotain, jonka sekä Jeffrey että minä käymme läpi, Dorff sanoi. 'Näytät kuvia; Andrew'n tapauksessa kuulemme upeaa musiikkia. Minulla on edelleen laulut, musiikki ja muistot.'

Nash, Andrew'n koira, asuu nyt Dorffin luona, nappaa tyynyt sohvalta ja tervehtii vieraita tassulla ja huurteisella nenällä. Vauva on Nash, sanoi Dorff.

Miehet kirjoittivat 'Who Knows Why' yli kaksi vuotta sitten ilman, että olisivat ajatelleet sen äänittämistä. He vain halusivat esittää sen yhdessä konsertissa jossain vaiheessa.

He eivät usein esiintyneet yhdessä, mutta tilaisuus syntyi City Wineryssä tämän vuoden alussa. Dorffin mukaan yleisö villistui, ja he saivat seisovia suosionosoituksia. Musiikkivideo valittiin myöhemmin tehtäväksi.

He eivät pukeutuneet kuvaamiseen, koska he halusivat pitää sen epävirallisena, ja he äänittivät elokuvan Dorffin kotistudiossa. He toimittivat videokuvaajalle yksityisiä perhekuvia, eivätkä he voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen. Dorff kehui muusikkoa hänen 'kauniista työstään' sulauttaa laulun tunnelman poikien sanoitukseen.

Miehet säilyttävät myös muistoja pojistaan ​​eri tavoin. The ALEX LeVASSEUR MEMORIAL FUND Steele ja hänen perheensä perustivat sen kannustaakseen lapsia käymään koulua tarjoamalla palkintoja ja luistelumentoreita – intohimoa. Alexin Me kaikki kohtaamme lopulta jotain, mikä on Steelen mukaan yksinkertaisesti liikaa.

'Yritä vain saada se, mikä tappaa sinut, toimimaan jonkun muun auttamaan heitä, mielestäni. Ainoa mitä voit tehdä säilyttääksesi järkesi ja pitääksesi sinut menossa oikeaan suuntaan, on se. Puhun vain omasta puolestani, mutta olen huomannut, että lasten kanssa tekeminen ja heidän ohjaaminen oikeaan suuntaan on ollut uskomattoman hyödyllistä.

'Dorff otti omistukseensa poikansa laajan laulukokoelman. Andrew sävelsi kappaleita sellaisille muusikoille kuin Blake Shelton , Hunter Hayes, Gary Allan ja Kenny Chesney ennen hänen kuolemaansa. Jatkamalla poikansa kirjoittamien satojen tuntemattomien kappaleiden lähettämistä Dorff säilyttää nyt Andrew'n muiston.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jeffrey Steele (@jsteelemusic) jakama viesti

Runon ja melodioiden rikkaus 'todella hämmästytti ja hämmästytti minua', hän huomautti. – Ennen kuin hän oli poissa, en ollut tietoinen. On vaikea kuunnella niin monia kappaleita, joten etsin edelleen uusia. Löydän jatkuvasti aarteita tästä luettelosta. Olen ottanut tehtäväkseni jatkaa musiikin soittamista hänelle.

'Poikansa kunniaksi Dorff perusti Belmontin yliopiston stipendin laulujen kirjoittamiseen. 'Who Knows Why' -kirjan kirjoittajat toivovat, että se tekee lukijoille sen, mitä se teki heille kirjoittaessaan: tuo mieleen mukavia muistoja ja lohduttaa heidän sydäntään.

Steelen mukaan se tuo takaisin kaikki onnelliset hetket ja upeat muistot. 'Et voi muuta kuin hymyillä sen jälkeen. Vaikka kappale on tavallaan kuin surullinen rakkausballadi, se on kuitenkin optimistinen.