Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Julkkis

WPR

Amber Heardin entinen aviomies Johnny Depp saattoi voittaa heidän kunnianloukkaustoimissaan, mutta näyttelijä näyttää pitävän joitain asioita piilossa.

Jeff Beckin tulevalle albumille Oscar-ehdokas näyttelijä kirjoitti kaksi uutta kappaletta, ja sanoitukset näyttävät mainitsevan hänen vieraantuneen vaimonsa, joka todettiin syyllistyneen uransa vahingoittamiseen, kun hän oli kirjoittanut op-edin omasta kokemuksestaan ​​perheväkivallasta.

The Sunday Times of London -lehden mukaan Johnny lauloi kerran: 'Luulen, että olet puhunut tarpeeksi yhdestä äitiysillasta.'

Fanit Johnny Deppin Pirates of the Caribbean -hahmo voi olettaa, että taide jäljittelee elämää, vaikka Amber ei koskaan maininnut hänen nimeään op-edissaan.

Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Johnny laulaa: 'Istut siellä kuin pentu, jolla on seitsemän vuotta kestänyt kutina' kappaleessa 'Sad Motherf**king Parade'.

'Jos minulla olisi dollari, se ei ulottuisi käteesi', Johnny laulaa myönnettyään 10 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia.

Jeffin Britannian-kiertueella viime kuussa joukko faneja lauloi 'Innocent, Innocent' tapaaessaan Johnnyn lavalla.

Yleisö jatkoi tukensa Johnnylle koko hänen esityksensä ajan laulaen sekä hänen nimeään että oikeudenkäynnin tuomiota.

Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Sen jälkeen hän tapasi ihailijoita ja jakoi nimikirjoituksia samalla kun nauroi amputoidulle sormelleen, joka oli ollut kiistanalainen oikeudenkäynnin aikana.

Vahingon korvaamiseksi Amber Heard aiheutti uransa julkaisemalla Washington Post -kappaleen, jossa hän väitti joutuneensa perheväkivallan uhriksi, Johnnylle myönnettiin 10 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia ja 5 miljoonaa dollaria rankaisevana vahingonkorvauksena.

'Tuomaristo antoi minulle elämäni takaisin.' On kunnia olla täällä tänään, ja olen hyvin nöyrä', Johnny sanoi tuomion julistamisen jälkeen. Vaikka tapaus hylättiin, tämän oikeudenkäynnin perimmäinen tarkoitus oli paljastaa totuus.

Deppin asianajaja tuomittiin syylliseksi kunnianloukkauksesta Amberin leimaamalla Heardin valehtelijaksi, ja hänelle annettiin 2 miljoonaa dollaria hänen kanteestaan.

Tuomion antamisen jälkeen Heard antoi myös lausunnon. Muiden naisten vuoksi hän sanoi: 'Olen vielä surullisempi sen suhteen, mitä tämä tuomio sisältää.'

Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Nainen, joka puhui ja puhui, voi olla julkisesti nolostunut ja nöyryytetty, jos hän teki niin nyt.'

Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei tämän vuoksi oteta enää vakavasti. Amber yrittää parhaillaan kumota tätä tuomiota, koska hän väittää, että oikeudenkäynnissä oli läsnä väärä todistaja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: