Jed Wyattin kihla Ellen Deckerin kanssa seuraa hänen eroaan Hannah Brownin kanssa

Julkkis

WPR

Viimeisen ruusun on jakanut Jed Wyatt.

17. heinäkuuta Bachelorette-aluna Chris Harrison kosi Ellen Deckeriä sydämellisessä Instagram-viestissä.

Lisäksi Jed julkaisi iloisen ilmoituksensa kanssa kuvia ehdotuksesta, joka tapahtui auringonlaskun aikaan viehättävällä kentällä.

Ellenin kädet peittävät kasvonsa epäuskoisena, kun he katselevat muusikon laskeutuvan toiselle polvilleen ja kosivan häntä.

Kuvatekstiin hän kirjoitti: 'Ellen, olet elämäni suurin ilo.' ”Vastojen edessä emme pakene toisiamme. Ihmiset kyselivät meitä, mutta me vain nauroimme sille.

Meillä oli päiviä, jolloin saimme toisiamme hulluksi, mutta palasimme aina järkeimme. Side välillämme on vahvempi kuin mikään, mitä olisin voinut toivoa.'

Jed Wyattin kihla Ellen Deckerin kanssa seuraa hänen eroaan Hannah Brownin kanssa

Kun hän ehdotti Hanna Brown kauden 15 finaalissa Bachelor Nation -tähti Nick Viall sanoi heinäkuun 15. päivänä, että hänellä oli tällä kertaa 'niin erilaisia' tunteita.

Muutaman kuukauden tiennyt, että aiot kosia unelmiesi naista, 'osoitti, että se voi vaatia veronsa'. Se oli kuitenkin jokaisen kärsimyksen arvoinen, joka toi meidät tänne.

Hän jatkoi sanoen: 'Ellen Decker sanoi minulle kyllä, vaikka en muista, mitä sanoin ollessani toisella polvillani.

Rakkaus, tuki ja kimalteet ovat kaikki velvollisuuteni sinua kohtaan. Minulla on ollut yksi elämäni onnellisimmista hetkistä, kun heräsin sormuksen vierestä kädessäsi viime päivinä. Ellen, olet ansainnut kaiken. Aloitan kiittämällä tulevaa aviomiestäni.'

Ellen Decker sanoi Instagram Storyssaan, että hänellä ei ollut 'nolla tietämystä', että Jed aikoi esittää kysymyksen hänelle vain muutama päivä ennen syntymäpäiväänsä, hän jatkoi: 'Itkin silmäni koko ajan. Olen ollut ihastunut tähän mieheen lapsesta asti… Tästä tulee koko elämä yhdessä.”

Henkilökohtainen valmentaja julkaisi myös videon, jossa hän käytti soikeaa kihlasormusta, jonka Jed antoi hänelle, ja sanoi: 'BABE TEKI NIIN HYVÄÄ.'

Jed Wyattin kihla Ellen Deckerin kanssa seuraa hänen eroaan Hannah Brownin kanssa

'Voi turvallisesti sanoa, että perjantai-ilta teki siitä elämäni parhaan syntymäpäiväviikonlopun.' Ellen kirjoitti Instagram-tilillään: 'Kun näin hänet ensimmäistä kertaa, tiesin, että hän oli mies minulle.'

Hän on 'opettanut minulle niin monia asioita ihmissuhteista, kuntoilusta, eläimistä, erilaisista kivilajeista, musiikista ja ollut niin kärsivällinen minua kohtaan', Ellen sanoi ja kutsui häntä 'elämäni suurimmaksi siunaukseksi'.

”Kun asiat muuttuvat rankiksi, olemme aina olleet toisillemme. Loppujen lopuksi valitsimme aina toisemme ”Hän jatkoi.

'Riippumatta siitä, kuinka huonosti asiat muuttuvat, et ole koskaan luopunut meistä. En ole koskaan tuntenut tällaista rakkautta. Muina päivinäni herään äänesi ääneen. Ylistäkäämme maljaa ikuiselle liitollemme!'

Useita muita Bachelor Nation -tähtiä, mukaan lukien Dylan Barbour , Katie Morton ja Luke Stone kommentoivat julkaisujaan sosiaalisessa mediassa kihlautumisilmoituksensa jälkeen. Godwin kirjoitti seuraavan: 'Tämä on hieno päivä! Onnittelut, te kaksi!”

Jed Wyattin kihla Ellen Deckerin kanssa seuraa hänen eroaan Hannah Brownin kanssa

Marraskuussa 2019 Jed ja Ellen julkistivat suhteensa Instagramissa. Hänen viimeinen suhteensa häneen päättyi, kun hän sai tietää, että hän näki Haley Stevensin ABC-ohjelmassa The Bachelorette.

Jed totesi myöhemmin, ettei hän ollut 'pettäjä' ja että hän ja Haley eivät olleet suhteessa, joka olisi yksinomainen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: