Jayson Tatumin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Jayson Tatum on yhdysvaltalainen NBA-koripalloilija. Hän on pieni hyökkääjä/voimahyökkääjä NBA:n Boston Celticsissä. Boston Celtis valitsi hänet kolmanneksi NBA:n vuoden 2017 draftin ensimmäisellä kierroksella.

Jayson Tatumin säätiö ja hyväntekeväisyys

Joka vuosi Jayson Tatum -säätiö rahoittaa noin 100 poikaa ja tyttöä osallistumaan kaikki kulut maksettuun yhden päivän kesän koripalloleiriin ja johtamisohjelmaan.

Säätiön verkkosivujen mukaan järjestö valitsee vuosittain virastoja ja organisaatioita, jotka tarvitsevat apua St. Louisin suurkaupunkialueella, ja kerää lahjoituksia yhteistyöjärjestöjen tuella.

Jayson Tatumin korkeus

Jayson Tatumin sairaus

Jayson Tatum on pitkä mies. Hän on 6'8' pitkä.

Jayson Tatumin ikä

Jayson Tatum on 24-vuotias vuonna 2022, syntynyt 3.3.1998.

Lue myös: Phil Collinsin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Jayson Tatum Instagramissa

Jayson Tatumin Instagram-tilillä @jaytatum0 on 4,6 miljoonaa seuraajaa.

Jayson Tatumin sairaus

Jayson Tatumin sairaus

Sairauden vuoksi Boston Celtics erottui hyökkääjästä Jayson Tatum ei pystynyt pelaamaan maanantai-illan ottelussa Memphis Grizzliesiä vastaan.

Tatum oli kentällä alkulämmittelyissä ennen kuin päätettiin, ettei hän pystyisi pelaamaan.

Sunnuntai-iltana Orlando Magicin voitossa 112-96 Tatum teki 23 pistettä 29 minuutissa. Tällä kaudella All-Star on tehnyt 37 ottelussa keskimäärin 24,9 pistettä ja 6,8 levypalloa.

Koska kyseessä oli toinen peräkkäinen ottelu, vartija Kemba Walker (polvi) istui Grizzliesiä vastaan.

Alaselän kireys on suljettu pois Jayson Tatumista. Liigalähteen mukaan Marcus Smart on edelleen sivussa, kun hän matkustaa New Yorkiin saadakseen toista mielipidettä repeytyneestä peukalosta. Kyrie Irving lepää edelleen kirurgisesti korjattua vasenta polveaan, kun taas Jaylen Brownilla on edelleen aivotärähdyksen protokolla.

Daniel Theis on julistettu kaudelle meniskin repeämän vuoksi ja odottaa leikkausta.

Valmentaja Brad Stevens paljasti 98.5 The Sports Hubissa, että Jaylen Brown ei seuraa seuraa tämän viikonlopun tulevalle road tripille. Marcus Smart saattaa palata myöhemmin tällä kaudella, jos hän päättää olla tekemättä leikkausta, Stevensin mukaan, mutta Smartilla kestää muutaman päivän harkita vaihtoehtoja ennen kuin tekee päätöksen ensi viikon alussa.

Lue myös: Patrick Warburtonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Terry Rozier ja mitä todennäköisimmin Shane Larkin aloittavat Bostonissa, joka on 15-17 minuutin lepojaksolla toivuessaan jatkuvasta polvikivusta. Etukentän päättävät Tatum, Marcus Morris ja Aron Baynes.

Jayson Tatumin sairaus

John Wallin ollessa vielä poissa Washington aloittaa Thomas Satoranskyn, Bradley Beal , Otto Porter Jr., Markieff Morris ja Marcin Gortat.

Boston täyttää loput kierrosta Kadeem Allenin vartioinnissa, Abdel Naderin laidalla ja Greg Monroella, Semi Ojeleyellä ja Guerschon Yabuselella isolla. Tasapainoisen joukkueen perustamiseksi Bostonin on pudotettava Tatum ja Morris nopeilla vaihdoilla. Kehyksen syvyyden lisäämiseksi joukkue saattaa tuoda Jabari Birdin, kaksisuuntaisen pelaajan.

Jos kolme pelaajaa on poissa tämän viikon peleistä, Boston voi olla oikeutettu vaikeuksista vapauttamiseen, mikä antaisi heille mahdollisuuden lisätä toisen pelaajan listaan ​​Horfordin, Brownin ja Irvingin toipuessa.