Jaylan Mobley Net Worth 2022: Kuinka persoonallisuus käyttää rahojaan?

Julkkis

WPR

Tällä hetkellä Jaylan Mobley palvelee ensimmäisenä luutnanttina Länsi-Virginian armeijan kansalliskaartissa ja Länsi-Virginian kansalliskaartin J6-North Team of Information Technology Specialists -ryhmän apulaisvalvojana.

Samalla tavalla hän on aiemmin työskennellyt NASA:ssa ja kohtaa vakavasti.

Hänen romanssinsa tosi-tv-tähden Leah Messerin kanssa pitää hänen nimensä tällä hetkellä valokeilassa.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Jaylan Mobley (@jaylan_mobley) jakama viesti

Vaikka hän asuu tällä hetkellä Morgantownissa, Länsi-Virginiassa, Jaylan Mobley syntyi Charlottessa. 14. syyskuuta 1996 hän saapui tälle planeetalle. Se tekee hänestä 24-vuotiaan tällä hetkellä.

Hän on eristäytyvä yksilö, joka vartioi huolellisesti omia vivahteitaan tarjotakseen ylivertaista palvelua maalleen.

Emme pystyneet saamaan selville mitään yksityiskohtia hänen kasvatuksestaan ​​tai perheestään. Työskentelemme kuitenkin edelleen joukkueena.

Hän ilmoittautui West Pointin Yhdysvaltain sotilasakatemian valmistelukouluun vuonna 2015. Hän suoritti kurssin A.A.S. Tietojenkäsittelytieteen ja kotimaan turvallisuuden opintoja Georgia Military Collegen Milledgevillen kampuksella.

Vuonna 2018 hän osallistui Länsi-Virginia Universityyn ja valmistui kandidaatiksi johtamistietojärjestelmästä. Kahden vuoden jälkeen hän suoritti maisterin tutkinnon kyberturvallisuudesta.

Lue myös: Kamaru Usmanin nettoarvo: syvemmälle Kamaru Usmanin luksuselämäntyyliin vuonna 2022!

Jaylan Mobleyn nettoarvo

Katso tämä postaus Instagramissa

Jaylan Mobley (@jaylan_mobley) jakama viesti

Palveltuaan Yhdysvaltain armeijassa ja NASA:ssa Jaylan Mobley on ansainnut suuren kunnioituksen ja omistautumisen ammattiinsa.

Hänen palkkatietonsa on ilmeisesti piilotettu. Joka tapauksessa hänen nettoarvonsa on todennäköisesti vähintään noin 500 000 dollaria.

Jaylan Mobleyn ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Jaylan Mobley (@jaylan_mobley) jakama viesti

Opiskeltuaan Georgia Military Collegessa hänestä tuli 139. rykmentin komentaja elokuussa 2017. Täsmälleen vuoden kuluttua hän työskenteli harjoittelijana BAE Systemsillä Charlotten alueella Pohjois-Carolinassa.

Samana vuonna hän toimi BB & T:n tapauspäällikkönä Länsi-Virginia Universityn Cyber ​​Security Gold Teamin jäsenenä.

Vuonna 2018 hän on palvellut Länsi-Virginian kansalliskaartissa jo jonkin aikaa, ensin toisena luutnanttina/apulaisryhmänjohtajana ja nyt yliluutnanttina.

Hän oli NASA:n kansallisen ilmailu- ja avaruushallinnon harjoittelijana tämän vuoden toukokuussa. Hän on sekä punaisen (hyökkäys) että sinisen (puolustus) joukkueen jäsen, ja hän on nyt hyvin perehtynyt vastaaviin verkkopuolustusmekanismeihin (puolustus).

Vuoden kuluttua hän sai vihdoin jalkansa armeijan kansalliskaartissa liittovaltion tietotekniikan teknikkona Help Deskissä.

Jaylan Mobleyn perhe

Katso tämä postaus Instagramissa

Jaylan Mobley (@jaylan_mobley) jakama viesti

Hänen vanhempiensa henkilöllisyydestä ei ole tietoa. Hänen sisarustensa henkilöllisyys on edelleen tuntematon. Heti kun saamme lisätietoja, ilmoitamme sinulle.

Tietääkseni hän ei ole koskaan solminut solmua. Tällä hetkellä Jaylan tapaa Leah Messerin. Jaylan Mobleyn wiki, perhe, vaimo ja henkilökohtaisen elämän tiedot ovat pian saatavilla täällä.

Lue myös: Annaleigh Ashford Net Worth: Tarkista, kuinka varakas amerikkalainen näyttelijä on?

Kuinka vanha on Jaylan Mobley?

Katso tämä postaus Instagramissa

Jaylan Mobley (@jaylan_mobley) jakama viesti

Selittääksemme, kuinka Jaylan on saavuttanut kypsän 25-vuotiaan iän, siirrymme nyt tähän osioon. 14. syyskuuta 1996 on päivä, jolloin hän syntyi, voimme kertoa teille sen.

Keitä ovat Jaylan Mobleyn perheenjäsenet?

Jaylan Mobley syntyi Yhdysvalloissa Edward Perryn ja Tywana Mobleyn vanhemmille. Hänen vanhempansa ovat syntyperäisiä charlottelaisia. Hänen äitinsä ja isänsä käyttävät molemmat Facebookia, ja he jakavat siitä säännöllisesti päivityksiä.

Isänsä syntymäpäivänä tämän vuoden elokuussa (2019) Jaylan teki Facebook-julkaisun. Kiitollisena poikana hän tunnusti isänsä roolin tiedon ja opetuksen lähteenä.

Tywana puolestaan ​​​​vastaa usein poikansa verkkotoimintaan.

Hänen Facebook-sivullaan kerrotaan, että hän on aiemmin asunut Charlottessa, North Carolinassa, Milledgevillessä, Georgiassa ja syyskuusta 2021 lähtien Morgantownissa, Länsi-Virginiassa.

Jotkut sanovat, että Jaylanilla on myös sisar nimeltä Jessica Mobley, joka asuu heidän vanhempiensa luona. Toisaalta hänen isänsä perheeseen kuuluu hänen tätinsä Debra Perry

Lue myös: Vanessa Bryant Net Worth: Tarkempi katsaus filantroopin elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Jaylan Mobleyn henkilökohtainen elämä

Jaylan Mobleyn nettoarvo

On juuri tullut ilmi, että Jaylan Mobley seurustelee Leah Messer , joka on synnyttänyt paljon pulinaa huhumyllyssä. Jeremy Calvert ja Corey Simms ovat molemmat seurustelleet kuvitteellisen Leahin kanssa televisiossa.

Hänellä on myös kolme lasta edellisestä avioliitosta. Jaylanilla on täysi tuki lapsilleen, jotka ovat iloisia hänen puolestaan.

He onnistuivat lopulta pääsemään Costa Ricaan elokuun 2021 jälkipuoliskolla. Leah julkisti sen ja jakoi sen seuraajilleen 10. syyskuuta 2021.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR